Om Hjørnet

I bloggen min skriver jeg om det som faller meg inn der og da. Derfor har den ingen rød tråd eller samlende tema, med den konsekvens at kategorien Diverse ganske stor. Bloggen min inneholder meninger, anekdoter fra dagliglivet, konspirasjoner, anvendt finans, filosofering, dikt jeg har skrevet og mye mer. Den dagen det bare er tørt […]

Print Friendly, PDF & Email

Continue Reading »

Abonnér

Legg igjen e-mail, så får du mail når jeg publiserer nytt innhold.

Ta kontakt i sosiale medier

Du finner meg her:

Mye lest siste 30 dager

Sorry. No data so far.

Søk, og du skal finne (håper jeg)

God IVGUFSK dag!

10.10.10 in HumoristISK

I dag1 er det Internasjonal Veldig Godt Utseende, Forbannet Smart Kvinnes Dag og det bør markeres.  Minst med en bloggpost.  Mailoppfordringen2 om å sende den til diverse IVGUFSK-damer har for smalt nedslagsfelt.

Husk å leve etter dette mottoet :

Livet skal ikke være en reise til graven med den intensjonen å ankomme trygt i en attraktiv og velholdt kropp, men heller å ramle inn sidelengs, med sjokolade i den ene hånden, vin i den andre, kroppen velbrukt og utslitt mens du roper ‘OHOI for en tur!’

På innsiden av enhver eldre person er en yngre person–som undrer på hva faen gikk galt.
-Cora Harvey Armstrong-

Inni meg lever en tynn kvinne som skriker etter å komme ut. Men som regel kan jeg få henne til å tie stille med en kjeks.
(Unknown)

Jeg nekter å tenke på de som ansiktshår. Jeg tenker på de som øyenbryn.
-Janette Barber-

En mann må gjøre det han må gjøre. En kvinne må gjøre det han ikke kan.
-Rhonda Hansome-

Om du ikke kan være et godt eksempel – da må du bare være en forferdelig advarsel.
-Catherine-

Når kvinner er deprimerte enten spiser eller shopper de. Menn invaderer andre land.
-Elayne Boosler-

Bak enhver suksessrik mann er er overrasket kvinne.
-Maryon Pearson-

Ingen kan få deg til å føle deg underlegen uten din tillatelse.
-Eleanor Roosevelt-

Husk spesielt på den siste, og ha en strålende Internasjonal Veldig Godt Utseende, Forbannet Smart Kvinnes Dag i morgen og alle andre dager!

Print Friendly, PDF & Email
  1. Det vil si, det var på fredag. Det var da jeg fikk den på mail, i hvert fall. []
  2. Nei, har ikke funnet på dette selv. []

2 Reader Comments

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Embla says:

    Takk! Du fikk meg til å le! Og nesten gråte også, da jeg leste om å ramle inn sidelengs og rope “Ohoi for en tur” … ! For altfor ofte glemmer jeg å leve, utfolde meg, slippe løs – til fordel for å ikke tro at jeg er noe, ta mindre plass og være kontrollert. Det er trist, det! Jeg skal huske innlegget ditt og våge mer 🙂 Klem!

    • Iskwew says:

      Så bra, Embla! Jeg visste det var god grunn til å legge denne ut 🙂

Top