Om Hjørnet

I bloggen min skriver jeg om det som faller meg inn der og da. Derfor har den ingen rød tråd eller samlende tema, med den konsekvens at kategorien Diverse ganske stor. Bloggen min inneholder meninger, anekdoter fra dagliglivet, konspirasjoner, anvendt finans, filosofering, dikt jeg har skrevet og mye mer. Den dagen det bare er tørt […]

Print Friendly, PDF & Email

Les videre »

Abonnér

Legg igjen e-mail, så får du mail når jeg publiserer nytt innhold.

Ta kontakt i sosiale medier

Du finner meg her:

Mye lest siste 30 dager

Sorry. No data so far.

Søk, og du skal finne (håper jeg)

Fakta om menn

04.09.07 i HumoristISK

Det er overmåte hektisk på jobb for tiden, og dermed ikke tid til å komme med lange, grundige og gjennomtenkte analyser om viktige og skjellsettende ting. Da går jeg fort minste motstands vei og forsøker å more litt i stedet. Så dermed: NÅ kommer det noe lettbent.

Disclaimer: Dette er generaliseringer over en lav sko. Selvsagt er ikke alle menn slik1, i hvert fall ingen av mine mannlige lesere. Noen av de kvinnelige, derimot, kan godt være det. Det er nemlig OK å generalisere kvinner, men ikke menn, har jeg forstått etter en del debatter.

Denne «Fakta om menn»-saken, aner jeg ikke hvem som har skrevet, men meg er det ikke.2 Eventuelle kommentarer i kursiv er imidlertid skrevet av yours truly.

Ekspertise
Menn er ekstremt gode til å plukke ting fra hverandre. Dessverre stopper ekspertisen der.
(Dette stemmer så definitivt; tigerungen kunne ikke en gang holdet hodet oppe, før han begynte å skru ting fra hverandre. Skru ting sammen er mye vanskeligere, noe samlingen av Bionicle-deler og merkelig sammenskrudde Bionicles beviser til fulle.)

Håndskrift
Kvinner tar seg tid til å tegne små hjerter over i’ene. Menn er fornøyd om de kan tyde hva de selv har skrevet.
(Jeg tegner IKKE små hjerter over i’ene! Og er ikke alltid sikker på hva det er jeg har notert på et møte. PC’er er en god ting. Mer er det ikke å si om den saken.)

Å huske datoer
Menn har vanskelig for å huske viktige datoer, som bursdager, bryllupsdager etc. Mange menn vet imidlertid hvilken dato Norge slo Brasil i fotball-VM.
(Helt sant, så langt jeg har kunnet observere. Forøvrig vet brasilianske menn som regel bare en ting om Norge, og det er at de aldri har slått oss i fotball.)

Vaskemaskiner
Et kjennetegn på en mann som er single, er at han gjerne går i blasse, rosa og litt for trange klær.
(I hvert fall veldig grå underbukser og en del alt for små ullgensere. I hvert fall om de er nyskilte. Men rosa underbukser gir som regel menn bratt lærekurve. Etterhvert blir de bare grå.)

Håndvesker
Menn liker ikke at kvinner ber dem om å holde håndvesken for dem. Menn er modige nok til å gå i krigen, men de er ikke modige nok til å holde en håndveske på et offentlig sted.
(Stemmer helt. Menn tror alle andre menn vil tro de er homser om de passer en veske i 5 minutter mens kvinnen er på toalettet. Og svært få menn er modige nok til å handle bind og tamponger på nærbutikken.)

Motorstopp
Når en kvinne utsettes for motorstopp vil hun umiddelbart ringe etter hjelp. En mann vil først åpne panseret på bilen, klø seg i hodet i omtrent førti minutter, og deretter ringe etter hjelp.
(Siden jeg ikke kjører bil selv, vet jeg lite om dette. Men det jeg har observert er at menn veldig sjelden leser bruksanvisninger. De MÅ forsøke å løse det selv først. Det gjelder sikkert biler i tillegg til PC’er og enhver duppeditt. På den annen side har jeg ikke særlig dragning mot bruksanvisninger selv heller.)

Tv-titting
Menn må til enhver tid disponere fjernkontrollen. Menn hater tanken på å gå glipp av potensielt interessante programmer på andre kanaler, derfor er det ikke uvanlig at tre filmer ses parallelt, samtidig som det svitsjes innom sport, nyheter og annet bilmagasin.
(Oh yes! Sånn er det. Og Gud bedre så irriterende det er. Der sitter du midt inne i «Frustrerte fruer» og så *svisj* er det plutselig noe fotball på skjermen.)

Baderommet
En mann har seks gjenstander på badet: En tannbørste, barberskum, høvel, etterbarberingsvann, såpe og et håndkle. Gjennomsnittet av gjenstander for den typiske kvinne er 384. For en mann er det umulig å identifisere flere enn noen få av disse gjenstandene.
(*host* Dette stemmer nok, er jeg redd. Og jeg har problemer med å identifisere noen av tingene i mitt badeskap selv, men det virket som et lurt kjøp da det ble innkjøpt. Det står glassklart på todo-listen å rydde opp i badeskapet. Og skuffene i skrivebordet mitt.)

Klær
Nesten ingen menn vet å kle seg. Menn aner ikke hvilke farger som står til hverandre. Menn kler seg ofte i farger som ikke engang har noe navn.
(Jepp, dette trenger du bare å ta en tur på Karl Johan for å observere. Men det gjelder en god del kvinner også. Og til dere menn… sukkertøyfarger er IKKE mandig, selv om det ved en inkurie er moderne. Eventuelt er det jeg som er blitt skikkelig gammel og ikke evner å ta til meg nye trender.)

Skjeggvekst
Det er en manns rett å få prøve ut hvordan han ser ut i helskjegg en eller annen gang i livet.
(Her er det bare to ting å si: Ja og *Urk*. Glattbarberte menn med maskulint (men ikke for mye) etterbarberingsvann, takk.)

Å skifte dekk på bilen
To ganger i året føler menn seg uunnværlige: Når det skal legges om til vinterdekk og når det skal legges om til sommerdekk.
(Vet ikke, men graden av generell bilekspertise og -interesse i den mannlige delen av befolkningen er imponerende, om enn ikke veldig spennende for en som er relativt uinteressert i biler. Om de i tillegg pukker på se Autofil så er det fullbragt. Jeg fatter ikke at noen orker å se et program med en programleder som er såtildegrader i fistel til enhver tid.)

Print Friendly, PDF & Email
Del denne posten:
 1. I tilfelle noen hadde tenkt å kjefte på meg for at jeg generaliserer []
 2. Det som er sikkert, er at det er en resirkulering, om enn litt endret, siden det er et godt år siden sist den var ute. []

52 kommentarer

Trackback URL | Kommentar-feed

 1. Helge sier:

  Og problemet var…?

  ;O)

 2. Laila sier:

  Ikke alle menn er sånn, da :p

  *knis*

 3. Iversen sier:

  Jeg har bare én innvending: Ekte menn bruker ikke såpe, vi bruker klorin. Yarr!

 4. Iskwew sier:

  Hehe, Helge, overhode ikke noe problem! Med unntak for Autofil. Det ER et problem.

  Næh-hei, Laila, vaffal ingen av leserne mine!

  Klorin, Iversen? KLORIN?? Hellige julekake.

 5. Laila sier:

  Hi hi, jeg måtte bare ta den :p

 6. Iversen sier:

  Man er da mann.

 7. Håkon sier:

  *kremt*

  😀

  Nå vel, med en eldre bror som hadde god tid til å plukke alt fra hverandre før jeg slapp til så vokste jeg opp med et inntrykk at hele verden var deler som kunne settes sammen. Fotballdatoer er jeg derimot helt blank på, i likhet med resten av den sporten (det har selvsagt ikke hindret en av riksavisenes journalister å ringe for å intervjue meg i en fotbalsak.)

  Men noen riktige hadde du vel, Iskwew, selv om det kan hende at jeg barberer meg og klipper håret når jeg blir bedt om det.

 8. Weinberg sier:

  Her er noe er riv ruskende galt.

  Men en ting er dog helt riktig: Man holder ikke en håndveske uten å få noe igjen for det.

 9. Håkon sier:

  For dem med håndveskefobi kan jeg jo anbefale å ha en tom pose fra XXL eller Clas Ohlson i lomma, og tre denne over eventuelle håndvesker.

  :o)

  For dem som får gåsehud av tanken på å handle tamponger eller bind, vær glad det ikke er inkontinensbleier.

 10. Marina sier:

  Jeg har visst for lite erfaring med norske menn og for mye erfaring med amerikanske menn, tror jeg. For min erfaring med menn er at de husker alle datoer som kan knyttes til noe sentimentalt (hva nå det er!) og de er absolutt idioter når det gjelder biler.
  Jeg var gift med et ganske typisk eksemplar av arten engang. Han kunne ikke så mye som åpne panseret på sin egen bil uten å sjekke bruksanvisningen først, og hvis han fikk det åpent kunne han ikke engang peke ut motoren. Hvis man ba ham fortelle hva motoren gjør ble han blek og stammete.
  Og han hadde omtrent en million ting på badet. Nesten alle hørte hjemme i søpla. Han hadde også millioner av ting andre steder i huset, som han nektet å holde orden på.
  Fra hva jeg har sett hos andre mennesker var han typisk, om enn litt verre enn gjennomsnittet.

 11. Iskwew sier:

  Jeg måtte jo ta den jeg også, Laila 😀

  Iversen, du må være blek på de rareste steder *tar seg en pille*

  Håkon, du har altså fått spesialkompetanse på å sette ting sammen? :o)) Når det gjelder journalisten så forutsatte han/hun vel bare at alle menn kan mye om foppall, at det er noe så nær en genetisk greie?

  Ellers MÅ jeg si det var et godt tips til alle menn å ha en slik pose tilgjengelig. Men… er det en «Been there, done that», Håkon??

  *ler*

  Marina, muligens har du snublet over en litt spesiell variant av mann? Eller kanskje er det meg som ikke har snøring? Akkurat DET ser jeg ikke bort i fra!

 12. Iskwew sier:

  Og du, Weinberg, hva er riv ruskende galt?

 13. abre sier:

  Her var det ikke stort jeg kjente meg igjen i, gitt.

  Det måtte være det med håndskriften (før skrev jeg så tydelig, men på en eller annen måte har jeg greid å ødelegge håndskriften etter studiene).

  Ja, og så datoer, da. Husker verken fødselsdager eller når noen slo noen andre i en eller annen sport. Men så er vel datoer bare viktige når man har avtaler på dem?

  OK, klær og barbering er selvsagt blant de minst viktige ting i verden, men fargene kan man ikke blåse i. Farger som ikke passer sammen gjør vondt. Det safeste er derfor svart/hvitt og jordfarger.

  «Det er nemlig OK å generalisere kvinner, men ikke menn»

  Hmm… og jeg som trodde det var stikk motsatt.

 14. Tor Willy sier:

  Tjihi. Jeg satt her en kveld og lurte på om garasjen jeg har på andre siden av byen burde medregnes i boarealet til leiligheten min 😉

  Er det forresten nå vi skal ha dolokk-debatt?

 15. Iskwew sier:

  Du har skjønt det med farger, Abre! Farger som ikke passer sammen gjør vondt.

  Og nei, det er ikke stikk motsatt :o) Menn hater i enda større grad enn kvinner å generaliseres, tror jeg. Menn vil behandles som individer og ikke grupper. Forstålig nok. Det vil jeg også :o)

  Emm. Er du mye i den garasjen, Tor Willy? I så fall kan du kanskje telle med arealet?

  Dolokk er debattert her før – eller hvordan få menn til å sitte på do :o) Jeg så dessuten en genial innretning på Kalvøya under barnefestivalen.

 16. CyberGhost sier:

  Noen som vet hvor en mann bør gjemme noe for at kona ikke skal finne det?

  Snu skjermen opp ned for svar.

  —————————
  ¡ǝʞsǝʌpuɐɥ uıs ɐuoʞ ı :ɹɐʌs

 17. Iskwew sier:

  Bæææææ, Cyberghost! Det er for fullt der 😀

  Men du, atte… hvordan fikk du til den opp/ned-teksten?? /me like

 18. CyberGhost sier:

  [quote post=»968″]Men du, atte… hvordan fikk du til den opp/ned-teksten?? /me like[/quote]

  Det fortelles at jeg satt på min bestefars fang i god tid før skolepliktig og plukket fra hverandre vekkerur. I motsetning til Håkons bror fikk jeg anledning til å sette dem sammes sel. Dette handler om å sette sammen tegn. SKRIVE heter det. Etterpå snur man arket på hodedt 😉

 19. Iskwew sier:

  Joa, men altså du har ikke snudd skjermen min :o)

 20. Hold T. Forfall sier:

  Denne har du da postet på den gamle bloggen, Isk? Husker da tydelig jeg nevnte at hadde Aloe Vera på badet, og følgelig ser ut til å være omtrent like metroseksuell som Abre avslører ovenfor. Bortsett fra at jeg går i svart og svart for ikke å pådra meg fargetrøbbel.

  Forresten: hvis det virkelig er behov for sånne disclaimere, så bør folket utstyres med øks til å kalibrere ironidetektorene sine.

 21. CyberGhost sier:

  Som et apropos til «Sure gamle gubber med teen i vranstrupen» kan du supplere «Fakta om menn» med enda et faktum:

  «De fleste menn dør i en alder av 30. Det er bare synd at de ikke begraves før i 70-årsalderen».

  Kanskje det gjelder noen få damer også?

 22. ¡bỊɿǝʞsuɐʌ ǝʞʞı ɹǝ ʇǝp

  Det tar bare veldig lang tid å finne de riktige opp-ned bokstavene… 😉

  Men det var ganske kult!

 23. Iskwew sier:

  Det er helt korrekt, HTF, det er bare ikke alle som har vært med så lenge som du. Jeg fant den i backupen fra gamlehjørnet i dag. Svart og svart funker. Sukkertøyfarger funker ikke.

  Muligens var det litt ironi i selve disclaimeren, men jeg har da opplevd at folk har lest meg gravalvorlig når ironien renner… det er en vanskelig humor-form. Selv om jeg også synes at det kan være behov for kalibrerings-øks i noen av de tilfellene.

  CyberGhost, jeg du har rett i at det også gjelder noen damer :o)

  Du er flink, Hobbyfilosofen! Godt du ikke skriver på svensk også, Svensk opp ned hadde vært vrient.

 24. HvaHunSa sier:

  Haha, så deilig å være politisk ukorrekt for en gangs skyld.

  Jeg må innrømme at jeg tegner hjerter over i’ene mine. Og mange andre steder også, kjeder jeg meg havner de over hele arket.

  Men du, du skulle hatt med en ting til på lista: menn er elendige til å lete etter ting. Helt ubrukelige faktisk. ALLE menn, selvsagt.

 25. Weinberg sier:

  Enten er det noe riv ruskende galt med menn eller så er det noe riv ruskende galt med meg:

  Jeg husker bursdager både til familie og et par vakre piker, derimot husker jeg veldig få fotballdatoer.

  Jeg klarer å få klærne til å beholde fargene og jeg får aldri en eneste sokk til overs.

  Jeg sjekker tv-guiden før jeg rører fjernkontrollen.

  Og som om ikke det var nok: i tillegg til de seks tingene på badet har jeg også en slik og en slik. Tannkrem også, for den del.

  Unormalt? Must be.

 26. Iskwew sier:

  HvaHunSa, jeg tror det er helt nødvendig å være politisk ukorrekt innimellom :o) Og det er jo visstnok riktig feminint å tegne hjerter over i’ene. Der er nok jeg mer i trøbbel, tenker jeg.

  ALLE menn er elendige til å lete etter ting. I hvert fall er Tigerungen det. Han står som en sau midt på gulvet og lurer på hvorfor han ikke finner igjen tingene sine. Dette etter at jeg en rekke, en LANG rekke, ganger har forsøkt å lage system på kaosrommet.
  U M U L I G !! (!!!)

  Weinberg, du må være et funn for en eller annen kvinne! Keep it up!

 27. DRM sier:

  Min erfaring tilsier at det finnes to typer menn:

  Kategori 1:
  Den typen som tilter helt fordi ting ikke fungerer som de vil de skal, og dermed ødelegger dem.

  Kategori 2:
  Det som ser gleden i å reparere ting som kategori 1 har gitt opp.

  Jeg har nylig funnet ut at det er penger å tjene i skjæringspunktet mellom de to kategoriene..

  Og ja, jeg er kategori 2.

  Kategori 1 er hunters.
  (se; noe nytt, må ha!)
  Kategori 2 er collectors.
  (Se; noe ubrukelig, må ta med, kan fikses!)

  (Kategori 1 kaller kategori 2 Fretex-mannen.)

  Dessuten er det kun homser og nyrike meglere som tror de kler rosa skjorter.

  (Nærmere julebordsesongen dukker de andre opp, de som har lest i et blad hos tannlegen at rosa var inn på vårparten, og kjøper et nummer for lite på salg.)

 28. Iskwew sier:

  HAHA! Du har funnet deg en nisje, altså? Om det er penger å tjene er det jo bare å smile bredt hele veien til banken når de kaller deg Fretex-mannen?

  Sukkertøyfarger funker bare IKKE. Uansett hvem det er.

 29. abre sier:

  Elendig til å lete etter ting – der kjenner jeg meg igjen! Jeg kan gi opp å finne det jeg leter etter, og etterpå viser det seg at det lå foran nesen min hele tida.

  Ellers registrerer jeg at HTF mener at jeg – rødgrønn-blind og med kun et absolutt minstemål av estetiske skrupler – kvalifiserer til betegnelsen «metroseksuell». Jeg blir litt usikker på meg selv, kjenner jeg. Tror jeg trenger time hos frisøren.

 30. Håkon sier:

  [quote comment=»34084″]Ellers MÅ jeg si det var et godt tips til alle menn å ha en slik pose tilgjengelig. Men… er det en «Been there, done that», Håkon?[/quote]
  Nix. Det skal nok mer enn en håndveske til for at jeg skal bli flau. Antagelig mer enn du får plass til, selv i de store plastposene fra XXL.

  Har vel handlet ett gross av de 384 gjenstandene kvinner har på badet en eller flere ganger, og har ennå til gode å svare «nei, dét får du meg ikke til å kjøpe«.

  Ikke har jeg bil eller fjernsyn, og jeg ser bare unntaksvis fotbalkamper av egen fri vilje, men det betyr vel egentlig bare at jeg har en håndfull uvaner som er enda særere enn de fleste. 😉

 31. Iskwew sier:

  Abre, det er du og David Beckham … :o)

  Håkon, jeg synes det er et tegn på maskulin trygghet å ikke freake ut bare fordi man skal holde en håndveske i 5 minutter :o)

  Du mener forøvrig at summen av uvaner er konstant, slik at du kompenserer for fraværet av foppall med andre og enda særere ting?

 32. Iskwew sier:

  Selvsagt kan det godt være det, Morten! Mine leser er jo spesielle. Ikke gjennomsnittsmenn akkurat :o))

 33. Helge sier:

  «Elendige til å lete» – DET er mannens akilleshel! Til tross for alle andre feil og mangler – som forsåvidt oppveies av gjennomsnittskvinnens feil og mangler – er det EN sak som er et direkte handicapp for menn. Å lete!

  Jeg tror kvinner har en biologisk radar – noe i nærheten av delfinens ekkolokalisering… det eneste jeg lurer på er hvordan de har klart å holde det hemmelig alle disse åra???!

 34. Morten sier:

  Du redder ditt eget skinn ved å antyde i innledningen at dette ikke gjelder dine mannlige lesere. Jeg skal innrømme at jeg ikke er glattbarbert. Jeg trives rett og slett ikke glattbarbert. Ellers kjenner jeg meg overhodet ikke igjen. Jeg husker bursdagene til folk jeg knapt kjenner og hadde ingen problemer med å huske bryllupsdagen vår i går. 🙂

  Men at alle andre menn er slik? Det kan godt være.

  M:)rten

 35. Iskwew sier:

  Nå skal jeg innrømme at jeg noen ganger har funnet nøklene i grønnsaksskuffen, Helge… ved en tilfeldighet og uten å forstå hvordan den har havnet der.

  Men Tigerungen er i hvert fall som sagt en katastrofe når det gjelder å finne igjen ting. «Hvor så du den sist?» møtes med hoderystende oppgitthet. Uansett hvor mange systemer jeg lager, så hjelper det ikke.

 36. Håkon sier:

  [quote comment=»34182″]Du mener forøvrig at summen av uvaner er konstant, slik at du kompenserer for fraværet av foppall med andre og enda særere ting?[/quote]
  Det er en teori, ja, men dersom vi antar at noen uvaner er til mer besvær/irritasjon enn andre så satser jeg på at en mild dom.

  :o)

 37. Iskwew sier:

  hehe – og du er selvsagt den eneste i verden med uvaner.

  Foppall på TV er veldig til irritasjon, om den er der for ofte. Verre enda er Autofil. Da er det bare frem med iPod og forlate rommet.

 38. Hold T. Forfall sier:

  Abre, hallo — du holder orden på farger selv om du er fargeblind. Du gjør deg så mye flid med å holde på stilen at du overvinner et fysisk handicap!

  Jeg mener, der du sitter hos din frisööhr: kunne du tenke deg å be ham farge håret ditt flekkvis rødt og grønt?
  Ikke?
  Selv om du ikke selv ser forskjellen?
  Proving my point, eh?

  Nuh, ut i skobutikken med deg. 😉

 39. Tor Willy sier:

  [quote comment=»34092″]Emm. Er du mye i den garasjen, Tor Willy? I så fall kan du kanskje telle med arealet?
  [/quote]

  Tjaaah. Nå har jeg jo gått hen og kjøpt meg enebolig med tomteplass nok til en obskønt stor garasje, så når den en gang i verden står ferdig får jeg vel en del humoristiske bermerkninger om det antall timer jeg kommer til å tilbringe der 😉

  Jeg aner ikke hva det er, men å skru på en nesten 40 år gammel bil gjør meg helt mo i knærne og gir meg sommerfugler i magen. Bonusen er jo så klart at jeg aldri rekker å se på teve. Om jeg fikk være like mye i garasjen min som det mange andre bruker på kopekassa per uke, så hadde jeg ikke syntes det var et minutt for mye.

  Men nå skal jeg lese litt i verkstedmanualen mens jeg rører i middagen, så kan dere heller slite med stereotypiene på egen hånd 😀

 40. Iskwew sier:

  *ler* av HTFs kommentar

  Tor Willy, om du får så mye ut av det, så høres det jo flott ut :o) Men boareal er vel å ta i, likevel??

 41. abre sier:

  HTF:
  Hvis du lover å sette deg litt inn i hva det betyr å være rødgrønn-blind, kan jeg alltids sjekke ut disse metro-greiene. Kanskje jeg finner et glossy magasin hos frisøren?

 42. Iskwew sier:

  Hihi, Abre. Dette ble en morsom tråd :o))

 43. CyberGhost sier:

  [quote post=»968″]Tjaaah. Nå har jeg jo gått hen og kjøpt meg enebolig med tomteplass nok til en obskønt stor garasje, så når den en gang i verden står ferdig får jeg vel en del humoristiske bermerkninger om det antall timer jeg kommer til å tilbringe der ;)[/quote]
  Tor Willy, bare husk at hvis du bygger garasjen sammen med huset blir arealet av garasjen beregnet som en del av BA og lommeboka di må blø for det i form av ekstra boligskatt. Sørg for ihvertfall ha noen centimeters avstand!

 44. Iskwew sier:

  CyberGhost, har du bygget noe slikt og bomma med en halv centimeter? Eller er du generelt godt oppdatert på slike regler?

 45. CyberGhost sier:

  Jeg var litt engasjert i spørsmålet for noen år siden når det fløy takstmenn rundt omkring for å fastsette ny boligtakst. Jeg tror det var landsomfattende. Og så har jeg bygd noen hus. Men garasje har jeg ikke :o)

 46. Håkon sier:

  [quote comment=»34217″]hehe – og du er selvsagt den eneste i verden med uvaner.[/quote]
  :o)

  Montro om lykken er å finne en kvinne som mener at det noen kaller uvaner bare er sjarmerende egenskaper. 😀

  Nå vel, jeg tror jeg fortsetter å gi uttrykk for en viss skepsis dersom noen påstår at det finnes mennesker som ikke har noen uvaner. 😉

 47. Iskwew sier:

  Det med å finne noe som synes ens uvaner er sjarmerende egenskaper, det er nok det vi alle håper på, Håkon :o))

  Jeg er skeptisk til alle som påstår at de

  a) ikke har noen uvaner
  b) ikke har noen rufsete off-balance poster i regnskapet

  :o)

 48. Martin K sier:

  Jeg tror lykken er å finne en partner med matchende uvaner..

  Men du har en feil, med de grå underbuksene: Kjennetegnet på en singel mann er at han har sorte boksere/underbukser, ikke hvite. Da kan han bruke dem mye lengre uten å vemmes av urinflekkene.

 49. CyberGhost sier:

  Jeg tror det er på tide å gå og se filmen Tatt av kvinnen. Går og ser den i kveld like gjerne som en annen kveld 🙂

 50. Iskwew sier:

  Martin, spør deg selv om det er lurt å legge ut slik informasjon på et offentlig sted 😀

  CyberGhost, få det unnagjort :o) Og rapporter tilbake om den var bra!

 51. CyberGhost sier:

  CyberGhost har vært på kino og sett «Tatt av kvinnen». Jeg skal ikke røpe for mye av handlingen for ikke å ødelegge spenningen for dem som har tenkt å se filmen.

  Den er morsom med en del pussige episoder som man ler litt av, men ikke slik at man roper halleluja. Mange vil nok kjenne seg igjen, og da sikter jeg selvfølgelig ikke til de som leser denne bloggen, men de andre:-)

  Filmen viser at selv i et forhold hvor den ene parten er den ultimate egoisten, kan forholdet lykkes – en stund – hvis den andre er villig til å underkaste seg 100%. «Reddet av gongongen» er et uttrykk som faller meg inn i denne historien!

  Den kunne kanskje egnet seg som diskusjonsgrunnlag hos familieterapeuten hvis det ikke hadde vært for at historien er påsmurt en del effekter som passer best i en komedie. Men så har den jo også havnet i den sjangeren.

  Den er definitivt ikke det verste man kan kaste bort et par timer på:-)

 52. Iskwew sier:

  Hadde du lest boken, CyberGhost? Jeg har ikke det, så det hadde vært greit å vite om boken er å foretrekke.

  Ellers høres det jo ut som en morsom film. Selv om balansen i forholdet jo ikke høres det spor morsom ut, snarere det motsatte vil jeg vel mene.

  Jeg så akkurat et klipp på Dagsrevyen. Damen virker noe spesiell… :o]

Top