Om Hjørnet

I bloggen min skriver jeg om det som faller meg inn der og da. Derfor har den ingen rød tråd eller samlende tema, med den konsekvens at kategorien Diverse ganske stor. Bloggen min inneholder meninger, anekdoter fra dagliglivet, konspirasjoner, anvendt finans, filosofering, dikt jeg har skrevet og mye mer. Den dagen det bare er tørt […]

Print Friendly, PDF & Email

Continue Reading »

Abonnér

Legg igjen e-mail, så får du mail når jeg publiserer nytt innhold.

Ta kontakt i sosiale medier

Du finner meg her:

Mye lest siste 30 dager

Sorry. No data so far.

Søk, og du skal finne (håper jeg)

Den snåleste bloggeuka i Hjørnets historie

09.11.08 in Blogging

Når du sitter på en blogg som ikke omhandler ett tema, men alt mellom himmel og jord, er det ikke alltid lett å følge med.  Det kan gå fort i svingene.

Denne uken har jeg hatt betydelig større treff enn normalt på de mest forskjelligartede poster.

1.200 treff på bikkjene til Amundsen.  Det kommer av at det er et spørsmål i en pågående Leselyst-aksjon i skolen.  Moderne barn søker selvsagt på nett for å finne svar, uten at de fant det her.  Her fant de bare en masse hint.  Håper de kommer i mål.

1.100 Stabæk-relaterte treff, toppet av tråden om det påståtte slagsmålet i Oslo da Stabæk vant serien for to uker.  Dagbladet fant en eks-bokser som påsto han hadde banket opp Nannskog.  I tillegg treff på den nye Stabæk-sangen.

600 treff på bruk av klarsynte på Blakstad.  Tildels en spretten debatt med en del nye debatt-deltakere.

300 treff – and counting – på det pulepolitiske manifestetEn tråd som fikk Virrvarr til å skrive en gnistrende god post om bakgrunnen og politikken bak boken “Jenter som kommer”.  Den bør ut som kronikk, for slik avisene gjengir stoffet er det definitivt til å misforstå.

Så først kommer det et treff på noe Iskwew faktisk har greie på. De over kan jeg vel ikke si å ha spesialkompetanse på, selv om jeg synser i vei likevel.

300 treff på shopping på Island.  Det kommer av at VG først trykker historien om en mann som gjorde nettopp det, bare for å oppdage at det ble dobbelt så dyrt som han trodde.  Så trykket de en historie et par dager etterpå, der de anbefaler varmt å shoppe på Island.  Håkon konkluderte med at man ikke leser VG i VG.  Mitt råd er at Cash is king om du skal handle på Island, siden ingen vet hvor kursen er.

Så altså; det går i polarhunder, fotball, new age, puling og shopping i fremmed valuta.

Jeg tror jeg må snevre inn utfallsrommet for raljeringene mine, gjerne til noe jeg faktisk har greie på.  Katter og finanser.  Tror jeg blir fremtiden.  Eller kanskje ikke finanser heller.

Katter, altså.  Det kan bli action av det også.

Bildet illustrerer kamp mellom kjønn, generasjoner og mentaliteter.  Katter kan illustrere det meste.

Print Friendly, PDF & Email

14 Reader Comments

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Jeg synes spennvidden din både er interessant, morsom og gir både tankevekkere og underholding! 😀
  Stå på!! (Gjerne med søte bilder av katter også!!)

 2. Iskwew says:

  Takk Cat – men noen ganger blir det såpass bredt at det blir vanskelig å holde oversikten.

  Katter finner alltid på noe det går an å skrive om 😀

 3. Lothiane says:

  Nei skriv da videre om alt mulig rart, du skriver jo godt og interessant selv om det ikke nødvendigvis er temaer du kan 100 %. Hvem gjør nå det, tenker jeg. 😉

  Gøy, spesielt det med Amundsens hunder. 🙂

 4. Iskwew says:

  Bikkjene til Amundsen er en høydare, ja. Og de er ikke ferdige enda, ser det ut til 🙂

 5. tb says:

  Guttungen holder på med den leseaksjonen nå (Norlis årlige aksjon dette), og den har et polart tema i år,ja.. Men har ikke fått med meg noen om Amundsens hunder (kanskje han er en av dem som har søkt seg fram til deg? Eller er det bare på ungdomsskolen?)

 6. Goodwill says:

  Jeg syns det er noe av det fine med Hjørnet jeg, at du skriver om alt som faller deg inn. Både det du kan noe om og det du ikke kan fullt så mye om. De færreste skribenter her i lendet kan mer om det de skriver om enn deg, uansett. Spisskompetanse om noe, generell kompetanse om det meste annet, det er Hjørnet i et nøtteskal. Me like! 😉

 7. tb says:

  Støtter Goodwill 100% i det der. 😀

 8. Iskwew says:

  Jeg er ikke sikker tb, men i hvert fall er det delt opp i 1-4 og 5-7 på barneskolen. Tigerungen har ikke fått noen spørsmål om bikkjene til Amundsen. Men kanskje de fra 5-7.klasse har det?

  Oh, takker og neier, Goodwill 😀 Greia er likevel at jeg gjerne skulle ha gjort mer research på mangt og mye, men det er det jo ikke tid til. Jobb å gjøre, Tigerunge å oppdra, og så videre. You know!

  Takker og neier til tb også 😀

 9. tb says:

  Guttungen går i 5. nå (det som ble kalt “mellomtrinnet før, 5-7), så jeg får sjekke om han har fått noe slikt?

 10. Iskwew says:

  Ja, gjør det! Og om han har funnet ut av det 🙂

 11. Iskwew says:

  Ungdommen synes kommentar-smiley’ene mine er veldig morsomme :mrgreen:

 12. Goodwill says:

  :mrgreen: Morsomme smileyer?? Tenk at vi i klasse eldre junior kan lære de pur unge noe om slikt, da!! 😆

 13. Iskwew says:

  Oh, de har nok skjønt det, Goodwill, men jeg har slettet en del kommentarer i Amundsen-tråden som bare inneholder hele rekken med smiley’s.

  Jeg har kort sagt vært litt Tante Sofie. Helt som forventet, altså 😀

Top