Om Hjørnet

I bloggen min skriver jeg om det som faller meg inn der og da. Derfor har den ingen rød tråd eller samlende tema, med den konsekvens at kategorien Diverse ganske stor. Bloggen min inneholder meninger, anekdoter fra dagliglivet, konspirasjoner, anvendt finans, filosofering, dikt jeg har skrevet og mye mer. Den dagen det bare er tørt […]

Print Friendly, PDF & Email

Continue Reading »

Abonnér

Legg igjen e-mail, så får du mail når jeg publiserer nytt innhold.

Ta kontakt i sosiale medier

Du finner meg her:

Mye lest siste 30 dager

Sorry. No data so far.

Søk, og du skal finne (håper jeg)

Cupfinale-søndag

09.11.08 in Liv og levned

Været er definitivt ikke det beste for å se Cupfinalen på storskjerm.  Det regner litt, og skal regne gjennom hele Cupfinalen.

Dermed ser vi Cupfinalen hjemme i sofakroken og ikke på storskjerm på Bekkestua.  Tigerungen er litt forkjølet, og han synes derfor det er greit å ikke bli søkkvåt for å se på storskjerm.  Spesielt ettersom det blir sjokoladeboller i anledning dagen. Men været skal bli bedre etterhvert, så om de vinner (Tigerungen mener at “om” er feil ord) stikker vi bort på Bekkestua utpå ettermiddagen.  Da kommer spillerne dit, og da blir det fest.  Samt synging av cupfinalesangen live.  Vi har øvd.  Tigerungen har sikkert hørt den 50 ganger.

Det som bekymrer Tigerungen mest med det dårlige været, er ikke at han ikke får sett på storskjerm, men at Daniel Nannskog stort sett scorer når det er sol og ikke når det regner.  Det hadde Grosvold funnet ut, da han var der.  Men vi får satse på at han gjør prognosene til skamme.  Jeg er mest bekymret for lille, brasilianske Alanzinho.  Dagens vær er ikke akkurat brasiliansk for å si det sånn.

Vi er selvsagt korrekt antrukket.  Tigerungen har Stabæk-skjorte og Stabæk-hettejakke.  Jeg har Stabæk-hettegenser.  Noe sier meg at Stabæk-butikken har hatt formidabelt salg den siste tiden.

Kamprapport:

Litt inn i kampen kan vi slå fast at Vålerenga er skikkelig kjipe.  Stabæk kommer overhode ikke til.  Tigerungen er frustrert.  Han glemmer til og med å¨spise sjokoladeboller.

Akk!  Vålerenga scorer.

Tigerungen orker ikke se mer.  Han har gått inn på rommet sitt 🙁

2. omgang i gang.  Vi er i grunn fornøyde med at vi ikke er på Bekkestua i pøsende regnvær.  Tigerungen er blek, men fattet.

2-0 til Vålerenga.  Tigerungen er ikke lenger fattet.

3-0 til Vålerenga.  Tigerungen kaster ut Italienerfrøkenen som vil trøste.

Nope.  Det blir nok ikke The Double.

Definitivt ikke.  4-1 til Vålerenga.  Tigerungen har gitt helt opp.  Men konkluderer tappert med at Stabæk jo kan vinne Cupfinalen neste år.

Game over.  Gratulerer til Vålerenga som definitivt vant fortjent over slitne seriemestere. Tigerungen nekter å se på premieutdelingen.

Trøsten er at vi ikke sto ute og så på kampen, og at fotballen er rund også neste år.  Og at det ikke kommer til å regne på Fornebu Arena 😀

Print Friendly, PDF & Email

Tagged With: ,

12 Reader Comments

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Goodwill says:

  Diger trøsteklem til dere begge!! 🙂

 2. Iskwew says:

  Takk Goodwill! Vi trenger trøst nå 😥

  Nå hører vi på Kom an, Stabæk 10 ganger for å få opp spiriten igjen.

 3. Iversen says:

  Man får takke for kampen, Isk. Jeg forstår godt at Tigerungen ikke er fattet etter 2-0, for den burde vært avblåst for armbruk.

 4. Iskwew says:

  Takk for kampen, Iversen!

  Jeg skal si til Tigerungen at det målet skulle vært avblåst for armbruk. Eller kanskje ikke… da kan han bli hevngjerrig.

  Forøvrig kan han fortelle at Stabæk vinner alle kampene han spiller på fortballspillet sitt. For tenk.

 5. Anne says:

  Er det ikke det som er vitsen med sånne spill, da? At en bestemmer selv hvem som skal vinne og tape? For virkeligheten kan være skikkelig kjip der, ass.

  Iversen kalte kampreferatet ditt hjerteskjærende. Det var fint og presist sagt.

 6. Iskwew says:

  Tigerungen er fremdeles rystet. Det vil nok ta noe tid å komme seg videre fra dette.

  Da er det godt med et fotballspill der du kan kle opp laget i mørkeblått og lyseblått, gi den ekstremt gode fotball-egenskaper og sørge for at de vinner knusende seire, gang på gang 😉

 7. Goodwill says:

  Du får lære ham at for at man virkelig skal kunne vinne så må man også kunner tape. Begge deler hører med.

  …og jeg syns nok at det beste laget vant!

 8. Iskwew says:

  Jeg tror kanskje det må oppleves, Goodwill. Han har jo ikke vært spesielt interessert i fotball før, og har stort sett bare fått meg seg at Stabæk er et glitrende godt lag. Han trodde nok ikke de kunne tape.

  Og det er ingen tvil om at det beste laget vant. Nannskog mente at Stabæk spilte Kalle Anka-fotball.

 9. Goodwill says:

  Kalle-Anka-fotball ja 😀 Ikke så dum sammenligning. Jeg for min del syns kanskje de var vel kjepphøye som stilte med gulldrakter og at de sånn sett fikk som fortjent. De skaffet seg litt fallhøyde der.

  Alt må læres. Både å vinne og å tape. Og kanskje er det mindre smertefullt å tape hvis man lærer dét før man lærer å vinne? Jeg har sett mange eksempler på det. Barnestjernene blir ofte borte når de blir tatt igjen.

 10. Iskwew says:

  Det er jo reservedraktene da, Goodwill 🙂 Om du ser på logoen oppe til venstre, så er den blå og gullfarget 🙂

  Jepp, det må læres. Og det skal bli spennende å se om Tigerungens begeistring for laget er der til våren også.

Top