Om Hjørnet

I bloggen min skriver jeg om det som faller meg inn der og da. Derfor har den ingen rød tråd eller samlende tema, med den konsekvens at kategorien Diverse ganske stor. Bloggen min inneholder meninger, anekdoter fra dagliglivet, konspirasjoner, anvendt finans, filosofering, dikt jeg har skrevet og mye mer. Den dagen det bare er tørt […]

Print Friendly, PDF & Email

Continue Reading »

Abonnér

Legg igjen e-mail, så får du mail når jeg publiserer nytt innhold.

Ta kontakt i sosiale medier

Du finner meg her:

Mye lest siste 30 dager

Sorry. No data so far.

Søk, og du skal finne (håper jeg)

Spredningsradius

19.12.06 in IdiotISK

Jeg har akkurat konstatert at spredningsradiusen på en asjett med vårruller+ris+salat er ganske stor.

Selv om det kanskje ikke virker slik, så har jeg det ganske travelt på jobb før jul. Så jeg gikk bare kjapt bortom kantinen for å hente meg noe mat, og gikk i hurtig tempo tilbake til pulten for å spise. Her på kontoret har de akkurat bonet gulvene. Til de grader. Det er ikke egnet underlag for damer med høye hæler. Spesielt ikke i høyt tempo og med mat.

Det gikk som det måtte gå. Jeg skled, og kunne i sakte kino se hvordan asjetten forsvant opp i luften, og så hvordan vårruller, ris og salat (med rømme på) landet spredd utover en rimelig stor del av gulvet. Med et ganske ettertrykkelig støynivå da asjetten ble knust.

Og da var det bare å gå ned til bøttekottet, hente kost, feiebrett, vannbøtte og mopp, og bruke den tiden jeg skulle spare på å spise på pulten mens jeg tastet ivrig på en ny simuleringsmodell, til å koste og vaske. Og jeg har ikke forsøkt å koste ris før, men vet nå at det ikke på noe vis er en enkel affære.

*henter en dobbel espresso og tar en valium*

Print Friendly, PDF & Email

Tagged With:

13 Reader Comments

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Goodwill says:

  Åååh – nei og nei – var det noen som så det??? Det er nesten det verste med sånt, alle som kommer med mer eller mindre gode råd og morsomheter, men som i virkeligheten er sjeleglade for at det ikke var dem.

  Koster du opp kokt ris blir det å rulle avgårde ett og ett riskorn. I den grad det er mulig. Den er ikke klebefri, nemlig. Limer seg fast til både gulv, kost og hva som måtte i nærheten. Hvilket jeg tipper du har erfart :-/ *trøsteklemmer*

  Vårruller hadde du forøvrig ikke på lista over julemat, men montro om ikke det er noen som spiser det også?

  Jeg og datter lager helt supre vårruller i fellesskap, det og frityrstekte kongereker, nam-nam!!

 2. Iskwew says:

  Det var vel ingen som så selve hendelsen, men det var mange som så meg med moppen! Det som hjalp litt, var at omtrent alle damene kunne berette at gulvet var så glatt at de var redde for å falle, og dermed subbet bortover, alle som en.

  Om noen spiser vårrull som julemat, er det en soleklar “Andre”.

  Lager du og datter de vårrullene helt fra bunnen av, Goodwill?

 3. Goodwill says:

  Ja, det gjør vi! Oppskrift fra min far! Kjempeartig å gjøre slikt sammen, hun elsker det 🙂

 4. Iversen says:

  Kantinen?

 5. Iskwew says:

  Så send meg den da, Goodwill – vil ha, vil ha!

 6. Iskwew says:

  Ja, Iversen, kantinen?  Om det er endelsen du henger deg opp i, så skriver vel jeg noe så nært riksmål når jeg skjerper meg.

  Forøvrig hadde kommentaren din av en eller annen grunn havnet som spam.

 7. Goodwill says:

  Skal bli, skal bli! :-))

 8. Iskwew says:

  Takker og neier 😀 Du er snill du :o))

 9. Milton Marx says:

  Så rammet terroren også lille Norge. Har ringt Politiets etteretningstjeneste. Dette er hva vi kan kalle en dirty bomb.

 10. Tiqui says:

  Haha, unnskyld, det er sikkert ikke helt på sin plass, men jeg fikk de ustyrteligste komiske bilder på netthinnen når jeg leste dette. Nå som alt er vasket, kostet og ned-valiumert – så går jeg ut fra at du også ler av det?

 11. Iskwew says:

  Takk, Milton, det er godt at det er noen som sitter trygt i utlandet og er på ballen, når terroren rammer gamlelandet. Mer dirty bomb er det en stund siden jeg har sett, det er helt sikkert.

  Tiqui, jeg har til og med kommet over alle som spurte om jeg hadde fått meg ny jobb da jeg sto der med moppen :o)) Og kan fortsatt se risen regne ned sammen med salaten, rømmen og vårrullene for mitt indre øye. Sant at tallerkenen knuste mot rekkverket og nesten traff en vakt i resepsjonen.

 12. Undre says:

  Bekymre seg:

  Fikk du til slutt spist noe da, Iskwew?

 13. Iskwew says:

  Ja, Undre. Jeg gikk tilbake etter å ha moppet opp vårruller etc. Hentet en brødskive med brun ost og en med skinke. Det slo meg at jeg fikk slutte med denne utenlandske maten. Det kan ha vært noe av årsaken til misæren.

Top