Om Hjørnet

I bloggen min skriver jeg om det som faller meg inn der og da. Derfor har den ingen rød tråd eller samlende tema, med den konsekvens at kategorien Diverse ganske stor. Bloggen min inneholder meninger, anekdoter fra dagliglivet, konspirasjoner, anvendt finans, filosofering, dikt jeg har skrevet og mye mer. Den dagen det bare er tørt […]

Print Friendly, PDF & Email

Les videre »

Kontakt

Navn (nødvendig):

E-mail (nødvendig):

Emne:

Melding:

Skriv bokstavene i bildet under:

captcha

Print Friendly, PDF & Email
Del denne posten:

Abonnér

Legg igjen e-mail, så får du mail når jeg publiserer nytt innhold.

Ta kontakt i sosiale medier

Du finner meg her:

Mye lest siste 30 dager

Sorry. No data so far.

Søk, og du skal finne (håper jeg)

Banner-elementer; ingen tilfeldigheter

09.08.09 i Cyberspace

Jeg er ivrig kunde hos iStockphoto og har en forkjærlighet for objekter som er isolert på hvitt når jeg lager bannerne mine. De er viktig for meg, uten litt visuelt på siden blir den ganske død. Dessuten gjør det inntrykket mer personlig. Alle elementene jeg plukker betyr noe. Det er ikke et tilfeldig plukk, og noen ganger kan det ta timer å finne de rette. Her er noen, i litt større versjon (klikk på lenken «Hele posten» nede til høyre). Det er fantastisk mange gode fotografer som leverer bilder til Istock.  Enjoy!

Print Friendly, PDF & Email
Del denne posten:

Tagget med: ,

6 kommentarer

Trackback URL | Kommentar-feed

 1. Mäklare Smekk sier:

  Hei Iskwew
  Jeg synes den med kaffe var fin, men hvorfor har du melk i?

 2. Iskwew sier:

  Jeg har bestemt at det er espresso-skum, Megler Smekk. Det kommer ikke noe melk i nærheten av min kaffe!

  • Iskwew sier:

   Okay. Det så ikke ut som espresso-skum, så jeg måtte finne en der det ikke var tvil 😉

   Iskwew

 3. Milton Marx sier:

  Vedrørende denne usikkerheten din…. Forteller ikke mbildet i andre rekke ovenfra til høyre sitt?

  (Personlig har jeg ikke denne oppfatningen. Jeg skal ikke flagge for mye blått før gamle kulturradikale damer kommer og slår meg i hodet mitt)

 4. Iskwew sier:

  Hehe, kanskje 😛

  Det med «blått frastøter dårlige vibber» stammer forøvrig fra en brasiliansk surfer, og de er selvsagt til å stole på når det gjelder waves.

 5. Iskwew sier:

  Ellers tror jeg hodet ditt tåler en del!

Top