Om Hjørnet

I bloggen min skriver jeg om det som faller meg inn der og da. Derfor har den ingen rød tråd eller samlende tema, med den konsekvens at kategorien Diverse ganske stor. Bloggen min inneholder meninger, anekdoter fra dagliglivet, konspirasjoner, anvendt finans, filosofering, dikt jeg har skrevet og mye mer. Den dagen det bare er tørt […]

Print Friendly, PDF & Email

Les videre »

Kontakt

Navn (nødvendig):

E-mail (nødvendig):

Emne:

Melding:

Skriv bokstavene i bildet under:

captcha

Print Friendly, PDF & Email
Del denne posten:

Abonnér

Legg igjen e-mail, så får du mail når jeg publiserer nytt innhold.

Ta kontakt i sosiale medier

Du finner meg her:

Mye lest siste 30 dager

Sorry. No data so far.

Søk, og du skal finne (håper jeg)

Nok en av de overprisede online-datingportalene

28.07.06 i Onlinelivet

Denne gangen Match.com. Jeg skulle lage en profil der, av ren nysgjerrighet. Og den ble underkjent, med følgende melding:

«Brukernavnet ditt kan inneholde upassende språk. For å oppdatere brukernavnet ditt, vennligst klikk på lenken Mitt medlemskap på din hjemmeside.»

Du kan si mye om Iskwew, men at det skulle inneholde upassende språk vil jeg protestere heftig på. Og det gjorde jeg også. Og svaret var at det valgte navnet lignet for mye på e-mailen min. Siden jeg ikke forsto hvorfor det skulle være et problem, spurte jeg om hvorfor det er et problem. Da kom endelig svaret som brått gjorde det forståelig:

«Det fordi det er mange som prøver å ha kontakt med medlemmer utenom matchsystemet når de ikke er betalende medlemmer. Det er også av sikkerhetshensyn for brukeren.»

Aha! På Match kan man jo ikke sende meldinger uten å betale en relativt ublu sum per måned. Så da gjelder det selvsagt for match å sikre at det ikke lar seg gjøre å pønske ut e-mail adressen fra navnet. Jeg tror dette med sikkerhetshensyn for bruker er av svært underordnet betydning.

Nå er det selvsagt en helt frivillig sak å melde seg inn der, og de kan så klart ha de reglene de synes passer. Det er jo andre som har samme regel, Hei! for eksempel, men jeg er en enkel sjel og skjønte ikke hvorfor jeg ikke kunne bruke Iskwew der, men Kameliadamen. Nå er også den saken oppklart.

Om jeg kommer til å melde meg inn, betale minimum 149 kroner måneden, og da på forskudd i 6 måneder? Nope. Det kommer jeg ikke til å gjøre. Jeg lever fortsatt godt med de portalene som er gratis. Og håper at de som betaler ublu summer for å være i protaler som Match i hvert fall får noe vellykket ut av det. Men jeg tror ikke det er lettere der enn på Blink. Bare dyrere.

Verden vil bedras.

Print Friendly, PDF & Email
Del denne posten:

Tagget med:

2 kommentarer

Trackback URL | Kommentar-feed

  1. Søt jente sier:

    Haha!!!
    Jeg skjønner heller ikke hvorfor noen ønsker å betale for å treffe folk på nettet. På Møteplassen f.eks. kan du få noen få tjenester hvis du ikke betaler, men du kan da ikke sende meldinger til noen. Ergo må du basere deg på at den kjekke typen du bare dør etter å få kontakt med, faktisk har giddet å bruke penger på dette OG sender deg en melding med sin egen mailadresse. Forøvrig truer de med å slette hele profilen din hvis du bruker så mye som en @ i profilteksten – det kan jo hende at du har lagt ut en mailadresse der.

    Takke meg til Blink – den er fortsatt gratis, og all reklamen fjernes med et håndgrep i FireFox. :-))

  2. Iskwew sier:

    Og spesielt er det lite lurt å bruke mye penger på dette, ettersom det stort sett er de samme fjesene overalt. Det er altså de samme du finner på alle stedene, det er bare dyrere på noen :o)

Top