Om Hjørnet

I bloggen min skriver jeg om det som faller meg inn der og da. Derfor har den ingen rød tråd eller samlende tema, med den konsekvens at kategorien Diverse ganske stor. Bloggen min inneholder meninger, anekdoter fra dagliglivet, konspirasjoner, anvendt finans, filosofering, dikt jeg har skrevet og mye mer. Den dagen det bare er tørt […]

Print Friendly, PDF & Email

Les videre »

Kontakt

Navn (nødvendig):

E-mail (nødvendig):

Emne:

Melding:

Skriv bokstavene i bildet under:

captcha

Print Friendly, PDF & Email
Del denne posten:

Abonnér

Legg igjen e-mail, så får du mail når jeg publiserer nytt innhold.

Ta kontakt i sosiale medier

Du finner meg her:

Mye lest siste 30 dager

Sorry. No data so far.

Søk, og du skal finne (håper jeg)

Godt nytt år!

01.01.10 i Absolutt Iskwew

Velkommen til tjue-ti!

Jeg kommer altså ikke til å følge Språkrådet og si totusenogti. Ingen sa vel Ettusennihundreogti heller?

Goodwill og jeg ble i går enige om at 2010 skal bli et år på gjennomgående silkeføre i strålende solskinn. Det ønsker jeg dere alle i dette året!  Det blir sikkert noen bakker der fiskebein er nødvendig, men så lenge det er solskinn, så går nok det bra.

Jeg ser frem til et år med spennende jobbprosjekter, forhåpentligvis noen kreative prosjekter på si, og ditto forhåpentligvis noen flere bloggposter enn i 2009. Takk til alle lesere som ikke har gitt opp Hjørnet og meg i 2009 – det har vært et år der det er blitt lite tid til blogging.

Jeg sto klar med kameraet ved midnattstider, men dessverre gjorde værgudene meteorologene til skamme og det ble dermed ikke kaldt og klart, men temmelig disig nedenfor balkongen min. Bildet øverst i posten ble skutt opp rett utenfor balkongen min. De andre bildene ble ikke så bra som jeg hadde håpet.  Men her er noen flere:

Tjueti – året med silkeføre i strålende solskinn!

Print Friendly, PDF & Email
Del denne posten:

Tagget med:

14 kommentarer

Trackback URL | Kommentar-feed

 1. Håkon sier:

  Flotte bilder, synd med den sjenerte månen. 😀

 2. Lothiane sier:

  Totusenogti!!!!

  😛

  Godt nytt år, kjære Iskwew! ♥

 3. Iskwew sier:

  Ja, veldig synd med sjenerte La Luna, Håkon! Hun lyste jo som en sol dagen før.

  Godt nytt år, Lothiane!

  Tjueti! 😀

 4. Milton Marx sier:

  Et riktig godt nyttår til deg og Tigerungen. Vi har akkurat våknet nå klokka 11. Huset er fullt med folk som sov over, og snart skal vi ha frokost.

  Gårdagen var ikke så gæren mht. fyrverkeri. Selv hadde jeg ikke noe, men det henger sammen med at ungene tidligere har vært litt redd for smellene. Det viste seg at de tok det greit nok, så neste år smeller vi vel til som tidligere år.

  Ellers er det flott med en kinesisk kjøpmann i nabohuset. Ikke bare skjøt han fyrverkeri. Han holdt åpen til klokka 11 om kvelden, og sånt er jo kjekt for folk som glemmer å kjøpe ting og tang. Men så har jo også kineserne et annet nyttår.

  Nå er det tid til bading og avslapping, sånn før helga. Julaften og nyttårsaften på torsdag er egentlig noe vi burde vurdere å gjøre til en fast ordning.

  PS. Milton ønsker alle et godt år tretti (etter tjueni kommer tretti, ikke tjueti). 😉

 5. gunnhild sier:

  Tjueti – totusenogti – tretti …
  Whatever.
  Så lenge det blir silkeføre og sol, og noen motbakkker å bryne seg på. Jeg er klar!
  Godt år!

 6. Iskwew sier:

  🙂

  Milton, etter tjue tjueni kommer tretti!

  Godt nytt år til deg også. Antar du ikke fyrer like mye som vi gjør her. Må skaffe mer ved snart.

  Godt nytt år, Gunnhild! Jeg synes også vær og føreforhold i det nye året er viktigere enn hva det kalles 🙂

 7. Marina sier:

  Jeg blir riktignok litt nervøs når folk som jobber med finans snakker om kreative prosjekter på jobb, men silkeføre og solskinn kan vi alle være enige om!

  Godt nyttår!

 8. Iskwew sier:

  De kreative prosjektene skal fortrinnsvis foregå på fritiden, Marina!

  Godt nytt år til deg også 🙂

 9. tb sier:

  Godt nytt år!
  Tror to-tusen-og-ti kan bli et helt all right år?
  Som med nymånen så er det vel stort sett det samme som det gamle. Men noen tegn er det; Leeds slo Man U i FA-cupen, f.eks… Jeg tar det som et godt tegn 😉

 10. Iskwew sier:

  Godt nytt år, tb 🙂

  Tigerungen hadde definitivt fått med seg det resultatet og han synes ikke det var noe særlig godt 😯

 11. tb sier:

  Vært Leeds-fan siden jeg var omtrent på alder med Tigerungen, tror jeg.. Og har følgelig vandret i skyggenes dal i noen år nå. Derfor min smule begeistring.. 😉
  Men tror 2010 blir ok!

 12. Iskwew sier:

  Skjønner, tb! Det virker som om slikt fester seg i ung alder, og aldri forlater dere menn. Det synes jeg er et interessant kulturfenomen 🙂

 13. Elle sier:

  God Nytt År! (litt sent).

  Jeg har rett og slett bestemt meg for at 2010 er mitt år- uansett hvilke negative motkrefter som virker i mitt liv, skal jeg bare børste det/de vekk. Jeg har så mye å være fornøyd med i livet, og mer skal det bli i 2010. F.eks:
  – Jeg skal gifte meg
  – Jeg har to vidunderlige barn
  – Jobben var faktisk alright å komme tilbake til etter endt permisjon. Det er mye positivt ved den, som jeg skal fokusere på. Ønsker ikke å gjøre noen drastiske endringer midt i mitt hektiske liv nå.
  – Jeg jobber 80 %, og onsdager skal jeg bruke mye tid på meg selv (trening, hvile og kreative prosjekter).

  Startet året med å krangle med mor om hennes kritikk av min oppdragelse (småfrøkna mi slo seg helt vrang i et juleselskap, og vi valgte derfor å dra hjem- det falt ikke i god jord hos min kjære mor,og det måtte hun nevne ved flere anledninger. til slutt sa jeg at hun nå hadde fått markert hva hun mente, og da var jeg selvfølgelig vanskelig- Litt dårlig steming da vi dro hjem far julefeiringen hos mine foreldre. Jeg ringte for å ønske dem godt nytt år 1. januar, og da benyttet mamma anledningen til å fortelle om en mor som døde alt for ung, og at det derfor var viktig å ikke være så vrang og finfølende for alt folk sa. Da er det vel viktig å ikke kritisere for mye heller da, var min kommentar. Det endte med at mor slang på røret og jeg regnet med å få en liten pause. Men noen dager senere kom de på besøk og latet som ingenting.

  Jeg føler rett og slett at jeg begynner å bli voksen i den forstand at jeg bør fokusere mer på å stelle i min egen hage, slik at den vokser seg grønn og frodig. Andres gamle løvbiter skal jeg på best mulig vis prøve å holde på avstand. God næring er velkommen – gammelt løv høre med i livet, men en får bare innse at det ikke er så næringsrikt.

  2010- Mitt år! Er det ditt også?

 14. Iskwew sier:

  Veldig bra svart! 😀 Det er like viktig å ikke kritisere så mye, ja. La løvet bare ligge og dyrk din egen hage.

  Jeg tenker 2010 blir et bra år!

Top