Om Hjørnet

I bloggen min skriver jeg om det som faller meg inn der og da. Derfor har den ingen rød tråd eller samlende tema, med den konsekvens at kategorien Diverse ganske stor. Bloggen min inneholder meninger, anekdoter fra dagliglivet, konspirasjoner, anvendt finans, filosofering, dikt jeg har skrevet og mye mer. Den dagen det bare er tørt […]

Print Friendly, PDF & Email

Continue Reading »

Abonnér

Legg igjen e-mail, så får du mail når jeg publiserer nytt innhold.

Ta kontakt i sosiale medier

Du finner meg her:

Mye lest siste 30 dager

Sorry. No data so far.

Søk, og du skal finne (håper jeg)

På flyttefot til bedre service og kapasitet

11.01.10 in Cyberspace

Hjørnet og tilgrensende herligheter er på flyttefot til nytt webhotell.  Etter lengere tids frustrasjon over One.com sine servere, som er trege og har liten kapasitet allokert til meg som kunde, blir det flytting til Bloggshop.

Flyttingen vil skje i løpet av denne uken, og det kan sannsynligvis påregnes noe nedetid og noen snurrigheter mens domenet flyttes fra en host til en annen. Men Peter Andre Jensen,  som altså er Adm. dir. i Bloggshop har forsikret om at det ikke kommer til å bli plagsomt mye.  Dessuten har han forsikret om at han aldri har mistet data før. I tillegg gir Adm. Dir. Jensen de beste komplimentene, og sånt faller vi selvsagt for:

@Iskwew har den klart beste liksomnordlendingsdialekten siden Henrik Elvestad var Timothy Dahle fra Olderfjord. #imponert

Jeg er strengt tatt skrekkslagen ved tanken på å flytte og så er Hjørnet med tilgrensende herligheter *borte* i Cyberspace et sted for godt.   Redselen for at noe skal bli borte har ført til at jeg har trippel backup av alt sammen selv også, selv om det er Bloggshop som flytter innholdet og ellers ordner med det meste.  Men jeg har likevel database-backup, eksport av XML og kopi av alt som ligger på One.com sine servere. 

Det er nemlig blitt mye innhold her etter hvert.  1.265 poster. 26.000 kommentarer. På andre deler av domenet ligger det masse bilder. Alt i alt er det mange, mange filer som skal flyttes.  Skrekken er at noe slikt skal skje:

cartoon from www.weblogcartoons.com

Cartoon by Dave Walker. Find more cartoons you can freely re-use on your blog at We Blog Cartoons.

Men det gjør det sikkert ikke *krysser fingre og tær*

Jeg skal være glad når Hjørnet og resten på Iskwew.com, Finanstilfolket.net og et par domener til er flyttet og i havn.

Dere får bære over med nettstedene mine om det skjer noen rare ting i løpet av uken.  Snart er alt som før.

Print Friendly, PDF & Email

Tagged With: ,

2 Reader Comments

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Rune (PS) says:

    *krysser fingrene* og ønsker lykke til 🙂

  2. Iskwew says:

    Takk, Rune 🙂 Tror de andre domenene flyttes i dag. Venter med Iskwew.com til sist. Der er det mest.

Top