Om Hjørnet

I bloggen min skriver jeg om det som faller meg inn der og da. Derfor har den ingen rød tråd eller samlende tema, med den konsekvens at kategorien Diverse ganske stor. Bloggen min inneholder meninger, anekdoter fra dagliglivet, konspirasjoner, anvendt finans, filosofering, dikt jeg har skrevet og mye mer. Den dagen det bare er tørt […]

Print Friendly, PDF & Email

Continue Reading »

Abonnér

Legg igjen e-mail, så får du mail når jeg publiserer nytt innhold.

Ta kontakt i sosiale medier

Du finner meg her:

Mye lest siste 30 dager

Sorry. No data so far.

Søk, og du skal finne (håper jeg)

Premie til Superheltinnen i sosiale medier 2009 @orjas

22.12.09 in Cyberspace

 Premien er designet av den eminente Rockette – som tok oppdraget på sparket og løste det på en fantastisk måte!  

Premien vil bli trykket opp og behøring rammet inn og oversendt Elin Ørjasæter med ønske om at hun vil fortsette som aktiv deltaker i sosiale medier i lang tid fremover. Vi trenger Superheltinner i sosiale medier.

HURRA!

Kvinnekongen og Iskwew

Print Friendly, PDF & Email

Tagged With: , ,

4 Reader Comments

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Hjorthen says:

    Av med klea, fram med puppa, hilsen alle bloggegutta!

  2. Iskwew says:

    :mrgreen: Hjorthen, vi får se om hun napper!

  3. Iversen says:

    /support Hjorthen

  4. Så flott!!!! Den var skikkelig flott. Gjett om jeg gleder meg til å henge den opp! Og til Hjorthen: Jeg tror det er best slik det er.

Top