Om Hjørnet

I bloggen min skriver jeg om det som faller meg inn der og da. Derfor har den ingen rød tråd eller samlende tema, med den konsekvens at kategorien Diverse ganske stor. Bloggen min inneholder meninger, anekdoter fra dagliglivet, konspirasjoner, anvendt finans, filosofering, dikt jeg har skrevet og mye mer. Den dagen det bare er tørt […]

Print Friendly, PDF & Email

Continue Reading »

Abonnér

Legg igjen e-mail, så får du mail når jeg publiserer nytt innhold.

Ta kontakt i sosiale medier

Du finner meg her:

Mye lest siste 30 dager

Sorry. No data so far.

Søk, og du skal finne (håper jeg)

Nordmenn og stjernetegn

03.04.07 in AstrologISK

Med tilgang på SSBs database over når nordmenn er født, er det neste skrittet for en forhenværende hobby-astrolog som meg å se på hvordan det norske folk har fordelt seg på stjernehimmelen. Slik er det:

nordmenn_stjernetegn.jpg

Det er altså skremmende nok flest aggressive værer. På den annen side er det færrest riskosøkende skytter, og heller ikke så mange diabolske skorpioner.

Tidligere har jeg skrevet om sex og stjernetegn og om bilkjøring og stjernetegn. I dag er tiden kommet til følgende innsikt om de ulike stjernetegnene:

 • Aftenbønn
 • Egnet kjæledyr
 • Hvor mange som trengs for å bytte en lyspære

Væren

Aftenbønn: “Kjære Gud! Gi meg tålmodighet. NÅ!!!”
Egnet kjæledyr: Hvasomhelst, bare det har masse energi.
Så mange trengs for å bytte en lyspære: Bare en. Har du tenkt å krangle om det??

Tyren

Aftenbønn:
“Kjære Gud, hjelp med til å akseptere at livet endrer seg, men IKKE enda.”
Egnet kjæledyr: En skilpadde; den beveger seg sakte, trenger ikke mye oppmerksomhet, og konkurrerer ikke med eieren om maten.
Så mange trengs for å bytte en lyspære: Jeg foretrekker naturlig lys, om mulig. Er du helt sikker på at den lyspæren er utbrent? Jeg kaster ikke gjerne noe som fortsatt er brukbart.

Tvillingene

Aftenbønn: “Yo Gud… (eller er det Gudinne?)… Hvem er du?… Hva er du?… Hvor er du?… Hvor mange er det av deg?… Jeg forstår meg ikke på deg!”
Egnet kjæledyr: En snakkende papegøye, trenger jeg si mer? Vel, selvsagt trenger jeg det, men…
Så mange trengs for å bytte en lyspære: En er sannsynligvis best, for om det er mer enn en, blir de så opptatt av å snakke sammen at de sikkert glemmer lyspæren.

Krepsen

Aftenbønn: “Kjære Far, jeg vet at jeg ikke burde være så avhengig av deg, men du er den eneste jeg kan stole på mens koseteppet mitt blir vasket.”
Egnet kjæledyr: Så lenge det trenger omsorg, spiller det ingen rolle hva det er.
Så mange trengs for å bytte en lyspære: Bare en, og så tre terapauter for å avhjelpe sorgprosessen. ELLER: Bare en, så lenge mamma holder ham i hånden.

Løven

Aftenbønn: “Hei, Fatter’n! Jeg tipper du er skikkelig stolt av at jeg er ungen din!”
Egnet kjæledyr: Et digert, modig, vilt kattedyr, så lenge det ikke konkurrerer med eieren om plassen i solen.
Så mange trengs for å bytte en lyspære: Løver bytter ikke lyspærer, de får noen ander til å gjøre det for dem.

Jomfruen

Aftenbønn: “Kjære Gud, lag verden til et bedre sted, værsåsnill, og ikke rot det til som du gjorde forrige gang”
Egnet kjæledyr: La meg se. Jeg må opp 7:30 for å mate det, slippe det ut 7:45, klokka 10 må jeg gå i butikken og kjøpe 3 bokser med mat, det kommer til å koste 35,59, inklusive moms.
Så mange trengs for å bytte en lyspære: 1.11111111119873, pluss/minus 0.000000000013%

Vekten

Aftenbønn: “Kjære Gud, jeg vet at jeg burde ta egne beslutninger. På den annen side, hva synes DU?”
Egnet kjæledyr: Godt spørsmål. På den ene siden er en hund aktiv, kjærlig og en god venn. På den annen side, er en katt uavhengig og krever ikke mye tid og oppmerksomhet. Å, jeg vet ikke. Hva ville du gjøre? Er du sikker?
Så mange trengs for å bytte en lyspære: Vel, jeg kan gjøre det, med mindre du gjerne vil, men du ser litt opptatt ut akkurat nå. Hva vil du at vi skal gjøre?

Skorpionen

Aftenbønn: “Kjære Gud, hjelp meg til å tilgi mine fiender, selv om drittsekkene ikke fortjener det.”
Egnet kjæledyr: En katt. Hemmelighetsfull, mystisk og uforutsigbar. What’s not to like?
Så mange trengs for å bytte en lyspære: Ingen. Skorpioner er ikke mørkredde.

Skytten

Aftenbønn: “ALLMEKTIGE, ALLVITENDE, ALL-ELSKENDE, ALLESTEDSNÆRVÆRENDE, EVIGVARENDE GUD, JEG HAR SPURT DEG GANG PÅ GANG PÅ GANG…. HJELP MEG TIL Å SLUTTE MED OVERDRIVELSENE!!!!!!!!”
Egnet kjæledyr: En hest, så klart! La oss håpe den har utholdenhet nok.
Så mange trengs for å bytte en lyspære: Solen skinner, dagen er ung, vi har resten av livet foran oss, og du bekymrer deg for en idiotisk lyspære???

Stenbukken

Aftenbønn: “Kjære Far, jeg hadde tenkt å be, men jeg tror jeg må finne ut av tingene selv. Ellers takk.”
Egnet kjæledyr: Må jeg betale for det?
Så mange trengs for å bytte en lyspære: Jeg har ikke tid til disse idiotiske morsomhetene.

Vannmannen

Aftenbønn: “Hei, Gud! Noen sier du er en mann. Noen sier du er en kvinne. Jeg sier at vi er ALLE Gud. Så hvorfor disse bønnene? La oss ha en fest!”
Egnet kjæledyr: En hamster. Med et avansert bur med rør gående herfra og derfra, og en energi-sensor… lager de ikke det? Det er ok, jeg er sikker på at jeg kan komme på noe enda bedre.
Så mange trengs for å bytte en lyspære: Vel, du skjønner, energi er egentlig materie, materie er egentlig energi, og lys er en form for energi, mens pæren er materie, og…

Fiskene

Aftenbønn: “Himmelske Far, når jeg nå forbereder med til å drikke denne siste femtedelen av Whisky’en for å drukne min smerte og mine sorger, måtte min beruselse være til Eders Heder og Ære.”
Egnet kjæledyr: Fisk. Når eieren glemmer dem i noen uker, er de lette å erstatte. Om Fisken husker det…
Så mange trengs for å bytte en lyspære: Hvilken lyspære?

(Knabbet fra The Astrology Humor Page og oversatt til norsk)

Print Friendly, PDF & Email

Tagged With:

69 Reader Comments

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Jill says:

  Du verden, nå følte jeg meg ganske eksklusiv, vi var ikke så mange skorpioner… Må visst ha uvanlige foreldre, for vi er tre søsken og de to andre er skytte og steinbukk. Det var de tre tegnene med færrest fødte.

 2. Iskwew says:

  Da er dere sjeldne ja, Jill! I motsetning til meg som er fisk.

 3. Spectatia says:

  Der fikk jeg det siste beviset for at det må være feil at jeg er kreps. Kjæledyr: Hvis det hadde funnets noe som IKKE trengte omsorg i det hele tatt så hadde jeg kanskje gått til anskaffelse av det.

  Hilsen en annen forhenværende hobby-astrolog

 4. Iskwew says:

  Ting tyder på at vi har en del til felles, Spectatia. Finans og nå også hobby-astrologi :o)

  Kanskje du har ascendaten i fiskene da? De skal vistnok glemme kjæledyrene. Men jeg har aldri glemt verken å fore eller hente inn Pondus og Italienerfrøkenen. Bortsett fra i fjor høst da jeg glemte dem på verandaen… da var de kalde morgenen etter.

  Hva med porselenskatter?

 5. Spectatia says:

  (Nå måtte jeg gå og finne noen gamle astrologi-papirer fra for kjempelenge siden.) Nei, jeg har ascendanten i jomfruen. Men da er det nok ascendanten som er forklaringen alikevel, for den der “Jeg må opp 7:30 for å mate det, slippe det ut 7:45… osv.” er akkurat den jeg pleier å servere sønnen min når han maser om anskaffelse av kjæledyr.

  Sånn flaks for Pondus og Italienerfrøkenen at det var høst og ikke smellkall vinter. 😉 Men ellers virker det jo som de har det godt, må jeg si.

 6. Undre says:

  *blupp* sier jeg.

  Forresten kunne det ikke falle meg inn å holde fisk som kjæledyr.

 7. Undre says:

  … katt derimot. Veldig bra! 😀

 8. Spectatia says:

  Men snille radiohode, det er vel samme søren med steinene, metallene og mineralene, så lenge man ser at menneskene oppfører seg så utrolig i overensstemmelse med stjernetegnene sine. 😉

 9. Spectatia says:

  Forresten, ikke porselenskatter heller, men jeg har en gang vært veldig nære på å kjøpe en utstoppet hyene på auksjon. Regnes det?

 10. Undre says:

  Hvilket stjernetegn er nå forresten Radiohode?

 11. Iskwew says:

  Radiohode, det er mer mellom himmel og jord enn de fleste andre steder. Og ellers… what Spectatia said!

  Spectatia, der har vi da forklaringen, ja. Jomfruer er jo ekstremt ansvarlige, og vil definitivt tenke på konsekvensene av sine valg. Og kattene har det nok ok, for de kommer vitterlig løpende når jeg roper på dem. De ser ikke ut til å ville finne et annet hjem.

  Undre, fisk er ikke noe for meg heller. Men jeg vil tro Pondus kunne ha syntes det hadde vært kult 😀

 12. Iskwew says:

  Det vet jeg ikke, Undre. *ser på radiohode*

 13. Håkon says:

  Tilfeldig ansamling, radiohode? Det ser nå ut som de fleste av fysikkens lover holdes i det meste av det universet vi kjenner. (Når det gjelder astrologi sier jeg vanligvis minst mulig. Så lenge det ikke brukes til å mane fram krig eller annen ufred kan jeg leve med at det er mye jeg ikke forstår.)

 14. Spectatia says:

  Jeg leker gjettlek for meg selv (gammel skade for en hobby-astrolog). Gjetter på at Radiohode er tvilling eller vannmann.

 15. Iskwew says:

  Godt poeng, Håkon. En tilfeldig sammenrasket ansamling er det altså ikke. Snarere i veldig stor grad det motsatte :o)

 16. Spectatia says:

  Har gjettet allerede, se ovenfor.

  Og unnskyld, jeg skal huske på liten ‘r’ for dilletantens skyld. 😉

 17. Iskwew says:

  radiohode er nok jomfru. Vil tro det.

  De første horoskopene ble stilt for… jeg vil tro… 3.000 år siden, radiohode.

 18. Undre says:

  Radiohode er løve.

 19. Iskwew says:

  radiohode…

  1. Dette er en TULLEPOST
  2. Det er ikke hva planetene består av, men hvor de står på himmelen som har betydning
  3. Det er mer mellom himmel og jord enn de fleste andre steder
  4. Det har man trodd på i tusenvis av år
  5. Det er verken bevist eller motbevist så vidt meg bekjent

 20. Iskwew says:

  radiohode er stenbukk.

 21. Undre says:

  Radiohode, siden det kun er 12 tegn å velge mellom, skulle det bare mangle om vi ikke traff på rett etter hvert.

 22. Spectatia says:

  radiohode: alle planetene spiller langt i fra like stor rolle innen astrologien, så man hadde nok oppdaget de som var viktige nok.

 23. Undre says:

  Isk: Hva? Dette en TULLEPOST?

  Nei, nå må du gi deg, Isk!

  1. april var for to (2!) dager siden!

 24. Spectatia says:

  radiohode kan ikke være stenbukk, for han har tid til “idiotiske morsomheter”.

 25. Iskwew says:

  Hva, Undre?? Er jeg for sent ute nå igjen???

  *snufs*

 26. Undre says:

  Beklager, Isk. Du har kanskje ligget to dager etter siden februar?

  Fort gjort, nemlig. *host*

 27. Iskwew says:

  radiohode, jeg tolket deg til tvert i mot til å dra en seriøs diskusjon. Eventuelt er det litt vanskelig å vite når du diskuterer og når du tullediskuterer.

  Undre, det kan jeg fort ha gjort :o|

  Mental note to self: Huske å hoppe over 29. og 30.februar neste år.

 28. Iskwew says:

  Forøvrig lener jeg meg på Blaise Pascal og siterer følgende:

  The last function of reason is to recognise that there is an infinity of things which surpass it.

 29. radiohode says:

  Kjempemorsom greie, Iskwew. Men tror du egentlig at en tilfeldig ansamlig av stein, metaller og mineraler og alt hva planetene nå består av klarer å påvirke hvordan du oppfører deg? Innerst inn og helt ærlig?

 30. radiohode says:

  Spectatia: Nei, det er ikke det samme. Jeg vil hevde til siste åndedrag at intet forklares gjennom ascendanter og dilletanter og hva de greiene nå heter. Akkurat på dette feltet er jeg beinhard rasjonalist. Jeg vil tro en liten del er såkalte “selvoppfyllende profetier”, mens andre deler kan forklares gjennom tilfeldigheter/sammentreff, persepsjon eller av så vidtfavnende horoskoper at absolutt ALT passer. Som her: http://radiohode.weblogg.no/1174748444_horoskop.html

  Håkon: Nei, ikke tilfeldig. Det var nok et dumt valg av ord fra min side. Men i astrologisk sammenheng tviler jeg sterkt på at himmellegemenes sammensetning er viet dypsindig oppmerksomhet – uten at jeg vet mye om akkurat dét. (Når ble de første horoskopene stilt og hva visste man da om hva planetene bestod av?)

  Undre: Du kan jo gjette. Det kan dere alle sammen om dere lyster. Men husk for ascendantens skyld at det er liten ‘r’ i radiohode… 🙂

 31. radiohode says:

  Der kom Spectatias tips samtidig med at maskinen min hang ganske mye. Prøv igjen! 😉

 32. radiohode says:

  Spectatia: Det ble litt kluss der.

  Iskwew: Hva visste man da om hva planetene bestod av? Uhyre lite, om noe i det hele tatt. Man hadde ikke en gang oppdaget alle planetene da, hadde man vel? Hvilken vekt skal man tillegge det? Nå ble astrologen i deg utrolig svar skyldig…! Og du tippet feil.

 33. radiohode says:

  uNDRE tippet feil. Igjen. En av dere vil klare det til slutt, hvis dere bruker eliminasjonsmetoden. Det står det ihvertfall i horoskopet mitt denne uken.

 34. radiohode says:

  Hehehehehe. Ja, det er en tullepost. Og passer det vel med en tullediskusjon?

  Ad punkt 3: Hvor går grensen for hva som er himmelen? Jeg tror nemlig at det er mer bortenfor/over himmelen enn det er mellom himmelen og jorden. Andre galakser og sånn finnes jo der, over himmelen.

  Ad punkt 5: Det mener du ikke egentlig, gjør du vel?

  Men jeg skal liste meg stille avgårde og ikke forstyrre dere mer, jeg. Legg merke til at horoskopet mitt for denne uken tok feil. Ha! Hva sa jeg? 🙂

 35. Håkon says:

  Isk, er det sikkert det er så lurt å hoppe over 29. februar neste år?

  :o)

 36. Iskwew says:

  radiohode, det er litt vanskelig å høre at du småler med bokstaver.

  Håkon, jeg skal notere at jeg IKKE hopper over 29.februar neste år :o)

 37. radiohode says:

  Isk: Det er da enkelt å skjønne når jeg er mindre seriøs. Det er når jeg sitter og småler mens jeg skriver. Det kan da ikke være vanskelig å forstå det?

 38. Iskwew says:

  Fort gjort å glemme den lille detaljen, radiohode.

 39. radiohode says:

  Oj, det tenkte jeg ikke på.. Absolutt ikke.

 40. Cirkelin says:

  Dæven. Det er godt dagen ennå er ung, for da har jeg allverdens tid til å få slept min nye hest opp trappa til fjerde i god tid før aftenbønnen….som før øvrig er lang nok til at jeg karakteriseres som B-menneske samme hvor tidlig jeg legger meg.

  😉

 41. Milton Marx says:

  Milton vær finner at beskrivelsen av han selv er ganske bra.

  Jeg har dog et spørsmål til dere hobbyastrologer: I min verden, langt utenfor norske sykehusleger som bestemmer hva som er best for deg, stod jeg i den situasjon at vi skulle bestemme fødselsdatoen for min datter.

  Det som avgjorde det var praktiske ting, så som når gynekologen hadde tid, ukedag (egentlig greit nok på en lørdag)m andre fødselsdager i familien etc.

  Har jeg da køddet på det grusomste med min dattes personlighet – nesten a la lobotomi?

  Eller: En kvinne har termin en gitt dato, men er uheldig i form av at vaktmesteren i blokka har fått influensa, og dermed har han ikke fått strødd gata. Kvinnen faller, med den konsekvens at barnet fødes en måned for tidlig. Vi barnet da endre personlighet, eller var det allerede bestemt at kvinnen skulle falle opå isen, slik at det skulle bli for tidlig født?

  Endelig ser jeg jo at personligheten er meget forutbestemt. Det må bety at min datter som er vekt uansett ikke vil kunne påvirkes i visse retninger. Er det virkelig slik at fødeslsdatoen drastisk innskrenker de tingene det er formålstjenlig å ta inn i barneoppdragelsen?

 42. Iskwew says:

  Cirkelin, tar du bilde når du bukserer hesten opp trappene, værsåsnill??

  Milton, mener du at jeg kunne ha byttet dato og så blitt en skorpion med dyrisk tiltrekningskraft, diabolsk sinn og nådeløs fremferd? At jeg ikke har tenkt på det før!

  Det er nok selve fødselsøyeblokket som teller, er jeg redd, uansett hva man i ettertid sier at fødselsdagen er. Jeg antar at dere husker og noterte dere det faktiske tidspunkt? Da er det det som gjelder.

  Om jeg skal være en ørliten smule seriøs i denne tulleposten, så er det slik at personlighetsastroligi sier noe om personlighet og muligheter. Mennesker tar selvsagt uansett ulike retninger.

  Selv hadde jeg forøvrig et mer kantete forhold til atrologiens mysterier før jeg fikk stilt et fullstendig horoskop. Jeg kjente meg rett og slett ikke igjen i den drømmende og romantiske fiskens virkelighetsfjerne person. Men så viser det seg altså at jeg er utstyrt med 5 av ti planeter omtrent på samme sted i vannmannens tegn, og da stemte bildet av meg bedre med slik jeg selv oppfatter meg og blir oppfattet. Frihetselskende, analytisk, og til tider krass, med sarkasme som fremste våpen.

  Muligens skal jeg en vakker dag skrive en skikkelig post om astrologien. En halvseriøs en :o)

 43. Milton Marx says:

  Vi er åpne for det meste, minus …. (eh jah… ved nærmere ettertanke er Milton Vær kanskje ikke så åpen at det gjør noe…) Skriv i vei!

  Det som egentlig interesserer meg mest mht. astrologi er den filosofiske diskusjonen om determinisme. Dersom stjernene kan si ett eller annet av verdi – noe som ikke er totalt fleksibelt, og kan brukes til hva som helst – må man vel kunne si at det er visse muligheter som stjernene sier at du IKKE har.

  De rent filosofiske konsekvensene av determinismen finner jeg interessante.

 44. Iskwew says:

  OK. Det må visst en seriøst post til etterhvert. For det handler som jeg ser det ikke om determinisme. Det handler om personlighetstrekk, og dem har vi jo, uansett. Men det handler ikke om at Iskwew er født en dag i mars, og da vil det gå slik med henne.

  Det jeg har bedrevet hobby-virksomhet i er ikke “spå i fremtiden”-astrologi, men i personlighets-astrologi.

 45. Tiqui says:

  Så sinna den skorpionen var da… kjenner meg ikke igjen. Jeg har da ingen fiender å tilgi. 🙂

  Men lyspæren kjenner jeg meg igjen i, jeg trenger ikke skifte dem, fordi jeg glemmer å slå dem på. Roomaten min spør meg til stadighet: Sitter du her i mørket? Stearinlys er forresten veldig mye hyggeligere enn lyspærer. 🙂

 46. Iskwew says:

  Goodwill – er ferien snill med deg? :o)

  Tiqui, skorpioner trenger ikke lys, nei. Ikke noe med mørket er skremmende.

 47. Frida K says:

  Hvorfor er det færrest med mitt stjernetegn??? Kansskje best for omgivelsene, når jeg tenker meg om. Men kjæedyr hest? Sikker på at du ikke mente hingst? Det med lyspæra stemte 😉

  Passer en skytte med en skytte, eller gir det dårlige prognoser?

 48. Cirkelin says:

  Skulle gjerne lagt ut bildet av hesten på vei opp, men vet ikke helt hvordan man gjør sånt. Du får klare deg med en link: http://tinyurl.com/ysuxj6

  PS. Håper ikke gampen kommer til å sloss med kattene om plassen oppå bokhylla! Det var vanskelig nok å få han til å gå på kassa.

 49. Iskwew says:

  Frida, les posten fra i går, så skjønner du hvorfor det er så få skytter. To skytter sammen? Emm. Det blir vel i hvert fall ikke stille og fredelig.

  Det var da en nydelig gamp, Cirkelin. Kanskje det er en bevinget en? Det må vel til for at den skal krangle om plassen på bokhylla. Og kasse må jo være stor. Veldig stor.

 50. Iskwew says:

  Godt du har noe å le av, radiohode. En god latter forlenger som sagt livet.

 51. radiohode says:

  Hehe. Du trodde jeg mente det jeg skrev, du!
  (“Det er da enkelt å skjønne når jeg er mindre seriøs. Det er når jeg sitter og småler mens jeg skriver. Det kan da ikke være så vanskelig å forstå det?”)

  *mer enn bare humrer*

 52. Sauegjeteren says:

  Jeg viste ikke at vekter skulle være usikre. Men på den andre siden skal de jo være naive. Naiv og usikker, det er nesten det samme, sant?

 53. Spectatia says:

  Iskwew, det du sier om at det “er ikke “spå i fremtiden”-astrologi, men personlighets-astrologi” er jo nettopp poenget. Og jeg hadde også “et mer kantete forhold til astrologiens mysterier før jeg fikk stilt et fullstendig horoskop”.

  Ser fram til den seriøse posten. 🙂

 54. Iskwew says:

  Vekter må først og fremst være i balanse, Sauegjeteren. Dt blir et voldsomt kav om de ikke er det. Er du naiv har du vel ikke vett på å være usikker?

  Spectatia, jeg skal tenke seriøst på den seriøse posten :o)

 55. Sauegjeteren says:

  Aner ikke om jeg har vett eller ikke, men balansen er god nok, den.

 56. Iskwew says:

  Det høres bra ut, Sauegjeteren :o)

 57. Rockette says:

  Jeg får ofte høre av de som har greie på sånt at jeg er typisk skytte. Hvis det stemmer, er det sikkert likegreit at det er så få av oss:-D

 58. Iskwew says:

  Det vil jeg ikke si – jeg tror jeg kunne levd med flere som deg, Rockette :o))

 59. Rockette says:

  *smask* Du er grei:-)

 60. Iskwew says:

  *smask*

  Det er jammen du også!

 61. nessie says:

  Hrmf, nå føler jeg meg litt truffet. Men jeg er ikke akkurat mørkredd, nei. Det er faktisk nesten ingenting er jeg redd for. Og ja, jeg har katt og har hatt mange før 😉 Det med fiender velger jeg å la stå ukommentert…

  Men det er ikke så veldig festelig å lese om hvor utrivelige skorpioner er, selv om vi selvsagt hever oss over denslags alternativt sprøyt 😉

 62. Iskwew says:

  Hehe, Nessie, selvsagt hever dere dere over det. Det spiller jo ingen rolle!

 63. bluebird says:

  Væren : “Egnet kjæledyr: Hvasomhelst, bare det har masse energi.”

  Hm…. nok et argument for å skaffe meg det spannet med trekkhunder som jeg har tenkt på en stund nå ?

 64. Goodwill says:

  Ferien er alltid snill med Goodwill! Artig liv dette, trene morgen og kveld, og ellers bare spise, drikke og drive dank!

 65. Morten says:

  eeeh, skeptisk.

  Ærlig talt, for noe vås!
  En Rottweiler-tispe er det perfekte kjæledyr for en tvilling.
  papegøye du lissom.

  M:)rten – god Påske!

 66. Iskwew says:

  Morten, det er vel like greit for papagøyen i hvert fall, den hadde jo ikke kommet til orde. Og God påske :o)

  Bluebird, der fikk du det siste og utslagsgivende argumentet, kanskje??

  Høres supert ut, Goodwill, for de som er slik laget :o)

 67. Avil says:

  Skytten er sikkert overrepresenterte på nett. Me vil så gjerne dele alt me veit med andre.

 68. Iskwew says:

  Akkurat, Avil – og det er jo vi andre veldig glade for også :o)

Top