Om Hjørnet

I bloggen min skriver jeg om det som faller meg inn der og da. Derfor har den ingen rød tråd eller samlende tema, med den konsekvens at kategorien Diverse ganske stor. Bloggen min inneholder meninger, anekdoter fra dagliglivet, konspirasjoner, anvendt finans, filosofering, dikt jeg har skrevet og mye mer. Den dagen det bare er tørt […]

Print Friendly, PDF & Email

Continue Reading »

Abonnér

Legg igjen e-mail, så får du mail når jeg publiserer nytt innhold.

Ta kontakt i sosiale medier

Du finner meg her:

Mye lest siste 30 dager

Sorry. No data so far.

Søk, og du skal finne (håper jeg)

Synske skal finne bortkomne kyr

14.11.06 in KonspiratorISK

og jeg mener at du ikke trenger å være synsk for å vite hva som har skjedd med de kyrne.

Dette har skjedd: 16 kyr, som ikke ser ut til å være standard Norsk rødt Fe, men noe annet som er mer egnet til opphold i fjellheimen, er blitt borte fra en gård i Gudbrandsdalen. Kyrne var på beite i fjellet, og alle 16 er sporløst forsvunnet. Siden kyrne er verdt omtrent 250.000, er eieren rimelig oppsatt på å finne dem. En kan jo spørre seg hvorfor han har latt 250.000 rusle alene rundt i fjellet, men det er en annen sak.

Så hva har skjedd?

Ulv tenker du kanskje. Ulven spiser jo omtrent 4 sauer hver per døgn, om du skal tro på statistikken over erstatning for bufe tatt av rovdyr (og ulven er det roveste dyret ifølge alle bønder). Nå er jo sauene stort sett i hus for vinteren, og for å kompensere er det rimelig å tenke seg at de omtrent 12 ulvene vi har gir seg på sakesløs digre kyr oppe i fjellet i stedet for.

Men nei.

Kvegtyver tenker du kanskje så. Og her er du inne på noe, men ikke helt i mål. Tradisjonelle kvegtyver oppholder seg helst i flatere og større terreng, der det er lettere å forsvinne med 16 kyr. De oppholder seg på den amerikanske prærien eller på pampas i Argentina.

Så ikke det heller.

Har du ikke skjønt det enda? Det bør du, om du leser denne bloggen jevnlig.

Disse kyrne har selvsagt dannet en søster-organisasjon til El-g Qaida, kalt Al Qua-da. Det er jo helt innlysende for alle som har fulgt med på hvordan nye medlemmer verves til den typen organisasjoner. Og vi snakker her om individer som er store, sterke, vant til all slags vær, lommekjent i fjellet (og kjenner dermed til BorKu BorKu hulene slik at de får gjemt seg). De har tykk pels som gjør at de kan bo ute hele året, og kamuflasjefarge så de er omtrent umulige å finne. Dette vet bonden alt om, han har jo lett etter dem i 2 uker allerede. De er og blir forsvunnet, borte, vekk, ikke til å finne noe sted. Trenger jeg si mer?

Og da er det ikke godt å si hva vi kan vente oss. Vi får gjøre som svenskene, ta kontakt med store Far i Washington, og få råd om hva vi skal gjøre. Riktignok er som kjent Rumsfeldt ute, men tross alt er den nye fra CIA, så han har sikkert noen anti-terror-triks oppe i ermet. I tillegg bør vi inngå et tett samarbeide med svenskene, som allerede har erfaring i jakten på elg-terrorister. Spesielt viktig dette, ettersom El-g Qaida og Al Qua-da-terroristene garantert samarbeider over grensen. Vi snakker her om individer med samme morderiske mål, og med sammenfallende mangel på hemninger når det gjelder å nå målet. De vil se en slutt på sivilisasjonen, demokratiet, kapitalismen, ytringsfriheten, samt innføre forbud mot okse-filet, melk og elgjakt.

Og til de som enda ikke har skjønt det: Ulven er for øyeblikket vårt eneste forsvar mot disse nye terroristgruppene. Det tenker jeg setter ulvehetsen i et annet lys. Hvem jager El-g Qaida? Ulven. Hvem jakter nå på Al Qua-da? Ulven. Hva med sauene, spør du? Det er selvsagt en terroristene som tar dem. For å legge skylden på ulven, slik at alle hater den, og forsøker å utrydde den. Ulven leve! De er vår siste skanse mot de som vil oss vondt.

Iskwew.com kommer med mer etter hvert!

Print Friendly, PDF & Email

Tagged With:

29 Reader Comments

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Goodwill says:

  Fysjom! Hvor skal dette ende? Skal vi virkelig bli nødt til å slutte med oksefilét? Også jeg som har kjelleren full av dertil passende rødvin – hva skal jeg da gjøre med den? Har de tenkt på det, disse uvesnene?

  Skal jeg bli nødt til å drikke den opp til svin? *perler for svin*

  Eller til bæ-bæ-lille-lam???

  *urk*

 2. Iskwew says:

  Sviiiiiin?? Huffameg! Nei, vi må sørge for å få stoppet dette jo før jo heller. Ulven er vår redning, det er det ingen tvil om.

  Ellers ender vi opp med grønnsakssuppe og rødvin.

  Men du bør være forsiktig, Goodwill. Å si i halv offentlighet at du har kjelleren full av oksefilet, det er risikabelt! De vet hvor du bor, det er jeg helt sikker på?

 3. Goodwill says:

  Såså, de kan vel lese? Det er RØDVIN jeg har kjelleren full av. Men kanskje de vil ha den også?

  Kanskje de rett og slett er lei av å være tilbehør uten å kunne smake på godsakene?

 4. Iskwew says:

  AHHH! *puster lettet ut* Godt det er rødvin du har kjelelren full av og ikke terrorister.

  Om de dukker opp, kan du vel forsøke å by dem på litt rødvin? Det kan gjøre dem mildere stemt.

 5. Goodwill says:

  Det får i så fall være den simpleste jeg har, den kan de få. Det skal bli et artig skue – ku’lt!!

 6. shoaib says:

  El-g qaida er da en av disse lokale terrorgruppene som nå har skaffet seg internasjonelt nettverk! Men jeg er ikke sikker på om ulven ikke har tatt sauene også. Men jeg mener at man bør fokusere på det større bildet … en sau i ny og ne er absolutt en pris verdt jeg er villig til å betale (så lenge det ikke er mine sauer selvsagt) for å bli kvitt El-g Qaida. Støtter man ikke det støtter man El-g qaida.

  😀

 7. Iskwew says:

  Goodwill, jeg tror de er så lite vant til god rødvin, at de ikke kommer til å skjønne at det er simple saker en gang. Ku’lt nok, ja!

  Shoaib, kanskje du har rett, kanskje er det Ulv.I.A. som tar sauen også! Det hadde jeg ikke tenkt på. Klart prisen er verdt å betale, for å nå det langsiktige målet, som er El-g og Qu-frie samfunn. Og ja, enten er du med Ulv.I.A. eller så er du mot, og DA er du relativt fritt vilt i høstjakten.

 8. Undre says:

  Hæhæhæ!

  Strålende!

  😀

 9. Iskwew says:

  Du holder kontakten med Meling, ikke sant, Undre??

  :o))

 10. Sexy Sadie says:

  Vi må få tatt knekken på de her nettverkene som hjemsøker fjellheimen vår.

 11. Cirkelin says:

  Jeg tror vi snarest må hjelpe Goodwill med å sanere lageret i kjelleren. Isk, det tror jeg er en oppgave midt i blinken for oss.

  For øvrig tror jeg ikke det er smart å tilby disse skogsterroristene noe fra vinkjelleren. Det resulterer bare i presseoppslag og vi vil jo ikke hjelpe dem med å få fokus og oppmerksomhet, vil vi?

  Hr. Goodwill er kanskje bosatt i grensetraktene? http://www.siste.no/utenriks/article2404484.ece

 12. Undre says:

  Meling og jeg har blitt skikkelig go’busser de siste ukene.

  – Ingen kommentar …

 13. Iskwew says:

  Sexy Sadie: Det er helt sikkert at vi må, og ulven er vår beste hjelper!

  Cirkelin: Vi er særdeles egnet til slike oppdrag, det er sikkert. Og basert på artikkelen du postet, kan det virke som om Goodwill har brukt vinen på noen som er mye dårligere egnet enn vi er.

  Undre: Jepp, du er i kontakt med Meling. Skjønner!

  Iversen: Jepp. Ulven er svaret.

 14. Undre says:

  Ingenting å skjønne.

  – Ingen kommentar!

 15. Iskwew says:

  Say no more, Undre, say NO more.

 16. Undre says:

  Nå er kyrne forresten funnet.

  – Ingen kom-møø-ntar.

  Sitat sjefs-bjelle-Qua.

 17. Iskwew says:

  Er de??? Hvor? Når? Hvordan??  Hadde de vært på møøøøøøøte??

  Komme da kyyyyyra!

 18. Undre says:

  De ble funnet før i dag.

  “Kyra ble funnet i området hvor de opprinnelig var plassert, og Finndalen sier kyra har stort sett holdt seg på samme sted.”

  De har lekt gjemsel …

  Eller hva de nå kaller geriljatrening der oppe i Hutten-tutten-land …

 19. Iskwew says:

  Her MÅ det da være snakk om skikkelig raffinert kamuflasje! Kløktig gjort av bonden og ulven at de til slutt ble funnet, og anbragt i forvaring i fjøset. Da håper vi terror-planleggingen i Gudbrandsdalen er over for godt.

 20. Undre says:

  Først trening, så infiltrering …

  Ooops! Sa jeg noe jeg kanskje ikke burde ha sagt nå?

  – Meling!!!!

  *mumlemumlemumle*

  – Ingen kommentar.

 21. Iskwew says:

  Oh shit! At du aldri lærer å være musestille, Undre! Nå har du jo offentliggjort hele strategien i et verdensomspennende *host* medium. Godt at DU har kontakt med Meling. Men du må høre på ham, vettu.

 22. Undre says:

  Hihihi!

  Du har rett, Iskwew.

  *høre-på-Meling* *høre-på-Meling* *høre-på-Meling*

  – Brynjar, du er min aller beste venn … la-la-la-ti-da!

 23. Iskwew says:

  Der har du det nye mantraet, ja: *Høøøøøøre-pååååå-Meeeeeeeling* Det er noe å meditere litt over, tenker jeg.

 24. Undre says:

  … jeg føler meg uvel.

  Nei, nå må jeg gi meg snart!

  *krabbe til sengs*

 25. Iskwew says:

  Det skjønner jeg godt Undre! I’m right behind you. Uten at du skal bli paranoid av den grunn. Jeg er verken El-g eller Qua, og definitivt ikke Brynjar Meling.

 26. Undre says:

  *puste lettet ut*

  Faren er over for denne gang.

 27. Iskwew says:

  Ja, nå er faren over :o) Bare å sove rolig.

Top