Om Hjørnet

I bloggen min skriver jeg om det som faller meg inn der og da. Derfor har den ingen rød tråd eller samlende tema, med den konsekvens at kategorien Diverse ganske stor. Bloggen min inneholder meninger, anekdoter fra dagliglivet, konspirasjoner, anvendt finans, filosofering, dikt jeg har skrevet og mye mer. Den dagen det bare er tørt […]

Print Friendly, PDF & Email

Continue Reading »

Abonnér

Legg igjen e-mail, så får du mail når jeg publiserer nytt innhold.

Ta kontakt i sosiale medier

Du finner meg her:

Mye lest siste 30 dager

Sorry. No data so far.

Søk, og du skal finne (håper jeg)

Det er bare å stålsette seg

05.02.07 in Kattene, Tigerungen

På lørdag kveld begynte Tigerungen å få feber. I går hadde han feber da vi våknet. Vi skulle egentlig til Cirkelin og Jr. Det gledet Tigerungen seg så mye til at han gikk på badet og tok kaldt vann på pannen for at jeg ikke skulle tro han hadde feber så vi måtte bli hjemme. Cirkelin Jr. er nemlig veldig kul. Men jeg falt ikke for det trikset. Utover dagen steg feberen.

Og i går kveld oppdaget jeg røde prikker på Tigerungens rygg. Varicellae Zoster. Vannkopper altså. Du kan formelig se at det kommer flere. Feber har han også. Han har vært utsatt for vankoppe-smitte ørten ganger før, men ikke fått det. Før nå. Sikkert fordi han egentlig skulle bort til helgen, for en gangs skyld, mumler mor surt.

I tillegg oppfører Italienerfrøkenen seg merkelig igjen. Det er nok en gang Moder Jord som roper på henne. I sum tegner dette derfor til å bli en morsom uke. Pondus går og gjemmer seg, men det kan jo ikke jeg gjøre.

Av praktiske bloggeting, kan jeg nevne et par nye fasiliteter i Hjørnet. Det ene er en pen oversikt over kategoriene på en egen side, og det andre er et skikkelig flott nytt arkivskap. Noe må jo mor finne på mensTigerungen er syk og Frøkenen remjer og ruller rundt på gulvet. I tillegg til å gå på apoteket og kjøpe hvitvask, lage vafler og saft, og så videre. Da trøster jeg meg med morsomme plugins.

Et lite PS og mental note to self utpå formiddagen: Små menn med vannkopper, feber og kløe liker ikke å kalles Flekkulf. De tar seg veldig nær av det.

Print Friendly, PDF & Email

91 Reader Comments

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Iversen says:

  *stjele & løpe* 😀

 2. Morten says:

  Håper tigern kommer seg vel igjennom vannkoppene. Men vi er jo skjønt enige om hans forutsetninger nå 😉

  Når det gjelder bloggen din så er den blitt veldig lekker. MEN, mistenker deg for å bruke Firefox. Har du sjekket den i Iexplorer? Menyen din blir flyttet under artiklene

  M:)rten

 3. Cirkelin says:

  Riktig god bedring ønskes mor og barn! Har hørt om flere vannkoppetilfeller de siste ukene så dere er ikke alene. Mager trøst i nødens stund kanskje!

  Når det gjelder lindring, så hadde jr stor glede av aloe vera gele. Han hadde vannkopper når han var 4 og hele ungen var dekket av vabler, så hans desperate mor brukte til slutt bakepenselen til å smøre han med gele.

 4. Goodwill says:

  Åååååhhh…stakkars Tigerunge! Og dobbeltstakkars Tigermamma! Sukk…vannkopper kjenner jeg jo godt til, begge ungene her har hatt det, og jeg hadde det rett før russetiden. Kan trøste deg med at det er bedre jo tidligere de får den, den blir verre jo eldre de er. Kose og trøste masse, og lindre så mye som mulig.

  Feberen varer ikke så lenge tror jeg, men det kjedelige er at han vel er smittebærende ganske lenge? Må alle blemmene være tørket in før han kan gå på skolen igjen? Tror det var sånn i barnehagen :-/

  Er hjemme med sykt barn selv idag, men det er mer uskyldig, feberforkjølelse i helga, og så trengte han en ekstra dag for å bli helt feberfri. Så nå sitter han og ser på tv mens jeg koser meg på nett uten å snylte på arbeidsgiver 😀

  Morgnklem!

 5. Goodwill says:

  Psst! Hvit skift på gult underlag (e-mail og webside) var ikke spesielt lett å lese!

 6. Goodwill says:

  …skRift skulle det være…

 7. Iskwew says:

  Iversen, du er den eneste som stjeler vannkopper!

  Jepp, Morten, vi er enige om at Tigerungens utgandspunkt er det aller beste. Ellers kan ikke det samme sies om IE6. Så ja, jeg vet at den roter det til, når jeg limer inn bilder, eller for eksempel midtstiller tekst. Jeg håper snart alle Norges arbeidsgivere bytter til IE7 i hvert fall, for det er stort sett de som fortsatt har 6’eren.

  Cirkelin, takk for tips, Aloe Vera er notert, og ny bakebørste skal kjøpes inn. Jeg tenkte her i sted at det er like greit at han ikke er 2 år og ikke kan forklares ting. Nå kan jeg i hvert fall forsøke å si “Ikke klø!”, uten at jeg er sikker på at det hjelper.

  Goodwill, han måtte jo bare få det før eller siden. Så det er bare å ta imot. Blemmene må være tørket inn ja, så jeg kommer meg neppe på jobb før neste mandag. Har bedt om at en kollega kommer oppom med PC’en min, så kan jeg gjøre litt i hvert fall.

  Jeg synes dere skal kose dere hjemme jeg, far og sønn ;o) Selv gikk jeg og la meg igjen. Sov to timer til, gitt. Deilig.

  Hvor har du hvit skrift på gult underlag?

 8. Goodwill says:

  Under her, der man legger inn mail og webadresse når man kommenterer. Noen hadde tømt maskinen her for browsehistorie, så alle feltene var tomme når jeg skulle skrive inn (og her er det IE7…)

 9. Iskwew_testing says:

  Nå skjønner jeg, Goodwill. Den skal jeg kikke på :o)

 10. Iskwew_testing says:

  Det er selvsagt et IE problem :o) Det er brunt og fint i Firefox.

  IE er noe HERK.

 11. Iskwew says:

  Du får sette den til å huske info, Goodwill, så får du det i hvert fall bare en gang.

 12. Frida K says:

  God bedring ønskes tigerungen 😉

 13. Goodwill says:

  Jepp, det skal jeg!

  Nå må jeg visst overlate plassen til sjuklingen her, så da tar jeg plass i godstolen istedet!

 14. Iskwew says:

  Takk, Frida, det skal jeg hilse ham og si :o)

  Det høres rettferdig ut, Goodwill. Jeg tror jeg skal se om min ikke orker å sette seg litt foran PC’en også. Til nå har han i hvert fall nektet å kle på seg.

 15. Undre says:

  God bedring til Tigerungen – og det aner meg at vannkopper er en større tålmodighetsprøve for mor enn for guttungen.

  Italienerfrøkna tror jeg bør sette opp en aldri så liten “date” med dyrlegen snart. 😉

 16. Iskwew says:

  Hun har date med dyrlegen på fredag :o)

  Tigerungen ser ut til å ha det veldig greit, så lenge jeg ikke kaller ham Flekkulf og sånt. Han har nytt blad og dessuten fått ny Rampete Robin bok.

 17. Undre says:

  Så hun har det, ja!

  Snakker vi full ommøblering av vitale deler her, eller bare gjør man noen “snipp-snipp”?

 18. Iskwew says:

  Full ommøblering. De får ofte kreft i livmoren. Like greit å gjøre det slik.

 19. Undre says:

  Ahha… Hun kommer med andre ord til å gå rett i overgangsalderen i løpet av fredag/lørdagsnatta tror jeg. Det kan bli spennende, men bedre enn kreft.

 20. Næmen stakkar tigerungen, for en grusom mor han har som kaller han slikt no (hehe…jeg kunne helt sikkert ha sagt noe sånt selv, men ungene har jo vennet seg til det med årene…)
  God bedring til lille Flekk… eh…Tigerungen!!

  Min pusefrøken har jo blitt fullt omøblert mht vitale deler, og har det på alle måter utmerket! Tror ikke katter driver med overgangsalder og slikt…

 21. Iskwew says:

  Jepp, det skal bli spennende, Undre. Jeg har fortalt henne at det betyr at hun får lov til å være ute og klatre i trærne til sommeren. Det bør jo være et frynsegode i hvert fall.

  Skorpionkvinnen, lille Flekk.. eh Dalamtin… eh Tigerungen syntes ikke det var det spor morsomt.

  Katter er sikkert fornuftige nok til å gi blaffen i den overgangsalderen. Og tenk alle frustrasjonene hun slipper! Tenker det går bra jeg.

 22. Undre says:

  Hihi! Ikke noe er bedre enn om katten hopper over overgangsalderen! Men om dyrlegen fjerner eggstokkene på katten, så mister hun jo store deler av østrogenproduksjonen sin, og da er hun på sett og vis i overgangsalderen. Uten at jeg vet hvordan det slår ut på en katt.

  Uansett tror jeg at det på sikt er bedre å sterilisere hunnkatter enn å la dem slite med hormonmaset som de ikke får utløp for eller sette dem på p-piller.

  Vannkopper og katter med potensiell forestående overgangsalder; hva blir det neste, Iskwew?

  😉

 23. Tiqui says:

  God bedring både til småen og pusen!

 24. Iskwew says:

  Jepp, det gjør hun vel, men jeg tror ikke katter får hetetokter og blir gærne slik som vi kvinner kan bli.

  Dyrlegen sa at katter på p-piller lever 10-12 år. De får livmorkreft omtrent alle som en. Så dette er nok bedre både for Frøkenen og meg.

  Det neste… håper jeg blir at våren kommer!

  Takk, Tiqui – det går ganske bra så langt.

 25. Undre says:

  Hæhæ! Nei, jeg tror vel kanskje ikke det blir så mye hetetokter på pusekatten!

  Men “gærne” … vi får se. 😉

  Jeg har aldri hatt hunnkatt, så jeg er litt nysgjerrig på hunnkattens psyke og levned.

 26. Iskwew says:

  Ja, det vil vise seg. Jeg har aldri hatt hunkatt jeg heller, men ifølge Skorpionkvinnen går det helt fint. Så det satser jeg på.

  Men liker jeg det? Neeeei, egentlig ikke :o)

 27. Undre says:

  Hehe. Det beste hadde selvsagt vært å slippe, men det finnes så alt for mange kattunger i denne verdenen som det er, så jeg mener at alle katter som bor i tettbygd strøk skal kastreres/steriliseres.

  Jeg hører de sitter og hyler til hverandre rundt om i strøket her rundt midnatt for tida. De har visst tatt våren.

 28. Iskwew says:

  Ja, det mener nå jeg også. De lever lenger, og er ikke så territoriale at de får helt fnatt av alle territorie-inntrengerne. Og selv om de er vakre begge to, og sikkert hadde fått vakre unger, så er det nok kattunger som ikke finner seg noe hjem.

  Frøkenen hadde nok rømt nå om hun kunne :o))

 29. Goodwill says:

  Slemme, slemme Iskwew! Ta fra både Pondus og Italienerfrøken de mest basale drifter og største gleder! Det blir nok ingen liten avlat på deg! 😀

 30. Iskwew says:

  Ja, jeg er grufryktelig. Maltrakterer katter og kaller det syke barnet mitt for Flekkulf. Akkk.

  Jeg tror kanskje kvaliteten på maten hjelper litt, Goodwill. De kunne ikke fått bedre mat. Kattene altså. Tigerungen er ikke like fornøyd, selv om han fikk pannekaker og tomatsuppe i dag.

 31. Undre says:

  Hæhæ, Goodwill!
  Typisk mannfolk!

  *mumle noe om -host- hvor redd menn -kremt- er for, vel, -kremt- dere vet*

  ;o)

 32. Iskwew says:

  Menn tar som regel kastrasjon av hann-katter veldig personlig, ja. Og krymper seg bare ved tanken.

  Bare les denne Goodwill-kommentaren, så skjønner du hvor han kommer fra 😀

 33. Goodwill says:

  Hæh!!! Menn er da ikke redde for noen ting vel, Undre! Hvor har du det fra!? *hrmmpff*

 34. Iskwew says:

  ROFLMAO er alt jeg kan si til det, Goodwill. Og vet du så hva det betyr? Har du vært irc’er?

 35. Undre says:

  Iskwew, må vi tegne og forklare?

  😉

 36. Iskwew says:

  Noe sånt, kanskje?

  ROFLMAO

 37. Iskwew says:

  Det er det Tigerunger ikke gjør når de kalles Flekkulf, Goodwill.

 38. Goodwill says:

  En skikkelig løve er ikke redd for en bitteliten kattepus! Ikke engang en Tigerkattepus!!

  Eeeehhh…ROFLMAO? Inn med teskje, please??

 39. Iskwew says:

  HAHA ! Jeg visste nok at du ikke visste det, Goodwill. Du lærer ikke sånt på Blink, skjønner du.

  Rolling On the Floor Laughing My Ass Off

  betyr det, med teskje.

 40. Goodwill says:

  Hrrrrmmmpfff!!! Fornærmet!!!

 41. Iskwew says:

  Jaaa? Ikke overraskende :o) Å le av en løve er å be om trøbbel!

 42. Goodwill says:

  Hehe – husk på at jeg er en snill løve. Jeg lar meg villig harselere av, så lenge det er til almen forlystelse. Innen rimlighetens grenser, vel og merke ;-))

 43. Iskwew says:

  Det er derfor jeg tør, vettu :o)) Forøvrig kan jeg melde at jeg er født i Tigerens år og Tigerens time – så jeg kan vel bite fra meg om de trengs.

  Tigeren er faktisk det største kattedyret. Såh!

 44. Goodwill says:

  Okay, okay, jeg skal IKKE yppe til kamp, hvis det er så at Tigeren er størst så er den kanskje smartest også 😉

 45. Iskwew says:

  Du er født i Harens år, Goodwill. Det er vel derfor du løper så fort.

  Tigeren er selvstendig og tilbaketrukket. Ikke noe flokkdyr, nei. Krangler bare når den må.

 46. Undre says:

  Skitt, dere er født i slike kule dyreår, jeg er ape.

  Aper er lissom ikke særlig kule!

 47. Iskwew says:

  Aper er da vel kule? Dessuten smarte. De bruker jo til og med redskaper. Tastatur for eksempel.

 48. Iskwew says:

  Her er haren, Goodwill:

  De som er født under Harens bilde er kloke og vtse, kan man si, i det minste er det alltid gode råd å få hos dem. Ærgjerrigheten er fremtredende, men ikke ukontrollert. De vet at man verken kan ønske seg eller klare alt her i livet. Likevel er de egentlig temmelig optimistiske, populære og velsette nesten over¬alt. Det hender at de går andre mennesker på nervene fordi de liker litt for godt å fortelle for mange og for lange historier. De elsker selskaper og mener et de må vise seg vennlige og åpne, noe som lett lokker dem til en viss over¬fIatiskhet.

  Som vert er disse karakterer ubetalelige. Da kan de også holde seg selv i bakgrunnen, hvis gjestene bare beundrer det de har å by på — og de har mye. De er godmodige, noe som nok kommer aven viss engstelse for at det i siste hånd ikke er godt å være alene, og at den som er uten beskyttelse, må føle seg forfulgt. Men de flykter ikke for farene i livet, og hvis det ser ut som de gjør det, er nok sannheten heller at de vil trekke seg tilbake til en sikrere posisjon. De kjemper typisk ved tilbaketog og byr gjeme motstanderen en slags gummi¬vegg som han angriper om og om igjen uten resultat inntil han trettes ut. De er videre meget følsomme og alltid anspent for å kunne forsvare seg. Engstelige kan man ikke kalle dem, til det er de for kloke.

  Og disse karakterer kan utnytte det som ofte mislykkes for andre, nemlig de reelle ting i livet. De har evnen til å gjøre gode forretninger, de er små og fordi de er elegante å se på. De kler seg etter moten med naturens friske farger. De har et stort behov for ømhet, de koser seg i sitt eget, lille rede og vil gjerne føle seg trygge. De har alltid en liten rev bak øret, og de kan ofte «høre gresset gro» omkring dem. Men hvis det er noe de vil, er de også flinke til å forstille seg. Da er de ikke redd for å bruke et par tårer i tillegg til latteren. Men hvis de virkelig gråter, får den andre inntrykk av at de har brutt helt sammen. Man trenger ikke være redd for hvordan det skal gå disse karakterer. I kritiske situasjoner får de hjelp av en liten nisse som bor i dem. Og det er vanskelig å være sint på dem, selv om de ofte går en på nervene.

 49. Undre says:

  Hahaha!

  Jeg er en tastaturape!

  😀

  Men, neisj, de er ikke så kule.

 50. Iskwew says:

  Og her er Tigeren:

  De som er født under Tigerens bilde, skal være selvstendige, selvsikre, utem¬mede, dumdristige og fulle av ild. De ber ikke, de krever og kjemper hvis det er nødvendig. Disse karakterer ønsker å oppnå i dag det som trengs i morgen. De stormer fram, nesten blinde av raseri. Dermed går de alltid i en eller annen felle, og de er sårbare om de angripes bakfra eller fra siden. Men som regel blir det ikke mer enn sår, for de er alltid på spranget og kan også verge seg mot bakholdsangrep. Hvis de får tak i en motstander som ikke går ut i åpen kamp, maltrakterer de ham ubarmhjertig inntil han ikke rører seg mer.

  Fiender som møter dem i åpen kamp, skåner de etter seieren. Da er de generøse. Disse karakterer legger vekt på at de blir anerkjent som seierherrer og at de feires. De vil stråle og imponere, og stiller ikke sitt lys under en skjeppe Slik kommer de i fare å brenne opp i sin egen overmodige seiersild.

  De virker meget tiltrekkende på andre. Den som ikke er redd dem, føler seg trukket mot disse ildfulle karakterer, og forstyrres heller ikke av «Tigrenes» noe dominerende oppførsel. De er modige, men ikke tilstrekkelig forsiktige.

  Tilliten til deres egen, springende styrke er ofte for stor. Derfor våger de seg på langdistanseløp enda de er best på korte distanser. De elsker farten og hvis de i lengden ikke holder ut med egen kraft, benytter de motorer eller andre tekniske hjelpemidler. De er fascinert av alt som overvinner det nåtidige! Derfor faller de aldri til ro, og de kommer ikke til målet siden de alltid får øye på et nytt mål. De elsker storslåtte opptredener, og tar det ille om de ikke straks blir midtpunktet i et selskap. Hvis en annen er bedre og mer impone¬rende kledd — festen blir straks til en tvekamp. Der «Tigrer» dukker opp, skjer det noe. Men det lurer også fare, for naturligvis skaffer disse karakterer seg fiender, siden de er så hensynsløse. De tar vennen fra sin beste venninne, eller hustruen fra sin beste venn. Det syns de er selvsagt og de forakter «papir¬lover». De kjemper for rettferdighet, men merker ikke at de i grunnen vil være dommere. De er imponerende av hele sitt vesen, men de bringer ikke ro inn i verden og slett ikke fred, men oppbrudd og bevegelse. Derfor går det dem også alltid annerledes i livet enn de har tenkt seg. Farer opphisser dem. Det kan de gå til grunne på, hvis de da ikke finner en partner som umerkelig kan bringe dem til fornuft.

 51. Iskwew says:

  Og her er apen:

  De som er født under Apens bilde, prøver ofte å gape over for mye. De er mangesidig begavet og de flyter over av planer og ideer. Alt er i stadig bevegelse hos dem. De er ikke i stand til å kjede seg, for de har en dyp angst for kjed¬somhet. De er alltid på utkikk etter en ny sak de kan ta for seg — å gjennom¬føre ideene er ikke deres sterke side. Disse karakterer er lunefulle. Man måta dem som de er, ellers går det ut over en selv. Å tilpasse seg dem lykkes nesten aldri. Hvis det et eller annet sted fins noe nytt, er apene på plåss. Disse karakterer har journalistiske evner, de søker sensasjoner, og hvis det ikke fins noen, lager de dem selv. Avisenes aprilspøker er sannsynligvis uttenkt aven ape. Samtidig vil de naturligvis også alltid fremme sin egen fordel, og siden de er raske og dyktige, lykkes det for dem. Og de kan snakke som få. De kan selge kjøleskap til en isbjørn eller krangler om pavens skjegg for å vinne et veddemål.

  De behersker alle underholdende triks i denne verden. På enhver scene som for dem er verden, føler de seg hjemme. De improviserer så det er en glede, men noe varig klarer de sjelden å skape alene. Med et håndgrep reparerer de en komplisert maskindel i en trykkpresse bare for at flygebladet likevel skal kunne fordeles i tide. Men så bryter maskinen totalt sammen.

  De samler erfaringer som andre samler på frimerker, men de vet egentlig ikke hva det er de har samlet. De har mange forbindelser, men få venner. De bryr seg heller ikke om familien. Bare på familiefester dukker de opp hvis de kan gjøre noe der. Mange folk mener at de ikke tar det så nøye med sann¬heten. Men det kommer i tilfelle av at apene mener at sannhet ofte ikke har noe med øyeblikkets virkelighet å gjøre. De liker å prute for de elsker samtale -¬bare å gjøre en forretning ville være for kjedelig. Kontakt er viktig, nye inn¬trykk som kan gis videre og glemmes. De er alltid informert og andre lever av deres informasjoner. De har gode evner til skuespill og parodi og bruker dem til glede for andre, og også for å blottstille andre når det gir dem selv fordeler.

  De er øyeblikkets livskunstnere, men livet varer heller ikke lenger for dem enn et øyeblikk. Og det vet de i det minste.

 52. Goodwill says:

  *flirer* Kan man plukke hva man vil tro på av dette? Noe stemmer nok, men ikke alt. Tror jeg. Håper jeg… 😀

 53. Iskwew says:

  Her plukker du akkurat det du synes passer, Goodwill. Det du ikke liker, er feil, det du liker er helt korrekt 😀

 54. Iskwew says:

  Det som var interessant, Goodwill, var dette som sto helt i siste avsnitt:

  “hjelp av en liten nisse som bor i dem”

  Kan du si noe om hvordan det arter seg å ha en nisse inneboende?

 55. Undre says:

  Å huff, da!

  Vi aper levnes ikke særlig mye kred av kinserne i forhold til medmenneskelighet og ærlighet, men det var skummelt mye der som kan stemme med undertegnede.

 56. Iskwew says:

  Nå synes jeg altså at du er både medmenneskelig og ærlig, Undre. Jeg ser deg ikke i et nytt lys etter dette :o)

 57. Goodwill says:

  Okeeeey!!! Me like!! 😀

  Likes (stemmer): Klok og vis, kontrollert ergjerrighet, optimistisk og ppulær, ubetalelig vert, flykter ikke for farer i livet (ridderlig), følsom, kan utnytte de reelle ting i livet,

  Dislikes (stemmer ikke): Går andre mennesker på nervene? Hrmpf.. Forteller lange historier, frykt for å være alene, små (eeehh???) men elegante (en etasje opp, ja), forstille seg syns jeg ikke høres noe positivt ut, “hjelp av nisse”? og gå en på nervene? *tenke-tenke*

  Konlusjon, masse likes, dva veldig bra, for de dislikes’ene stemmer jo ikke!!

  :-D)

 58. Goodwill says:

  Hvis det bor en nisse inni meg så er han en svært stille og rolig leieboer, for jeg merker aldri noe til ham!

 59. Iskwew says:

  Du har skjønt det! Mye her i livet handler om å ta til seg det positive, og gi blaffen i det motsatte :o)

  Den nissen synes jeg var fascinerende å ha inneboende altså.

 60. Undre says:

  Det var da enda godt å høre, Isk!
  Jammen bra du ikke er kineser! ;o)

 61. Iskwew says:

  Nisser er vel slike som finner på hyss, er de ikke? Du kan jo skylde på ham om du gjør noe galt?

 62. Iskwew says:

  Jeg er ikke kineser nei :o) Dessuten er du fisk, og vi er ikke flinke til å lyve altså. Med mindre vi tror det selv, da. Ingen skal si at vi ikke har fantasi.

 63. Goodwill says:

  Jeg som er klok og vis gjør vel ikke noe galt? Og hvis jeg gjør det så er jeg vel altfor klok til å skylde på en liten inneboende nisse? Som jeg ikke kontrollerer?

 64. Undre says:

  Nei, løgn er ikke min sterke side. Jeg har på ingen måte pokerfjes. Ansiktsmusklene mine er noen svikefulle Judaser og avslører meg direkte om jeg ikke snakker sant.

 65. Iskwew says:

  Goodwill, om du aldri finner på noen hyss er det på tide du begynner! Og du kan godt ta ansvaret selv. Ingen grunn til å skylde på nissen.

 66. Iskwew says:

  Jeg er heller ikke flink til å lyve, Undre. Heldigvis!

 67. Undre says:

  Som den apen jeg er, tenker jeg at det er et fortrinn å være i stand til å ljuge ved behov.
  😉

  Men løgnere står ikke høyt i kurs hos meg!

 68. Iskwew says:

  Nei, ikke hos meg heller. Det holder som regel med et forsøk før en grunnleggende skepsis har plantet seg.

 69. Undre says:

  Definitivt det samme her. Jeg er virkelig ikke rund i kantene om noen forsøker å føre meg bak lyset.

 70. Goodwill says:

  Du sier noe – jeg har jo snickarboden klar…eh – smørebua ;-D

 71. Iskwew says:

  Nei, da er jeg vrang og vrien, Undre.

  Nettopp, Goodwill. Det vil jo ikke være straff en gang. Det er bare å sette i gang med hyss i morgen den dag.

 72. Goodwill says:

  Men det må planlegges nøye så jeg kan forsvare meg under tilbaketoget til snickar..eh – smørebua!

 73. Iskwew says:

  Ingen spontan-hyss? De er ofte de morsomste. Du løper jo fort som vinden.

 74. Goodwill says:

  Haren er klok, vet du! Han gjør vel ikke noe overilt, tror du det?

 75. Iskwew says:

  Som den tiger jeg er synes jeg kanskje han burde prøve det, innimellom?

 76. Goodwill says:

  En litt slem Goodwill altså? Rett og slett rampete?

  *hmmm…ække det fa’li det’a?* Ehh – nei, er ikke noe pinnsvin heller!

 77. Iskwew says:

  En litt rampete Goodwill tror jeg hadde vært meeeeeeget kledelig ;o)

 78. Goodwill says:

  Nå syns jeg Tigermamma blir ganske så dristig er – oppfordre den sømmelige Goodwill til å opptre rampete? 😉

 79. Iskwew says:

  Er man tiger, så er man, Goodwill 😀 Vi er jo født dristige.

 80. Goodwill says:

  Ikke bare dristige, til og med dumdristige, visstnok 😀

 81. Iskwew says:

  Hihi… det er i og for seg ikke så langt fra sannheten. Noen ganger! Den som intet våger, intet vinner, mener nå jeg.

 82. Goodwill says:

  Det er et godt motto, syns jeg :-)) Følg det du, så skal vi se om ikke det blir en eller annen Goodwillrampestrek i morgen 😉

  ps. Datteren min sier at jeg bare tuller og erter hele tiden *og hun tar igjen* så LITT hyss gjør jeg da 🙂

 83. Iskwew says:

  Det høres ut som en god plan :o)

  Selvsagt tar hun igjen! Bare pass på at ertingen foregår i det private og ikke i det offentlige rom. Unge damer kan blir veldig flaue av det!

 84. Goodwill says:

  Hehe – joda, det har jeg merket, og som regel holder vi det der. Og hun er skikkelig pappajente, altså!

 85. Iskwew says:

  Det er vel alle jenter? Jeg er i hvert fall det :o)

 86. Goodwill says:

  Mulig det, jeg vet ikke. Men det er godt for en far å oppleve det, for det var mor som var mest poppis de første årene, da var i hvertfall jeg litt på sidelinja. Godt det jevner seg ut.

  Men nå er det leggetid for meg…tror nok jeg skal på jobb i morgen, og guttungen på skolen.

  *nattaklem*

 87. Iskwew says:

  Det viser bare at man kan komme seg av sidelinja og på banen etterhvert.

  Sov godt, jeg skal legge meg jeg også, så jeg er opplagt til pasienten våkner.

  *nattaklem*

Top