Om Hjørnet

I bloggen min skriver jeg om det som faller meg inn der og da. Derfor har den ingen rød tråd eller samlende tema, med den konsekvens at kategorien Diverse ganske stor. Bloggen min inneholder meninger, anekdoter fra dagliglivet, konspirasjoner, anvendt finans, filosofering, dikt jeg har skrevet og mye mer. Den dagen det bare er tørt […]

Print Friendly, PDF & Email

Continue Reading »

Abonnér

Legg igjen e-mail, så får du mail når jeg publiserer nytt innhold.

Ta kontakt i sosiale medier

Du finner meg her:

Mye lest siste 30 dager

Sorry. No data so far.

Søk, og du skal finne (håper jeg)

Mens vi venter på nissen

29.11.07 in HumoristISK

I fjor på denne tiden var det en god del skriverier om julenissen. Siden vi nå nærmer oss jul i hurtigtogsfart (i motsetning til NSB, som ikke hadde et tog på skinner i går) tror jeg at jeg vil anbefale at dere leser dere litt opp på det igjen. Spesielt gjelder dette eventuelle nye lesere som ikke var her i fjor.

Julenissen med ingeniørperspektiv

Julenissen med finansperspektiv

Julenissen fra konspiratorisk perspektiv

Muligens vil det komme noen flere perspektiver på julenissen utover i adventstiden.

Print Friendly, PDF & Email

Tagged With:

10 Reader Comments

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Hvor blir det av posten(e) om Rudolf da? Stakkar’n er jo i fare for å havne i reinsdyrgryta rett som det er…mmm….nammm *sikle*

 2. Iskwew says:

  PS, det er rett og slett mulig det kan komme noe om Rudolf. Det må imidlertid gjøres en smule research (Hjørnet er ingen tabloid-avis) og så får vi se hva vi finner ut av.

 3. Marina says:

  Oppskrifter, kanskje?

 4. Iskwew says:

  Min opplevelse er at spesielt amerikanere blir veldig flakkende i blikket om du serverer dem reinsdyr.. de tror de ikke får noen pakker til jul.

 5. Marina says:

  Eller de tror de eneste spiselige dyrene er gris og ‘kylling’. Og ku.

 6. Iskwew says:

  Ja. I hvert fall ikke Rudolf.

 7. Milton Marx says:

  Jeg avlyser julen hvert eneste år for svigerfamilien ved å gjøre oppmerksom på at vi har vært hjemme i Norge og spist reinsdyr. Rudolf er død. Det tror ikke særlig på det. At det ikke blir jul, altså.

 8. Iskwew says:

  :o)) De gjør vel ikke det, nei. Men de er helt sikkert litt i tvil…

 9. Goodwill says:

  Aaahh – disse var herlige, Iskwew! :o))

 10. Iskwew says:

  Jeg skal innrømme at jeg er begeistret for dem selv, Goodwill :o))

Top