Om Hjørnet

I bloggen min skriver jeg om det som faller meg inn der og da. Derfor har den ingen rød tråd eller samlende tema, med den konsekvens at kategorien Diverse ganske stor. Bloggen min inneholder meninger, anekdoter fra dagliglivet, konspirasjoner, anvendt finans, filosofering, dikt jeg har skrevet og mye mer. Den dagen det bare er tørt […]

Print Friendly, PDF & Email

Continue Reading »

Abonnér

Legg igjen e-mail, så får du mail når jeg publiserer nytt innhold.

Ta kontakt i sosiale medier

Du finner meg her:

Mye lest siste 30 dager

Sorry. No data so far.

Søk, og du skal finne (håper jeg)

En søkbar historie II

03.11.08 in Blogging

Abre hadde en fabelaktig gjennomgang av søkeordene i bloggen sin her om dagen. Han hadde faktisk klart å lage poesi av søkeord, og det er imponerende. Så god er ikke jeg, eller søkeordene mine, men jeg gjør som jeg gjorde tidligere en gang, jeg lager i hvert fall en historie av dem.

Dette er søkeordene i den rekkefølgen de ligger der. Med noen småord innimellom for at det skal bli noenlunde sammenhengende. Noen er der flere ganger, dem har jeg ikke gjentatt, men ellers er rekkefølgen som den fremkommer.

En ettermiddag blant google- og kvasirsøkere:

Mens vi gråter og leser boligannonser i Aftenposten gjør vi oss noen tanker om at det er islendingene som har skapt årsaker til rovfiske i det norske markedet også.  Kan det faktisk være at vi lurer på fra hvilket land hundene som amundsen brukte til sydpolen kom fra, egentlig? Vi vet ikke det her i Hjørnet.

Nei, la oss heller tenke på kjønnsroller i Frankrike. Er de egentlig basert på at greed is good og mangler mennene der gode fotballlag, er det egentlig en drøm om å synge Come on, Stabæk som gjør at de er som de er? Nåvel, så lenge sneen er dyp og Glomma er grunn så er det vel håp selv for franske kjønnsroller? Eller, det kan være enda enklere, de kan ha funnet noen skumle wikipedia-masker for alt jeg vet. De franske mennene må bare passe seg så de ikke sovner i dusjen som en bedugget mann på Lysaker gjorde.

Det er jo snart jul, og jeg ønsker meg at Geir Kirkebøen forklarer hvorfor livet ikke er for pyser og slett ikke julepynt om noen trodde det.  Det er nemlig noe jeg lurer veldig på.

Heldigvis har jeg dårlig hukommelse og husker i hvert fall ikke antall seksualpartnere med snåle preferanser og annet tøv som leserne mine lurer på. Det hadde vel tatt seg ut. Nei, jeg er ikke speider, og dermed er ikke speiderløftet noe som gjelder meg, heldigvis. Akk, hvorfor skriver du om sånt, sukker my heart og påpeker at jeg ikke har noe hovedansvar for krig og fred og kjærlighet og sånt. Ei heller for likestilling for 30-40 år siden, da var jeg jo alt for ung.

Om jeg har noe forslag til kallenavn til gud og hvermann? Nei, det har jeg ikke, men kanskje du kan kalle deg Spot Overnight eller noe sånt? Er det navnet så teit at du mener at det vil føre til at du må sjekke størrelsen på uføretrygd, sier du? Hmmm. Er det nesten på linje med den islandske krisen, synes du? Må du nærmest kjøpe maske før du beveger deg ut? Og så du som skal holde julebord-tale i år.

Nei, det blir som å høre på Piet Heins gruk om vondt i hodet mens du kjenner deg som en katt som ruller rundt og maler, eller rettere sagt skriker noe uforståelig om hva islandske kroner var verdt i november 2007. Som om jeg vet det??! Som de fleste blondiner gjør jeg både menn, katter og meg selv dum. Så fra meg får du ingen måter å jobbe svart på. Men jeg tror ikke det hjelper å kjøpe et SL månedskort i hvert fall.

Nei, tilbake til start. Det er en sammenheng mellom KPI og boligpriser et eller annet sted, selv om det er Brasil nasjonaldag.

Og er det ikke det, kommer jeg heller til å se på Skrimmel Skrammel på Youtube. For da står ikke verden til påske uansett.

Print Friendly, PDF & Email

Tagged With: ,

4 Reader Comments

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Anathema says:

  Ha ha ha! :mrgreen:

 2. Iskwew says:

  :mrgreen:

 3. abre says:

  Morsomt!
  Det fungerer godt på denne måten også. Hører det for meg som radio-kåseri. Løse tanker om litt av hvert, liksom.

  Artig at du bruker søkene i riktig rekkefølge. Det blir en ekstra utfordring. (Pluss at man kan risikere å få med ord og uttrykk som egner seg dårlig i et kåseri. Eller et dikt).

 4. Iskwew says:

  Jepp, og det morsomme er å se hvor du ender. Her hadde jeg såpass flaks at jeg klarte å dra meg tilbake til det første søket til slutt.

  For at det skal være en kreativ utfordring må de brukes i den rekkefølgen de ligger. Det er juks å hoppe over 🙂

  Men dine dikt basert på besøk er det beste jeg har sett av slikt!

Top