Om Hjørnet

I bloggen min skriver jeg om det som faller meg inn der og da. Derfor har den ingen rød tråd eller samlende tema, med den konsekvens at kategorien Diverse ganske stor. Bloggen min inneholder meninger, anekdoter fra dagliglivet, konspirasjoner, anvendt finans, filosofering, dikt jeg har skrevet og mye mer. Den dagen det bare er tørt […]

Print Friendly, PDF & Email

Continue Reading »

Abonnér

Legg igjen e-mail, så får du mail når jeg publiserer nytt innhold.

Ta kontakt i sosiale medier

Du finner meg her:

Mye lest siste 30 dager

Sorry. No data so far.

Søk, og du skal finne (håper jeg)

Joe the Plumber til Midt-Østen

10.01.09 in HumoristISK

Nå tenker jeg det skal bli orden på Midt-Østen tullet.  Joe the Plumber skal redde regionen fra seg selv.  Han er på vei til Gaza.  At ingen har kommet på det før er jo helt utrolig.  Palestinere og israelere får bare holde ut en liten stund til, så ordner det seg.

I tillegg har det vært middag i Det hvite hus med alle nålevende eksisterende, kommende og tidligere amerikanske presidenter.  Noe av slipsproblemstillingene som tidligere er dekket av Hjørnet klargjøres.  Gamlispresidentene ser ut til å kose seg med å være tilbake.  Bortsett fra en, som ser rimelig feilplassert ut.  Og historisk er vel det ganske korrekt også.

.

“While you’re over there, in Gaza they haven’t had water for 10 days.  You know what they could actually really use?  A PLUMBER!”

Nettopp.  Både det ene og det andre rørsystemet i den regionen så tilstoppet at vi knapt nok har historiske paralleller.  Å sende en rørlegger i pysjamas virker som det rette tiltaket.

Stå på Joe!

Print Friendly, PDF & Email

Tagged With:

6 Reader Comments

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Undre says:

  Joe the Plumber faktisk. 😈

 2. Håkon says:

  Jeg må si jeg likte best sekvensen hvor rørlegger-joe forteller hvordan han har forberedt seg. 😀

 3. Iskwew says:

  Jepp, Undre, he’s back 😯

  Den syntes jeg var veldig rørende også, Håkon!

  Tatt i betraktning at Dubbya etter snart fem års krig ikke klarer å uttale “Irak” noenlunde riktig, så er det bra at Joe the plumber har skjønt viktigheten av god uttale :mrgreen:

 4. Goodwill says:

  Jeg ville vente litt med superlativene. Jeg husker da han skulle støtte McCain på et valgkamparrangement og feiget ut. “Here is Joe The Plumber! Where are you, Joe? Joe, where are you?” sa McCain, og så rimelig lost ut. Men ingen Joe…det spørs om han tør dra til Gaza heller, når det kommer til stykke…

 5. Iskwew says:

  Oh den husker jeg 😀 Snakker om ekstremt pinlig med hele nasjonen som tilskuere. Jeg vil tro rådgiverne til McCain fikk en skikkelig smekk over fingrene.

  Denne:

  Jeg tror kanskje ikke vi skal vente for mye av Joe the plumber i Gaza, nei.

 6. Iskwew says:

  Jaggu. Joe the plumber er on location.

Top