Om Hjørnet

I bloggen min skriver jeg om det som faller meg inn der og da. Derfor har den ingen rød tråd eller samlende tema, med den konsekvens at kategorien Diverse ganske stor. Bloggen min inneholder meninger, anekdoter fra dagliglivet, konspirasjoner, anvendt finans, filosofering, dikt jeg har skrevet og mye mer. Den dagen det bare er tørt […]

Print Friendly, PDF & Email

Continue Reading »

Abonnér

Legg igjen e-mail, så får du mail når jeg publiserer nytt innhold.

Ta kontakt i sosiale medier

Du finner meg her:

Mye lest siste 30 dager

Sorry. No data so far.

Søk, og du skal finne (håper jeg)

Har du en favorittoppskrift?

06.03.11 in Absolutt Iskwew

Jeg har åpnet en oppskriftsblogg.  Jeg ble så lei av oppskrifter på papirlapper og på ikke søkbare steder der jeg ikke finner dem når jeg trenger dem.  Etterhvert skal jeg legge ut flere oppskrifter.

Det som hadde vært veldig gøy var å få noen favorittoppskrifter fra andre.  Jeg føler behov for å utvide reportoaret – så jeg hadde satt pris på å få din favorittoppskrift.

Om du har en du vil dele, så bruk gjerne kontaktskjemaet på Iskwews oppskrifter, så legger jeg dem ut med behørig kreditering etterhvert.

Print Friendly, PDF & Email

4 Reader Comments

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Nam, nam – dette liker vi:)
  Bra!!!

  Tenkte at jeg helt sikkert kunne tenkt meg å dele noen oppskrifter med deg og andre, men har noen små “ideer” jeg gjerne vil krydre bloggposten din med…

  Det ene er at det hadde vært bra med endel “faste” tags, som du anbefalte pluss evnt under-grupper på menyvalgene. F.eks singelporsjoner, 2-4 p og 10 pers.

  Alt for ofte blir jeg bergtatt av gode overskrifter og bilder, mens jeg leser og tenker – og så finner jeg litt sent ut at “dette krever testing” for å endre porsjonsstørrelsene riktige nok. (Gjelder spesielt bakverk.)

  Neste sære idé, som kan defineres under menyvalgene, er de oppskriftene som er rene vegetar, diabetiker og de som er glütenfrie. De fortjener egne sider. Enten at du kopierer inn fra f.eks “festmat” og legger oppskriften på begge steder – eller at det blir lett å søke opp akkurat disse oppskriftene på en annen smart måte.

  Har hatt restaurant i noen år, så det er ingen tvil hos meg lengre, at svært mange følger dietter og har allergier. For å bli et populært nettsted for disse grupper av lesere også – så slår jeg et slag for oss.

  Siste sære (og absolutt ikke unike) idé – er at du oppfordrer oss (og deg selv) til å legge inn videoer også av deler av matlagingsprosessene. Det tror jeg vil gjøre bloggen enda mer spennende innimellom.

  Igjen, dette er et veldig bra initiativ – og et alltid etterlengtet produkt. Går utifra at siden er lettlest på mobil også, slik at vi kan fikle forsiktig med dubbedingsene nesten samtidig som vi kokkelerer?

  Gleder meg til fortsettelsen!
  Du er flink:)

 2. Iskwew says:

  Tar gjerne imot oppskrifter og idéer!

  Oppskriftsbloggen ble startet som et resultat av leting etter en oppskrift på en lapp jeg ikke fant, og strukturen er dermed ikke helt lagt opp som om dette skulle være et nettsted for den store allmenhet. Jeg ville rett og slett ha en blogg så jeg finner igjen oppskriftene. Dermed tror jeg ikke det kommer noe vegetar eller glutefri-kategori.

  Skulle det legges ut noen slike så kan de uansett tagges med det.

  Video av matlagingsprosessen er en god ide, men jeg vet ikke om jeg får til det eller om ambisjonene er der.

  Hadde glemt å legge inn mobiltemplate, skal fikse det!

 3. Beklager at jeg kommenterer på gamle saker, og at jeg skamløst promoterer egne sider, men jeg mistenker at vår matblogg Den late ku kan være av interesse.

 4. Iskwew says:

  Definitivt mat (pun intended) for det lenkebiblioteket som skal bygges opp på Iskwews oppskrifter!

Top