Om Hjørnet

I bloggen min skriver jeg om det som faller meg inn der og da. Derfor har den ingen rød tråd eller samlende tema, med den konsekvens at kategorien Diverse ganske stor. Bloggen min inneholder meninger, anekdoter fra dagliglivet, konspirasjoner, anvendt finans, filosofering, dikt jeg har skrevet og mye mer. Den dagen det bare er tørt […]

Print Friendly, PDF & Email

Continue Reading »

Abonnér

Legg igjen e-mail, så får du mail når jeg publiserer nytt innhold.

Ta kontakt i sosiale medier

Du finner meg her:

Mye lest siste 30 dager

Sorry. No data so far.

Søk, og du skal finne (håper jeg)

Spredningsradius III

03.12.07 in IdiotISK

Etter å ha foretatt et lite eksperiment her i hovedkontoret til Iskwew AS, kan det bekreftes at spredningsradiusen til tørrfor til katt, i 8 kilos sekk, som ikke er lukket før den legges opp på en høy hylle, er betydelig. Et forsiktig anslag tilsier små, runde, brune pellets over en hel leilighet på omtrent 70 kvadratmeter, inklusive i skuffer og skap.

Videre kan det meldes at det sprer seg store mengder boblende latterbrøl i små menn på åtte år når nevnte hendelse intreffer, og at det er morsomt bare i en begrenset periode.

Dessuten kan det bekreftes, og bevitnes, at det å koste opp store mengder pellets, sammen med to pelsdotter (heretter kalt pelsterrorist en og to) som tror kost og brett er mus som har forvillet seg i hus, ikke er enkelt. Det anbefales å gå over til støvsuger når hovedmengden, etter omtrent en halv time og avbrutt av en telefon, er kostet opp, da dette får pelsterroristene til å forsvinne under sofaen i stedet.

Det er videre rimelig å anta at det etter nevnte kosting/støvsuging fortsatt kan ligge en del pellets både her og der. Det er neppe en stor overdrivelse å anta at det, under både det ene og det andre, ligger store nok mengder til å holde nevnte pelsterrorister mette og gode om huseierne skulle finne på å reise bort for en helg.

Dette er kun til orientering. Det kan på ingen måte anses for å være en anbefaling. Iskwew AS understreker på det sterkeste at risikoen i et slikt forsøk er for stor til at noen andre bør forsøke det samme. Noen ekspreimenter bør forbli engangshendelser.

Iskwew

(Her kan skadefro lesere lese om Spredningsradius I og Spredningsradius II)

Print Friendly, PDF & Email

Tagged With: ,

12 Reader Comments

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Håkon says:

  Det er godt det bare var et eksperiment :o)

  (Det kunne vært verre, det kunne vært midt i et barneselskap eller for den saks skyld midt i en travel hverdagsfrokost.)

 2. Marina says:

  Kattematprodusentene burde drive med slik forskning og komme opp med kattemat som er slik utformet at spredningsradiusen reduseres til et minimum.

  For ekstra spenning på forskningsfronten kommer fiskemat i to forskjellige utforminger, bittesmå kuler eller flak. Etter masse testing har jeg besluttet at spredningsradiusen for begge sorter er den samme, og at de spres spesielt godt under møbler.
  Og hva som er igjen etter at man har feid opp og støvsuget som best man kan hjelper ikke til med å holde fiskene mette hvis jeg skulle dra bort for en stund.

 3. Sigurd says:

  Og hvis kattene dine plutselig blir mye feitere over de neste ukene, så vet du at det er en eller annen plass du alltid glemmer å støvsuge i leiligheten…

 4. Hehehe…
  Men stakkars deg altså, det må ha vært litt av en jobb – og et sjokk å komme hjem/våkne opp til…

 5. Undre says:

  *hikste og le*

 6. Iskwew says:

  Jepp, Håkon, og forhåpentligvis et engangseksperiment :o)

  Marina, det synes jeg matprodusentene bør gjøre også! Og så fikk jeg et bilde inne i hodet av fisk som kaster seg panisk mot akvarieglasset for å få tak i mat under sofaen… muligens var det det som skjedde med noen jeg kjekker som kom hjem etter en helg, og oppdaget at det var null vann i akvariet og masse vann på gulvet.

  Jepp, Sigurd, og Italienerfrøkenen er god og rund… muligens har hun et lager et sted jeg ikke finner.

  Skorpionkvinnen, det var meg som skulle legge maten høyt opp og ikke oppdaget at ziplocken på posen ikke virket.

  Goodwill og Undre, dere kan le dere! 😛

 7. Marina says:

  Huffda! Akvarier gjør seg absolutt best hvis de holder på vannet!
  Jeg kom faktisk hjem en gang til halvtomt akvarium og vann over hele gulvet (og ja, det var et vegg-til-vegg teppe), men det var fordi fiskene hadde greidd å dytte til filterutløpet sånn at det sprutet vann over kanten istedet for rett ut i akvariet. Men det fiskene var gullfisk, som er utrolig sterke og ganske store. Jeg tror ikke dem jeg har nå kunne gjort det.

 8. Cirkelin says:

  Jeg kan forsikre om at spredningsradiusen på kattesand også er relativt stor. Dette også om man ikke legger den høyt.

  Jeg har (høyst uplanlagt) gjort et eksperiment på det området. Man tager en 15 kgs pose (hvilken tulling kom på å levere kattesand i POSE???) Cat Exclusive sand og tre pelsterrorister i varierende alder, f.eks to store og en leken kattunge. Ingrediensene oppbevares uten oppsyn i entreen i et kvarters tid…og deretter er det bare å rulle ut strandmatta og ta fram paraplydrinkene for Bahia Entrea Beach er komplett.

  Trøsten er at når en frustrert husmor gråter store salte tårer under oppryddingen, så sørger klumpesand for at man unngår vannlekkasje.

 9. Iskwew says:

  Ikke morsomt det der, Marina!

  Cirkelin, det er en grunn til at matsekken legges opp på en høy hylle… noe annet ville være å leke med ild.

  *ler*

 10. centipede says:

  Heh – her slurveleste jeg i første omgang, og fikk bare med meg “eksperiment her i hovedkontoret til Iskwew AS” og ” spredningsradiusen til katt i sekk”. Huff. 🙂

 11. Iskwew says:

  Så ille var det ikke :o)

Top