Om Hjørnet

I bloggen min skriver jeg om det som faller meg inn der og da. Derfor har den ingen rød tråd eller samlende tema, med den konsekvens at kategorien Diverse ganske stor. Bloggen min inneholder meninger, anekdoter fra dagliglivet, konspirasjoner, anvendt finans, filosofering, dikt jeg har skrevet og mye mer. Den dagen det bare er tørt […]

Print Friendly, PDF & Email

Continue Reading »

Abonnér

Legg igjen e-mail, så får du mail når jeg publiserer nytt innhold.

Ta kontakt i sosiale medier

Du finner meg her:

Mye lest siste 30 dager

Sorry. No data so far.

Søk, og du skal finne (håper jeg)

Presang før middag

01.07.10 in Kattene

Jeg fikk en presang da jeg kom hjem fra jobben i dag.  Gaven fikk jeg forært av husets raskeste og mest effektive jeger.  Jeg takket pent, så på at han lekte med den, og la den på et trygt sted etter hvert.

Jeg visste jo at denne dagen ville komme, jeg hadde stålsatt meg for dagen, men det var like uventet uansett.

Anmodningene om å la ekorn og småfugler i fred og konsentrere seg om rotter, skjærer og forvillede måker ble ikke tatt til følge.  Og det var ingen unge som ble servert heller men et fullvoksent eksemplar av arten Sciurus vulgaris – eller vanlig ekorn som det er kjent som. Han viser ingen forståelse for at ekorn er søte, ja nesten søtere enn han er. Uansett, han fikk ros og klapp som seg hør og bør. Tross alt er det en skikkelig prestasjon den lille jegeren har utført.

Det kan være dette ekornet var skadet, for det å ta et ekorn er ikke til å kimse av for en ganske liten katt. Men måten pelsen var revet av på, så ikke ut som noe en bil ville ha gjort.

Jegeren var totalt preget av blodtåke og forsøkte å banke den stakkars Italienerfrøkenen som var ute for en gang skyld. Han var så tøff i trynet at hun forsvant inn i noen busker og ble der. Det skjønner jeg godt, det er definitivt av sine egne man skal ha det. Selv om hun altså har lang og tynn hale og ikke lang og buskete hale.

Nå ligger han og sover, helt utslått, inne i katteburet på den myke puten. Etter å ha spist som sterke jegere må. Heldigvis foretrekker han kattemat fremfor ekornstek. Han sover så tungt at han ikke reagerer på at jeg snakker en gang.

Godt det finnes jegere som sparker litt liv i Hjørnet før ferien.  Den lange ferien uten internett-tilgang 🙂

Print Friendly, PDF & Email

Tagged With:

6 Reader Comments

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Undre says:

  Oioi! Ikke verst av Herkules-gutt det der, nei. ^^

 2. Iskwew says:

  Ja, imponerende – om enn ikke spesielt hyggelig 😯

  Det slår meg at dersom Mikke Mus hadde hatt en katt i stedet for Pluto så ville juletreet hans holdt seg mye penere.

  http://www.youtube.com/watch?v=jKVuL6xi8Rk&feature=youtube_gdata

 3. Marina says:

  Tror nok katter kan greie å ramponere et juletre de og, tilogmed uten hjelp fra ekorn. Det sier iallefall broren min, men jeg synes nå det var hans egen feil ettersom han hadde pyntet treet med noen svært livaktige pyntefugler!

 4. Iskwew says:

  Ja, det tror jeg du har rett i, Marina. Det er nettopp grunnen til at vi ikke har juletre. Selv uten veldig livaktige pyntefugler.

 5. Goodwill says:

  Hehe – ubetalelig video!

  Syns Herkules var flink, jeg. Han gjorde bare det som sånne sjefsmannekatter skal gjøre, rett og slett. Det var sikkert en eller annen frøken han skulle imponere. Men sånt sier man selvsagt ikke noe om til matmor! 😉

 6. Iskwew says:

  Javisst var han flink 🙂 Men tror ikke han er ute etter å imponere frøkener, altså 😉 Noe skjedde for lenge siden som gjør at han ikke husker hva frøkener er – og det fikk jo selveste Italienerfrøkenen erfare i går.

  Eventuelt foregår det mye han ikke forteller meg!

Top