Om Hjørnet

I bloggen min skriver jeg om det som faller meg inn der og da. Derfor har den ingen rød tråd eller samlende tema, med den konsekvens at kategorien Diverse ganske stor. Bloggen min inneholder meninger, anekdoter fra dagliglivet, konspirasjoner, anvendt finans, filosofering, dikt jeg har skrevet og mye mer. Den dagen det bare er tørt […]

Print Friendly, PDF & Email

Continue Reading »

Abonnér

Legg igjen e-mail, så får du mail når jeg publiserer nytt innhold.

Ta kontakt i sosiale medier

Du finner meg her:

Mye lest siste 30 dager

Sorry. No data so far.

Søk, og du skal finne (håper jeg)

Aftenposten desperat etter reklamepenger?

23.06.09 in I harnISK

Slik ser Aftenposten.no ut nå:

Aftentilt - Copy

Dette er visuelt overfall av sakesløse nettavislesere. Jeg gremmes og finner en annen nettavis.

Jeg kjøpte forøvrig ny sykkel i dag. Heldigvis ikke hos Aftenpostens annonsør.

Print Friendly, PDF & Email

Tagged With:

10 Reader Comments

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. anders says:

  Alt som heter design og finesse blir kastet på dør jevnlig av alt for mange nettaviser (ol.). Jeg gremmes.

 2. Erlend says:

  Hvis du bruker Firefox, er AdBlock Plus din venn: http://adblockplus.org/en/

 3. Espen says:

  AdBlockPlus, AdBlockPlus, AdBlockPlus, AdBlockPlus, AdBlockPlus, AdBlockPlus, AdBlockPlus, AdBlockPlus, AdBlockPlus, AdBlockPlus, AdBlockPlus, AdBlockPlus, AdBlockPlus, AdBlockPlus, AdBlockPlus, og så videre. Siden laster raskere også…..

 4. Iskwew says:

  Anders, jeg hadde ikke forventet det fra Aftenposten, men der kan du se 👿

  Erlend, jeg var på kontoret, og der er det IE som rår 🙁

  Yess, Espen, Adblock rocker 🙂

 5. Irene says:

  Ja helt enig! Jeg skrev til Aftenposten for en stund siden nettopp ang. dette (da de hadde 12 bevegelige flashreklamer og irriterende rulletekst) og sa at jeg synes det ikke bare er irriterende, men ogsaa faar Aftenposten paa nettet til aa se billig og stygg ut. De svarte veldig hyggelig med kopi til mange, og jeg ble til og med kopiert paa noen interne eposter om emnet, men de tok det visst ikke til etterenting likevel…

 6. Iskwew says:

  Nei, AdBlock er det eneste som funker. Og i ren irritasjon har jeg nå blokkert det meste på Aftenposten.no – jeg levde med en del reklame før, men nå er det game over.

  Uansett var det bra du skrev, Irene!

 7. Jøss, er det slik det ser ut uten AdBlock? Det ser jo sykt jævlig ut 🙁

 8. Iskwew says:

  Jepp, og man kan spørre seg hvorfor omtrent alle arbeidsgivere pukker på å bruke IE 🙁

 9. Lothiane says:

  Grusomt. 😯 Jeg har fra før av holdt meg langt unna VG, nettopp på grunn av at de har noe som nærmer seg nettets mest horrible nettside. Grøss og gru! Aftenposten har visst et ønske om å virke like billige som VG. Trist… Håper de googler seg sjøl og leser her, så de ser at det ikke bare er Irene over her som synes det er for ille med all reklamen.

 10. Iskwew says:

  Veldig trist, ja, og jeg tror at de hadde tjent på å provosere litt mindre. Jeg levde med reklamen som var der før, men ikke denne. Jeg blir til og med sur på de som reklamerer. I tillegg til avisen.

Top