Om Hjørnet

I bloggen min skriver jeg om det som faller meg inn der og da. Derfor har den ingen rød tråd eller samlende tema, med den konsekvens at kategorien Diverse ganske stor. Bloggen min inneholder meninger, anekdoter fra dagliglivet, konspirasjoner, anvendt finans, filosofering, dikt jeg har skrevet og mye mer. Den dagen det bare er tørt […]

Print Friendly, PDF & Email

Les videre »

Kontakt

Navn (nødvendig):

E-mail (nødvendig):

Emne:

Melding:

Skriv bokstavene i bildet under:

captcha

Print Friendly, PDF & Email
Del denne posten:

Abonnér

Legg igjen e-mail, så får du mail når jeg publiserer nytt innhold.

Ta kontakt i sosiale medier

Du finner meg her:

Mye lest siste 30 dager

Sorry. No data so far.

Søk, og du skal finne (håper jeg)

Hvordan få menn til å sitte og tisse

29.09.06 i HumoristISK

Ettersom jeg så langt i dag ikke har hatt noe som helst meningsfullt å si, sniker jeg bare ut noe jeg fant i dagens A-magasin.

Sjelden har jeg sett maken til debatt-iver enn den som har vært rundt krav om at gutter skal sitte og tisse, så de ikke søler det til fordi de ikke treffer skåla. Jeg skal ikke gå inn på den debatten, i det hele tatt. Bare vise noe som kan være en billig løsning på problemet:


Løp og kjøp alle som er misfornøyde med manglende presisjon og grisete toalett.

Print Friendly, PDF & Email
Del denne posten:

15 kommentarer

Trackback URL | Kommentar-feed

Sider som lenker til dette innlegget

 1. glaett.com » Forakt mot gutter? | 30.09.09
 1. Goodwill sier:

  *flirer* I likhet med lommetennis er vel denne formen for minigolf best å drive med på hjemmebane!!

 2. Iskwew sier:

  Tja, jeg ser ikke bort fra at noe slikt kunne monteres på diverse skoletoaletter. En helt annen sak er hvorvidt du ville fått de små herrene inn til timen.

 3. Iversen sier:

  Minigolf OG toalettbesøk kombinert? Dette lukter bestilling.

 4. Iskwew sier:

  De har sikker mye morsomt på http://www.boystuff.co.uk :o))

 5. Elisabeth sier:

  Kanskje jeg skulle ønske meg «do- golf» til jul.

  Hilsen en golfentusiast

 6. Iskwew sier:

  Haha, Elisabeth! Kanskje dette er noe for kvinner også. Og der minte du meg på at jeg faktisk har et innegolfsett. Altså et i egen veske, og dertil i mørkt tre og sånt. Kanskje jeg skal putte litt på stuegulvet?

 7. Milton Marx sier:

  Personlig synes jeg det er et stort doproblem at så mange kvinner glemmer å SLÅ RINGEN OPP etter seg. Snakker om egoisme.

  Ellers tror jeg ideen med minigolf er tvilsom. Tenk bare hva som skjer den dagen en ivrig golfer legger kabel, og roter ballen litt for langt unna….

 8. Iskwew sier:

  Jeg har egentlig et lite problematisk forhold til toaletter, men jeg liker at de er rene og at offentlige toaletter ikke er unisex-toaletter.

  Den siste tanken din har jeg ikke tenkt å tenke helt ut… :o)

 9. Cirkelin sier:

  På Smart Club hadde de i flg informerte kilder (altså arveprinsen) en fotballsak på herretoalettet. Det var om å gjøre å sikte så ballen kom i mål eller noe sånt. Visstnok veldig effektivt hjelpemiddel for å treffe rett, men kanskje ikke noe sjakktrekk å sette inn på skoletoaletter. Ser for meg ymse utgaver av «Dasscup» 🙂

  Jeg har innmari stor forståelse for at man vil sølet til livs. Meldte meg en gang frivillig til en vaskejobb. Toalettet i stuerbrakka til et flyselskap på Fornebu (mange år siden dette ja) trengte en skikkelig vask og det var godt betalt. Jeg hadde ikke gjort det om igjen for en million!

  Til og med ovnen på motsatt vegg av doskåla var nedpisset. Med treffsikkerhet på det nivået var jeg i grunnen imponert over at de samme karene klarte å treffe lasteluka på flyene med kofferter.

  De menn som ikke evner å multitaske nok til å både stå og sikte samtidig bør sette seg ned. Ingen kommer jo til å få vite det uansett. Det viktigste er ikke hvordan man gjør det, men at man treffer!

 10. Iskwew sier:

  Ja det er jeg jammen enig med deg i. Klarer du ikke å treffe, bør du kjenne din besøkelsestid og sette deg ned. Selv tigerungen treffer bedre enn det der i søvne!

 11. Goodwill sier:

  Helt ærlig – av alle dustete diskusjoner som sirkulerer synes jeg dette er en av de aller mest dustete. Det handler jo bare om renslighet. Katter lærer jo å bli renslige rimelig kjapt, da burde både men og kvinner klare det. Vi er jo temmelig inelligente vesener, er vi ikke?

  Nei, heller noe helt annet. Det har sluttet å regne!! Jippi!! Ut i skogen, opp i trærne!!

 12. Iskwew sier:

  Jeg er såå enig i det, Goodwill! Men det har virkelig vært et tema som har fenget, både her og der. Det må være lite som skjer i verden.

 13. Goodwill sier:

  Som et apropos til temaet «diverse typer innegolf» legger jeg ut denne, som muligens er «litt på kanten»…

  Regler for soveromsgolf.

  Hver spiller skal ta med eget utstyr, vanligvis en kølle og to baller.

  Spill på banen må godkjennes av banens eier.

  I motsetning til utendørsgolf, skal man forsøke å få kølla i hullet og ballene utenfor.

  For å få et så effektivt spill som mulig, bør kølla ha et stivt skaft. Eieren av banen forbeholder seg retten til å sjekke skaftets beskaffenhet innen spillet begynner.

  Eieren av banen har rett til å begrense køllas lengde for å unngå skader på hullet.

  Poenget med spillet er å støte så mange ganger som mulig, til eieren av banen er fornøyd og spillet er fullbyrdet. Mislykkes man i dette, kan man nektes adgang til å spille på banen igjen.

  Det anses som dårlig oppførsel å spille på hullet med en gang man er kommet på banen. De mer rutinerte spillerne tar seg tid til å beundre banen, med spesiell oppmerksomhet på landskapsformasjonene.

  Spilleren advares mot å nevne navn på andre baner de har spilt på eller som de regelmessig spiller på, for eieren av den aktuelle banen. Sinte baneeiere har i denne anledningen skadet spillerens utstyr.

  Spilleren anbefales å ha ordentlig regntøy for hånden, for sikkerhets skyld.

  Spillere bør forsikre seg om at deres match er ordentlig, bestilt, spesielt når en bane skal spilles for første gang. Tidligere spillere har blitt forbannet når de oppdaget en annen spiller på den banen de betraktet som sin egen.

  Spillere bør ikke ta for gitt at banen alltid er tilgjengelig for spill. Visse spillere føler seg brydd når de oppdager at banen for øyeblikket er under reparasjon. Spillere rådes til å være ekstra taktfulle i denne situasjonen. Mer avanserte spillere finner alternative spillemåter når dette skjer.

  Spilleren rådes til å be om tillatelse fra baneeieren før han forsøker seg på det niende hullet.

  Langsomt spill oppmuntres, men spilleren bør være forberedt på å fortsette i en raskere takt, i hvert fall om baneeieren ønsker dette.

  Det oppfattes som en enestående prestasjon å spille på samme hull flere ganger under en match…

 14. Iskwew sier:

  HAHAHA! Logg deg inn og legg den ut som tråd, Goodwill!

Top