Om Hjørnet

I bloggen min skriver jeg om det som faller meg inn der og da. Derfor har den ingen rød tråd eller samlende tema, med den konsekvens at kategorien Diverse ganske stor. Bloggen min inneholder meninger, anekdoter fra dagliglivet, konspirasjoner, anvendt finans, filosofering, dikt jeg har skrevet og mye mer. Den dagen det bare er tørt […]

Print Friendly, PDF & Email

Continue Reading »

Abonnér

Legg igjen e-mail, så får du mail når jeg publiserer nytt innhold.

Ta kontakt i sosiale medier

Du finner meg her:

Mye lest siste 30 dager

Sorry. No data so far.

Søk, og du skal finne (håper jeg)

Tilbakeblikk på 2008

2008 har vært et fint og vanskelig år.

Det har vært fint å se en Tigerunge vokse ett år til og klare stadig nye ting. Det har vært fint å få en sprelsk ny og overkosete liten kattemann i hus. Det har vært fint å få ny jobb, og vite at det ligger nye og spennende utfordringer foran meg i 2009. Det har vært fint å vare sammen med venner og familie, og det har vært hyggelige ferieopplevelser.

Men det har vært vanskelig. Døden har besøkt oss mange ganger i 2008. Først døde den gamle krigeren i mai. Min mor har klart seg etter forholdene godt, men det har ikke vært lett. Så døde Pondus rimelig dramatisk i juli, den dagen Tigerungen var på vei til Spania og jeg var på vei til min onkels begravelse. Min fars bror døde nemlig også i sommer. Så døde hunden til min svoger dagen etter at Pondus døde.

Det er gode ting i det vanskelige og vanskelige ting i det gode.

Det gode i det vanskelige da døden kom på besøk var å se hvordan Tigerungen taklet det hele. Han var til hjelp for både meg og mormor, og han var flink til å snakke om det som hadde skjedd. Mest snakker han om Pondus, og kanskje samles mange av de vonde tankene fra 2008 i Pondus for Tigerungen. Han savner Pondus, og setter ord på det. Det tror jeg er veldig bra. og det triller en liten tåre veldig fort når han ser et bilde av den vakre kattesjelen som var hos oss en kort stund.

Det vanskelige i det gode er at det er vanskelig å slutte et sted du har jobbet i over 18 år. Det er rett og slett litt skummelt. Å gå fra et sted der du er kjent, der du kjenner alle, der du vet hva du skal gjøre, det er skummelt. Spesielt ettersom det er et sted der jeg har hatt det veldig bra, der jeg har fått masse utfordringer og et sted der forholdende så til de grader har vært lagt til rette for at en enslig mor skal kunne gjøre en fullverdig innsats på sine premisser. Til og med til Brasil har de sendt meg, selv det har jeg fått mulighet til. Det jeg skal bruke som basis for å utvikle nye ting i ny jobb, har jeg lært der. Men det er godt å slutte med gode følelser og gode minner, det er sikkert. Spesielt siden jeg har vært der fra jeg var 28. Det er nesten halve jobblivet, det.

Uansett, til alle som leser; takk for besøk og kommentarer i Hjørnet i 2008. Blogging tar tid, men det gir mye. Ikke minst lærer jeg mye både av å skrive og lese blogger. Hjørnets årskavalkade er publisert. En av de fine tingene med blogging er at du har et arkiv over hva du har vært opptatt av.  Det har vært ganske mye.

Jeg ønsker dere alle en fin nyttårsfeiring og et fabelaktig 2009!

[youtube]mObouU6xacs[/youtube]

Print Friendly, PDF & Email

10 Reader Comments

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Undre says:

  Jeg ønsker deg og dine godt nyttår, Iskwew! Og håper at det nye året bringer mer glede enn sorg.

 2. Håkon says:

  Godt nytt år til deg, tigerungen og kattene, Iskwew (og måtte svermen med de små krypene få et særdeles kort nytt år). 😀 For ikke å glemme: Takk for hyggelige samtaler og gode middager i 2008.

 3. Iskwew says:

  Takk, Undre! Du som alltid er der når jeg trenger et vennligsinnet øre 🙂

  Takk, Håkon, og det samme til deg! Ikke noe er som hyggelige samtaler kombinert med gode middager 🙂

 4. Undre says:

  Takk det samme, Iskwew! *knuskosklemme*

 5. Tiqui says:

  Jeg våknet av at naboen spilte “Happy New Year” av ABBA. Kanskje h*n akkurat leste bloggen din?
  Uansett, håper både starten og fortsettelsen blir tidenes år!

 6. Iskwew says:

  Et nytt år er alltid fullt av muligheter 🙂

 7. Goodwill says:

  Kjære Iskwew, jeg ønsker deg et strålende godt nytt år, og all mulig lykke til med ny jobb!

  *knusekoseklemmer*

 8. Iskwew says:

  Takk, Goodwill 🙂

 9. Weinberg says:

  Prost Neujahr, ja. Litt på overtid, men det er tross alt bedre sent enn aldri. Det synes i alle fall sensor å mene, han er snart en uke på etterskudd med sensuren.

 10. Iskwew says:

  Godt nytt år på etterskudd, Weinberg!

  Jeg skjønner at du venter på sensuren, men skjønner også at sensor syntes juleferie var greit 🙂

Top