Om Hjørnet

I bloggen min skriver jeg om det som faller meg inn der og da. Derfor har den ingen rød tråd eller samlende tema, med den konsekvens at kategorien Diverse ganske stor. Bloggen min inneholder meninger, anekdoter fra dagliglivet, konspirasjoner, anvendt finans, filosofering, dikt jeg har skrevet og mye mer. Den dagen det bare er tørt […]

Print Friendly, PDF & Email

Continue Reading »

Abonnér

Legg igjen e-mail, så får du mail når jeg publiserer nytt innhold.

Ta kontakt i sosiale medier

Du finner meg her:

Mye lest siste 30 dager

Sorry. No data so far.

Søk, og du skal finne (håper jeg)

Raffinert terror-kamuflasje

05.11.06 in KonspiratorISK

I Dagbladet i dag står det at deler av Sverige er hjemsøkt av terror-elger. En mannevond elg har visstnok angrepet sakesløse svenske sivile i Mölndal uten noen som helst forvarsel. Dette er åpenbart lumske muslimer med Al Qaida forbindelser, som har funnet nye måter å spre uhygge og redsel på. Redselsslagne svensker uttaler at “Nå etter angrepet kikker jeg meg over skulderen hele tiden. Jeg er virkelig redd.”

Som ethvert land under trussel om terror vil svenske myndigheter slå tilbake. Elgen skal finnes, og skytes, koste hva det koste vil. Men som andre terrorister er også elg-terroristen vanskelig å finne. Den ligner nemlig til forveksling på andre elg, og siden man ikke kan skyte alle man tror er et terrorist, så har svenske myndigheter et problem, noe politi-inspektør Dan Ivarsson bekrefter: “Man kan ikke bare trampe inn i et tettsted og begynne å skyte.” Nei, det hadde tatt seg ut, vi er da tross alt ikke i Irak.

Interessant nok sier den ansvarlige for jaktlaget som skal uskadeliggjøre terror-elgen at det vil bli gjort når “omstendighetene er riktige”. Det er en gjenkjennelig formulering, og den sier meg at her har noen snakket med George Bush, eventuelt Rumsfeldt eller Cheney. Her er det bare å vente til det passer dem, så slår de til. Det sies fint lite om hvilke omstendigheter dette i så fall er, det vil vel bare vise seg, og slikt kan jo dessuten finnes på underveis.

Jeg vil anta at elgen(e) nå vil gjemme seg i huler i det utilgjengelige fjellandskapet på grensen mellom Sverige og Norge i Härjedalen. Å finne terror-elgene der kommer til å bli svært vanskelig.

Jeg ville ikke bli overrasket om det om noe tid viser seg at en rekke illegalt stridende elger er internert på Cuba, eller muligens på en hittil ukjent øy i Alaska. Det blir på livstid, mens man forsøker å få sannheten om elg-terrornettverket frem i lyset. Hvilken metoder som kan komme til å tas i bruk kan vi vel bare forestille oss. Og jeg mener i hvert fall at selv terror-elger bør behadles i tråd med elg-traktaten i Geneve-konvensjonen.

Etterretningsrykter sier forøvrig at Brynjar Meling er på vei til grenseområdene for å bistå elgene om nødvendig.

Men jeg håper de klarer å fange disse Al Qaida-elgene før de rekker å gjøre mer skade. Det gjør jeg virkelig. Å ha slike onde og destruktrive krefter omtrent på vår egen dørstokk, er rett og slett skremmende.

I fjor vinter fikk vi en forsmak på dette i familiebakken i Grefsenkollen. Ei jente på 9 år kolliderte med en elg i bakken. Det hjalp ikke å henge opp elg-advarselsskilt i bakken. Jeg trodde problemet var at elg ikke kan lese, og dermed ikke forsto skiltingen. Men det var nok ikke grunnen. Dette var elg-terroristene som var på sonderinger, eller det kan rett og slett ha vært nesten-terror som ble avbrutt i siste øyeblikk.

Nei, verden er ikke lenger et trygt sted. Og terroristene blir sluere og sluere. Denne forkledningen er virkelig både genial og uforutsigbar. Hvem ville trodd at Bin Laden har slått seg på elg-kamuflasje?

*grøsser og ser forsiktig ut vinduet*

Print Friendly, PDF & Email

Tagged With:

38 Reader Comments

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. shoaib says:

  LOL, noe av det morsomste jeg har lest på lenge!!! 😀

 2. —> erik ® says:

  Det er verste er at de opptrer i grupper, og noen av disse elgene bruker rød neglelakk for ikke å synes. Så det nytter jo ikke å spørre om du så noen med rød neglelakk der i bakken -.

  Eneste effektive er å kle dem nakne, de man får tak i, og bruke tortur. Det er slik man vet om trikset med neglelakken, sies det.

 3. Iskwew says:

  Takk, Shoaib 😀

  Erik, denne nye kamuflasjen er virkelig skremmende. At de også bruker RØD neglelakk og dermed kamuflerer seg som en hvilken som helst femme fatale er sjokkerende. Og tenk, de angriper oss i kjernen av den norske kulturen. Skibakken. Det viser jo bare at de har skremmende god forståelse for norsk kultur.

 4. Cirkelin says:

  Hvis disse skremmende tingestene kun opptrer i skibakken så er jeg relativt trygg på å slippe å møte dem, men jeg tenker med skrekk på om de skulle få noen kamuflasjetips fra den elgiske søsterorganisasjonen El-g Quida. Skjønt et gevir lar seg vel neppe kamuflere i burka selv om neglelakken er aldri så rød.

  Isk, det aner meg at vi bør gjenoppta de filmplanene, for her aner jeg et mulig plott…

 5. Iskwew says:

  Det har du rett i, Cirkelin! Jeg tror vi er på sporet av noe her, noe som kan bidra til menneskehetens redning.

  Nå skal jeg hente Tigerungen på landet. Og det er med en viss skrekk jeg reiser. For DET er oppe i et distrikt som er rimelig tettbefolket av elg. Vi snakker er om et arnested for terror-elg.  Jeg vil ikke bli overrasket om det er dit de reiser for å samle krefter til nye anslag mot vår sivilisasjon.

 6. Iversen says:

  Jeg syns Brynjar Meling er en artigklump!

 7. Iskwew says:

  Brynjar er i hvert fall et funn for elger mistenkt for terror, det er helt sikkert!

 8. din venn Ole says:

  THE MOOSE IS LOOSE!!

  (litt internt til de som har spilt Time Splitters på PS2, men pytt 🙂 )

 9. Iskwew says:

  Ole: Akkurat her var det jo mer treffende enn internt, synes jeg.

 10. Undre says:

  Hæhæ!

  Elg er best med brun saus.

  *nam*

 11. Iskwew says:

  Er du sikker på at det gjelder svenske terror-elger med forbindelser til El-g Qaida, Undre? Jeg tipper de der er ganske så seige, altså.

 12. Undre says:

  Hmm …

  Ja, jeg er sikker på at det gjelder selv svensk terrorelg!

 13. Iskwew says:

  Hmmm. Jeg er skeptisk. Den fjellkosten blir det ikke sunn elgsjel i sunt elglegeme av.

 14. —> erik ® says:

  Indrefilet av elg! Æsj, hvorfor ble jeg satt på den tanken. Jeg har ikke engang Jarlsbergost -.

 15. Iskwew says:

  Uff da. Ikke Jarlsberg en gang. Denne bloggen er et farlig sted fullt av snåle assosiasjoner. Bør kun inntas i kontrollerte doser.

 16. Goodwill says:

  *ler så jeg griner*

  Jeg tror du er helt trygg for disse skremmende skapningene her ute på landet. Jeg tror at terrorelgene har trukket seg tilbake til sine tilsynelatende trygge gjemmesteder i Jämtland og Härjedalen, de ellers nokså ukjente ToraBora-hulene på grensen mot Tydal, sist brukt av feltherre CG Armfeldt under hans mislykkede raid mot kongen i Nidaros.

  Romerikselgen er som du vet en heller bondsk skapning, ganske forsagt i møte med den store verden, og i hvertfall ikke istand til å skremme en tøff dame fra Bærum med Tigerunge i baksetet!

 17. Undre says:

  Oioioioi!

  Det er ikke engang terrorelgen itself som er avbildet i Dagbladet!

  Bare se her.

  Justis-elg-mord!!!!

 18. Iskwew says:

  Du er helt sikker på det, Goodwill?? Svenske elger er visstnok flink med rekrutteringen der de holder flammende taler på Bamsens fødselsdag og sånt. Jeg siterer:

  “Den store elgen reiste seg
  og ristet litt på hamsen”

  Hamsen??! Hjælp! De har våpen vi ikke en gang vet hva er, og “Den store elgen” står det vitterlig. Vi snakker ikke om puslete småtasser her.

  Men, det gikk bra på toget. Ingen terror-elg så langt øyet rakk. Men vi skal se oss både til høyre og venstre når vi går til skolen i morgen. For i fjor var det nemlig elg på t-banen. Og t-banen kan vi vel aldri mer ta. Der har de jo da altså allerede gjort sonderinger, for å slå til i vinter.

 19. Iskwew says:

  Godt fanget opp, Undre!  Og har du ringt Brynjar Meling??  Noen må få mannen på ballen!

 20. —> erik ® says:

  Hah! Nå ser jeg at poenget med rød neglelakk nok gikk deg hus forbi: “At de også bruker RØD neglelakk og dermed kamuflerer seg som en hvilken som helst femme fatale …”, sa du.

  Hadde allerede glemt vitsen, altså. *Sukk*

  Erik: Vet du hvorfor elefanten bruker rød neglelakk?
  Iskwew: Nei
  Erik: For at den ikke skal synes når den er på epleslang
  Iskwew: Men jeg har da aldri sett en elefant på epleslang
  Erik: Akkurat! Der kan du se hvor godt det virker!

 21. Iskwew says:

  Oh! Den hadde jeg glemt ja. Men jeg tok den for Tigerungen på toget hjem i går, og han syntes den var morsom. Selv om den med pæra som var gått satt best.

  Ellers burde jo fanatiske elger ha god kamuflasje med rød neglelakk på alle vis, ettersom det ikke er som forventet, akkurat.

 22. Milton Marx says:

  Vi sniker oss til litt effektivitetsgevinster og kommenterer to poster på en gang. Et barndomsminne (forrige post) er hollandske og britiske marines på skitrening. Elitesoldater eller ikke: skigåing var ikke deres styrke. De frøs og de falt – og måtte tåle at de var til spott og spe for selv knøttsmå unger.

  Hva med å ta mulla Ohmar, diverse iranske ayatollaer, mulla Krekar, Oasma og hele rukkelet og la dem få prøve en skikkelig norsk skoleskidag? La den tryne skikkelig i skibakken, og bli utledd av drøssevis av småunger. Tenk hvor flaut det må være å miste turbanen i det man ttryner i djupsneen foran en gruppe hånflirende småjenter!

 23. Undre says:

  Meling sa bare “ingen kommentar” da jeg ringte ham på vegne av den fornæmede elgen, altså elgen som var avbildet i Dagbladet.

  Det er litt rart at Meling ikke hoppet på saken, mannen er jo ellers en svært PR-kåt gubbe.

 24. Iskwew says:

  Milton, det høres ut som en strålende ide. Forøvrig har som sagt disse elgene allerede vært i Grefsenkollen. Hmmm. Kanskje det var det besøket i fjor vinter som tippet dem over i terror-virksomhet?

  Undre, Meling har muligens en annen klient, slik at det ville bli en interessekonflikt? Kanskje taktikken er å skylde på den stakkars elgen som var avbildet i Dagbladet?

 25. Undre says:

  Iskwew: Ja, det er noe muffens på gang, altså.

 26. Iskwew says:

  Ja. Og jeg tror bare vi har så vidt rørt overflaten av alt som er muffens i denne saken.

 27. Undre says:

  Fordøm ikke elgen, fordøm elginga, sier nå jeg!

  Og jeg vet SANNHETEN!

 28. Iskwew says:

  Personlig, apropos en nylig debatt hos deg, så lurer jeg på om det er elgjegerne som bør fordømmes og verken elgen eller elginga!

 29. Undre says:

  Hæhæhæhæ!

  Hør! Hør!

  😀

 30. Undre says:

  (metadebatter kan være særs frigjørende for innestengt aggresjon)

  (takk for seg)

  (:-D)

 31. Iskwew says:

  Metadebatter er noen ganger av det gode! Særlig for meg som har et rimelig fredelig hjørne og dermed ikke får verken pepper eller kanel som regel :o)

  Jepp, jepp: det ER elgjegerne som bør fordømmes og muligens brenne i helvete også. For tenk!

 32. Undre says:

  Åh! Godt grilla Elgjegerburger! 😀

  Da trenger man ikke brun saus engang!!!

  Men hva er vel livet uten litt krydder, Isk?

  😉

  … Når en pepperkakebaker baker pepperkakekaker, tar han først en stekegryte og en kilo margarin …

  […]

  … men så var det hvor mye pepper man egentlig trenger til pepperkakene da …

  Nei, jeg tror jeg skal ringe Meling å spørre …

 33. Iskwew says:

  Under OL på Lillehammer spiste vi elgburger med rømme og tyttebær-syltetøy. NAMM.

  Litt krydder er brillefint, det er bare når det blir en kilo pepper det bare blir nysing og hosting av det. Alt med måte, etter den originale oppskriften :o))

 34. Undre says:

  Jau. Alt med måte.

 35. Sexy Sadie says:

  Jeg regner med at elgene har spist noe gjæret frukt de har funnet på bakken, og så har de blitt fulle og ville. Ikke helt ulik oss andre nordboere.

 36. Iskwew says:

  Det skal du se det er, Sadie! De har vært på fylla 😀

Top