Om Hjørnet

I bloggen min skriver jeg om det som faller meg inn der og da. Derfor har den ingen rød tråd eller samlende tema, med den konsekvens at kategorien Diverse ganske stor. Bloggen min inneholder meninger, anekdoter fra dagliglivet, konspirasjoner, anvendt finans, filosofering, dikt jeg har skrevet og mye mer. Den dagen det bare er tørt […]

Print Friendly, PDF & Email

Continue Reading »

Abonnér

Legg igjen e-mail, så får du mail når jeg publiserer nytt innhold.

Ta kontakt i sosiale medier

Du finner meg her:

Mye lest siste 30 dager

Sorry. No data so far.

Søk, og du skal finne (håper jeg)

Utmeldelse av Kongeriket Norge

27.03.09 in HumoristISK

Kjære Kong Harald,

jeg må beklagelse melde meg ut av Eders Kongerike.  Utmeldelsen begrunnes i følgende forhold:

 1. Snø
 2. Kulde
 3. Mer snø
 4. Mørketid
 5. Enda mer snø

Videre vil jeg hevde at det er for mørkt, kaldt, strevsomt, dyrt, maten er for kjedelig, debattene for navlebeskuende og skattetrykket trenger jeg vel ikke nevne en gang.  Janteloven ligger som et tungt lokk over menneskelig kreativitet og utfoldelse, i dette ugjestmilde fjell-landet, som De er Hersker over.  Dertil har folket, ved flertall, valgt likemenn til å styre på Deres vegne, som mildt sagt ikke fremhever seg som særs kapable til de oppgavene de har fått av Dem.  Jeg kan tenke meg at De, i deres lønnkammer på Det kongelige slott, gremmes over det.

I tillegg må jeg,  med all mulig respekt for Eders person, si at jeg med stor beklagelse heller ikke er begeistret for monarki som styreform.  De gjør sikkert en utmerket jobb, sammen med Dronningen, men det er noe 1800-tallet over monarkiet.

Men, dersom De kunne legge til rette for at vinteren blir kortere, høsten lysere, våren kommer tidligere og sommeren blir lengere og varmere, kan jeg vurdere å trekke utmeldelsen tilbake. 

De andre forholdene kan jeg til nød leve med. 

Med vennlig hilsen
Iskwew

Print Friendly, PDF & Email

Tagged With: , , ,

17 Reader Comments

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. anders says:

  For å ikke nevne at Eders datter er spik spenna gæærn deres Høyhet.

  Lykke til som nordmann i eksil(det heter kanskje ikke det når man har meldt seg ut av Norge?), Iskwew. 🙂

 2. Goodwill says:

  Bare hilser fra Danmark, her er det vår og sol!

 3. Iskwew says:

  Det er et veldig godt poeng, Anders. Jeg ville bare ikke gjøre Eders Høyhet ytterligere pinlig berørt. Dessuten tror jeg datteren blir hans demise.

  Du er heldig, Goodwill!

 4. men altså tituleringen!! DM, HM, DDMM, HHMM, ev Kongen og Dronningen….

  hrmf.. etikette etikette – må ha blitt borte under snøen i mørket 😆

  • Iskwew says:

   Ja, der kan du se, PS! For mye snø, kulde, mørke, dårlig mat og høye priser er direkte skadelig, siden folk mister ethvert adekvat forhold til korrekt titulering av høyerestående personer. HM Kong Harald vil skjønne at utmelding er på sin plass. Dette Kongeriket krever spesielt hardføre personer.

 5. Kristin says:

  Og det neste vi ser nå er vel kongen kjøre rundt i et monster av en bil som spyr ut mer klimagasser en oljeindustrien; bare for å fikse tidlig vår og lang, varm sommer… 😀

 6. IvarE says:

  Tiltredes! 😆

 7. Iskwew says:

  Kristin, tror du han ville gjort det for å holde meg i landet? Det hadde vært rørende, rett og slett 😀

 8. anders says:

  Jeg tror også at vår ikke fullt så kongelige kronidiot og kvakksalver vil bli kongerikets fall. Mer eller mindre direkte i hvert fall. :p

 9. Håkon says:

  Du la merke til at kronprinsessa klaget på det pene været i vinterfjellet forleden dag? 😯

  For øvrig blir visst ikke slike utmeldelser behandlet før du mar meldt deg inn et annet sted. Sant og si er også jeg spent på hva du har valgt. Iskwenia?

 10. Iskwew says:

  Anders, hun sparer oss republikanere for mye arbeide 😀

  Ja, jeg la merke til det, Håkon 👿

  Iskwenia… hmmm. jeg skal ‘mappe’ opp terrenget først. Dessuten sjekke værdatabaser 😀

 11. Milton Marx says:

  Jeg er leveringsdyktig mht. idylliske tropeøyer og kan kanskje skaffe deg en av slagsen hvor du vil være helt alene med den eller de du vil være alene sammen med – kun avbrutt av at det kommer seilende eller padlende en indianer i en uthult trestamme et par ganger daglig for å gi deg mat. (Dog bruker mange av dem utenbordsmotor. akk ja). Kaffe med røyksmak og kanskje dykker de etter en hummer eller krabbe mens du sitter på stranda og venter.

  Et slikt sted hvor dagens gjøremål er å samle palmegrener og annet brennbart til kveldens bål, samt finne kokosnøtter slik at du har blandevann til rommen. Og så kan du trene deg på å rive av ytterskallet på kokosnøtter med bare hendene, slik at du får drukket litt kokosvann rett fra nøtta, før du knuser den og koser deg med å spise saftig kokos.

  Man kan jo alltid drømme. Nå er det en vanlig arbeidsdag, air conditioningen går, det er folk utenfor som klipper plenen og snart skal jeg ut å rense bassenget, før jeg bader litt.

 12. beamer says:

  Norge er et land for spesielt interesserte.

 13. Iskwew says:

  Milton, man skulle ikke kjenne folk med tilgang til idylliske tropeøyer når man er så langt unna dem selv!

  Det høres ut som om du lever et godt liv 😀

  Jepp, beamer, det er så!

 14. IvarE says:

  @Milton:
  Kan du også garantere at ikke Kristin kommer padlende med 15% “kildeskatt”??
  😈

  I såfall melder jeg meg på ❗

 15. Sauegjeteren says:

  Ifølgje sikre kjelder jobber dei no med saken på spreng i alle departement, og dei reknar med resultat innan berre nokre få månader. Dette kjem sjølvsagt til å gå utover alt anna politisk arbeid, men dei rekner det som verdt det for å behalde deg i landet.

 16. Iskwew says:

  Ivar, det tror jeg ingen kan garantere, altså 😐

  Du verden, Sauegjeteren, det var imponerende. Vil man også kunne sørge for at tilstanden ikke repeteres neste år?

  😀

Top