Om Hjørnet

I bloggen min skriver jeg om det som faller meg inn der og da. Derfor har den ingen rød tråd eller samlende tema, med den konsekvens at kategorien Diverse ganske stor. Bloggen min inneholder meninger, anekdoter fra dagliglivet, konspirasjoner, anvendt finans, filosofering, dikt jeg har skrevet og mye mer. Den dagen det bare er tørt […]

Print Friendly, PDF & Email

Continue Reading »

Abonnér

Legg igjen e-mail, så får du mail når jeg publiserer nytt innhold.

Ta kontakt i sosiale medier

Du finner meg her:

Mye lest siste 30 dager

Sorry. No data so far.

Søk, og du skal finne (håper jeg)

Apenas um momento

30.11.06 in PoetISK

En forblåst vinterdag i februar, lagde 2snill en film der han brukte diktet mitt “Bare et øyeblikk” og “Velha infância” av Tribalistas for å illustrere lengselen i vintersjelen. Oversettelse av dikt og musikktekst om du klikker på linkene.

Enjoy!

[youtube]ZVgmjJ3njtI[/youtube]

Um dia ventoso do inverno, em fevereiro este ano, o 2snill fiz um filme, usando a minha poema “Apenas um momento” e a canção “Velha Infância” do Tribalistas, para ilustrar a saudade da alma do inverno.

Print Friendly, PDF & Email

Tagged With:

7 Reader Comments

Trackback URL | Comments RSS Feed

Sites That Link to this Post

 1. Iskwews hjørne på www » Blog Archive » Vinter-tanker | 14.01.07
 1. Undre says:

  Wow!!!

  Det kaller jeg heder!

  😀

 2. Iskwew says:

  Jepp, jeg også :o) Den er nydelig, den vinterfilmen :o)

 3. Tiqui says:

  Nå begynte jeg å glede meg enda mer til vinter! 🙂 Det er ganske koselig også da!

 4. Iskwew says:

  Uhm… Nei :o)

 5. Goodwill says:

  Dette satte meg i julestemning! Mmmmm….!! Vakkert!!

 6. Iskwew says:

  Ja, den er det. Vakker, melankolsk og dagdrømmende. Den filmen er en perfekt beskrivelse av stemningen min da jeg skrev det diktet i desember i fjor.

Top