Om Hjørnet

I bloggen min skriver jeg om det som faller meg inn der og da. Derfor har den ingen rød tråd eller samlende tema, med den konsekvens at kategorien Diverse ganske stor. Bloggen min inneholder meninger, anekdoter fra dagliglivet, konspirasjoner, anvendt finans, filosofering, dikt jeg har skrevet og mye mer. Den dagen det bare er tørt […]

Print Friendly, PDF & Email

Les videre »

Kontakt

Navn (nødvendig):

E-mail (nødvendig):

Emne:

Melding:

Skriv bokstavene i bildet under:

captcha

Print Friendly, PDF & Email
Del denne posten:

Abonnér

Legg igjen e-mail, så får du mail når jeg publiserer nytt innhold.

Ta kontakt i sosiale medier

Du finner meg her:

Mye lest siste 30 dager

Sorry. No data so far.

Søk, og du skal finne (håper jeg)

Twitter-mosaikk

15.01.10 i Cyberspace

Her om dagen kom jeg over en lenke til Twilk.com.  Den laget en mosaikk av alle jeg følger på twitter.  Det ble et ganske fint bilde – som fortjener presentasjon her også (klikk for å se større versjon):

Iskwewa venner på twitter

Jeg bruker mer og mer tid på twitter. Det er et sted der det er muligheten til å komme i kontakt med veldig interessante mennesker som deler både filer, bilder og debatter med andre. Det er lite krevende å være der. Du er innom, følger med litt, og så kan du trekke deg unna. Til du titter innom igjen. Svært behagelig.

Det minner om gode gamle dagers chatting på irc, bare litt mer 2010 og på norsk (jeg var stort sett i engelsk-talende kanaler).  Og mindre krevende, mye mindre krevende.

Tror jeg blir på twitter, jeg.

Print Friendly, PDF & Email
Del denne posten:

Tagget med:

4 kommentarer

Trackback URL | Kommentar-feed

  1. Fint! 🙂 (Både det med mosaikken og beskrivelsen av Twitter.)

  2. Iskwew sier:

    Jeg synes bildet i seg selv er den beste beskrivelsen av twitter som medium 🙂 Kontakt med masse fine folk!

  3. rune sier:

    morsom mosaikk! 🙂

  4. Iskwew sier:

    Synes jeg også, Rune! 🙂

Top