Om Hjørnet

I bloggen min skriver jeg om det som faller meg inn der og da. Derfor har den ingen rød tråd eller samlende tema, med den konsekvens at kategorien Diverse ganske stor. Bloggen min inneholder meninger, anekdoter fra dagliglivet, konspirasjoner, anvendt finans, filosofering, dikt jeg har skrevet og mye mer. Den dagen det bare er tørt […]

Print Friendly, PDF & Email

Les videre »

Abonnér

Legg igjen e-mail, så får du mail når jeg publiserer nytt innhold.

Ta kontakt i sosiale medier

Du finner meg her:

Mye lest siste 30 dager

Sorry. No data so far.

Søk, og du skal finne (håper jeg)

Finanskurs for datere og snåle korrelasjoner

… or not so strange, as the case may be.

Etter en ørliten statistisk analyse viser det seg at det er en viss korrelasjon mellom Finanskurs og nye templates.

 • beautywithin.jpgDen 25.6.2006 startet herværende kursleder og blogger opp på eget domene, og med wordpress og template «The Beauty within». Det kom ganske riktig raskt et finanskurs, med tema Valutatilnærming. Forøvrig er valuta den delen av finans Iskwew AS kan best. Her bør det komme mer.
  .
 • exhausted.jpgDen 28.1.2007 byttet jeg template til «Exhausted». Og ja, nettopp, dagen etter kom det et finanskurs, med tema Markedseffisiens. Vinterlig tema, og en noe frustrert finansblogger.
  .
 • simplicity.jpgSå byttet jeg altså template til «Simplicity» den 18.6.2007, og hva skjer? Det kommer et finanskurs dagen etter, med tema Kapitalstruktur. Og straks kommer det et finanskurs til ;o)

  .

 • magazine.jpgNeste bytte til WP Magazine kom den 5.3.2008, og ganske riktig. Noen dager etter kommer det et finanskurs igjen, denne gangen om Sannsynlighetsfordelinger.

Her ligger det noe. Å velge og snekre om templates er en kreativ prosess. Å skrive finanskurs vil enhver revisor si er eksepsjonelt kreativ bruk av finansfaget. Han eller hun vil være ekstremt glade for at de ikke trenger å revidere kursene, vil jeg tro. Dessuten blir jeg i bedre bloggehumør av å få ny kjole på, enten det er en sommer- eller vinterkjole.

Print Friendly, PDF & Email

3 kommentarer

Trackback URL | Kommentar-feed

 1. Goodwill sier:

  Jaha?? Men dette er da logisk??

  Nytt template – nytt kapittel i date-kurset??

  Det er da den mest opplagte sammenhengen i verden??

  («;)

 2. Iskwew sier:

  Uhm… omtrent som sammenhengen mellom renteutvikling og trafikkulykker, som ble referert i Magasinet på lørdag?

  :o)

Top