Om Hjørnet

I bloggen min skriver jeg om det som faller meg inn der og da. Derfor har den ingen rød tråd eller samlende tema, med den konsekvens at kategorien Diverse ganske stor. Bloggen min inneholder meninger, anekdoter fra dagliglivet, konspirasjoner, anvendt finans, filosofering, dikt jeg har skrevet og mye mer. Den dagen det bare er tørt […]

Print Friendly, PDF & Email

Continue Reading »

Abonnér

Legg igjen e-mail, så får du mail når jeg publiserer nytt innhold.

Ta kontakt i sosiale medier

Du finner meg her:

Mye lest siste 30 dager

Sorry. No data so far.

Søk, og du skal finne (håper jeg)

Hjørnets årskavalkade 2008

31.12.08 in Blogging

I Hjørnet har det i følge Google analytics vært 132.000 unike besøk, og 165.000 sidevisninger. I gjennomsnitt oppholder leserne seg her i 3 minutter. Jeg håper dere har både tenkt og ledd litt. Om jeg skal velge noen poster fra hver måned som jeg synes det er verdt å fremheve, så er det kanskje disse:

Januar
Kunnskapsdepartementet vil snikinnføre en svært detaljert database. Tigerungen blir sjokkert over ting voksne faktisk gjør.

Februar
Jeg opplevde en nærbloggdøden-opplevelse, kjøpte ski og skrev om Lightning process, Lynvekkelsen som farer over landet. Den posten har 2.000 unike brukere lest.

Mars
Forslag om flytteforbud for foreldre med hovedansvar for barn kom, og jeg skrev om Likestillingens betydning for vekst og velferd. Jeg var hjelpsom og testet personlighetstesten til Match, og avslørte hvem er. Dessuten skrev jeg om konspirasjonen mellom atferdsbiologer og konservative kristne. Dessuten om Jesper Juul, lekser og enslige mødre.

April
Jeg skrev om Elisabeth som var sin fars fange i 24 år, og sammenlignet hennes liv med mitt. Deterministiske modeller vs simuleringsmodeller er et av mine yndlingstemaer. Jeg skrev om hvordan hvem som har ansvar for barns skolegang. Den posten foranlediget et brev til Tigerungens skole.

Mai
Jeg var plaget av ganske stor skrivevegring. Men jeg skrev et innlegg for Sonitus ytring og om hvem som har ansvar for vår private økonomi.

Juni
var fortsatt preget av skrivevegring, men jeg skrev om at One night stands fortsatt ikke er noe for kvinner, og at regjeringen ønsket seg en puddel som barneombud. Tigerungen fikk halvt gult belte.

Juli
Ferietid og skrivevegring borger ikke for mye blogging. Men det ble litt om leksehjelp og om smerte. Dessuten en overraskende godt besøkt post om Karlstad. 700 unike sjeler har lest den.

August
I august handlet det mye om Herkules, som flyttet inn. Italienerfrøkenen ble først veldig sinna, men så blidere og blidere, ettersom den lille er veldig søt når det kommer til stykket. Dessuten om menn fra Mars, kvinner fra Tellus og menn om mannsrollen. UDI fikk passet sitt påskrevet.

September
Posten om tilgivelse og forsoning førte til en veldig god debatt. Slike debatter som gjør blogging ekstra gøy. Dagbladet fikk refs for å å gått fra sexannonser til seksualisering. Dessuten kom finanskrisen for fullt, og jeg skrev blant annet om modelleringen av risiko som ikke har vært god nok. September er måneden da skattelister offentliggjøres, og jeg skrev om mus og menn. Post nummer 1.000 ble skrevet i Hjørnet.

Oktober
Det var mye finanskrise i oktober. Shopping på Island var hot, eksperter mente vi burde shoppe som gale og Økokrim banket på hos DnBnor. Staten dukket opp som Lender of last resort. Jeg skrev om åpenhet om personlige ting, mer om skattelistene og medienes bruk av eksperter. Dessuten om Dagbladet, som alltid er på plass når noen er ute på byen.

November
Mer finanskrise. Den leder til selvmord i nærområdet. Men selv Kristin Halvorsen mener vi skal shoppe mer. Jeg flagget at jeg ikke kan skrive så mye neste år. På Blakstad kalte de inn klarsynte, og Barack Obama vant presidentvalget i USA, mens norsk politi gikk sakte.

Desember
Avil ble borte, og jeg nerdet om k- og s-sektor. Terra-kommunene var skuffet over at DnBnor tok dem på ordet. I Oslo ble en 15 åring plassert på hotell mens en barnevernsinstitusjon sto tom. Mads Larsen surret om definisjonsmakt, og det ble kåret vinnere i NM i snurrige tankerekker. Jeg skrev et litt harmdirrende innlegg om fødsler.

Det var 2008 i kort Hjørne-versjon.  Så får vi se hva 2009 bringer. Det blir sikkert nok å skrive om, spørsmålet er bare om det blir tid.

Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.

Top