Om Hjørnet

I bloggen min skriver jeg om det som faller meg inn der og da. Derfor har den ingen rød tråd eller samlende tema, med den konsekvens at kategorien Diverse ganske stor. Bloggen min inneholder meninger, anekdoter fra dagliglivet, konspirasjoner, anvendt finans, filosofering, dikt jeg har skrevet og mye mer. Den dagen det bare er tørt […]

Print Friendly, PDF & Email

Continue Reading »

Abonnér

Legg igjen e-mail, så får du mail når jeg publiserer nytt innhold.

Ta kontakt i sosiale medier

Du finner meg her:

Mye lest siste 30 dager

Sorry. No data so far.

Søk, og du skal finne (håper jeg)

Varför gör han på detta viset?

19.03.09 in Kattene

Herkules var hos dyrlegen i går.  Blant annet for å få øremerke 1.  Det vil si, han har fått en chip under nakkeskinnet, men da merker de øret med PI også.  Etter merkingen legger de på en grønn voks (eller hvadetnåenner). 

Den likte han ikke.  Så han klødde den bort med potene.  Men da ble potene skikkelig ekle, så det ut til.  For da han brått hadde grønne poter, gikk han resolutt bort til vannskålen sin og la dem i vann.  Resultatet var at han i dag tidlig hadde like fine hvite poter som før, og at kjøkkenet var relativt preget av ristingen av poter i vannskålen.

“Hva holder du på med?”, sa jeg til ham på et tidspunkt.  Han bare så på meg og fortsatte med dyppingen av poter i vannskål.  Han ville ikke kose eller noe særlig annet, før potene ikke var grønne lenger.  Men i dag tidlig lå ved siden av hodeputen som før, men kritthvite poter.

Herkules er en rar katt.

Vi snakker her om en katt som pertentlig nøye klipper sine egne klør også.  Han nøyer seg ikke med klorebrett.  Han gnager dem ned, en etter en, til de er akkurat passe lange.

Hvordan det skal gå når Herkules begynner å være ute, og dermed må bli møkkete, vet jeg ikke.  Han kommer jo til å ha et svare strev med å holde orden på både pels og klør.

En skulle tro Herkules var katten til Jan Thomas eller noe, men det er han definitvit ikke.  Han er min katt. 

Jeg får skylde på mammaen hans.

Print Friendly, PDF & Email
 1. Det andre snakker vi ikke om []

Tagged With: ,

11 Reader Comments

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Haha, så søt han er da! 😀
  Artig med en forfengelig katt, og alle kan vel bli litt pyntesyke nå som det er så fint vårvær?

 2. Goodwill says:

  Du HAR sett at det er vår ute? 😛

  Jeg skal altså ut og gå årets siste skitur på lørdag, og det blir sikkert fint, men så er det altså slutt. Da er det barmark som gjelder, jord og stein og busker og trær, mens skiene er stuet på loftet for noe måneder. Tror jeg 😉

  Herkules kommer til å elske det. Løpe etter lauvet so blåser avgårde og hoppe etter småfuglene. Bare håpe at han ikke hopper utfor balkongrekkverket igjen! 😮

 3. Iskwew says:

  Han er søt, ja, Cat 😀 Og ja, det er fullt forståelig å bli pyntesyk nå om våren 😉

  Jeg har det, Goodwill, jeg har bare ikke helt turt å stole på den. Men setter DU bort skiene, da kan jeg vel kanskje det 😉

  Jeg håper virkelig han er ferdig med hopping fra balkongen. Siden snøen snart er borte, blir landingen betydelig hardere.

 4. Undre says:

  En skulle tro Herkules var katten til Jan Thomas eller noe

  HÆHÆ!

 5. Shoaib says:

  De fleste katter er vel ganske forfengelige, men det virker som Herkules “tar’n helt ut” 🙂

 6. smgj says:

  Hehe. Nitrox fikk boullsdotter tapet inn i øret for å holde den grønne tatoveringsfargen på plass. Men siden vi tok det sammen med kastrering så var ikke øredottene pri 1 på problemlista da han våknet opp. 😆

  En katt med fargeangst på potene var noe nytt. Og han må da være ganske smart ettersom han brukte vannskåla i stedet for vanlig kattevask.

  Jeg ser fram til videre rapporter om hvordan den forfengelige katten tilpasser seg utelivet.

  Nitrox hilser og sier seg fornøyd med å ha fått vårlig hårkipp – det ble ca 2 liter hårballer. 😐

 7. Iskwew says:

  Undre 😉

  Shoaib, han er meget forfengelig! Jeg har ikke sett maken, i hvert fall.

  smgj, Herkules var mest sulten da vi kom hjem, men ikke spesielt trøtt. Men altså veldig lite happy med den grønnfargen.

  Det var jo ganske genialt å skylle potene i vann, ja 😀 Han er en fremmelig type. Kattene drikker jo vann fra springen også.

  2 liter hårballer? Har han noe pels igjen??

 8. Anja says:

  Ha ha ha – herlig Isk!! 🙂
  Katter er snodige dyr ja!

  Foxxy – gjør faktisk akkurat det samme som Herkules når det kommer til å “klippe” klørne – hun ligger og biter ned en etter en 😆

 9. Iskwew says:

  Aha, Anja! Det er flere snåle og forfengelige katter rundt omkring 😀

 10. Anja says:

  Katter er og blir fascinerende sier nå jeg!

  Digger kattedyr generelt – fantastiske skapninger! 😀

 11. Iskwew says:

  Livet med katter er definitivt et rikere liv, Anja 😉

Top