Om Hjørnet

I bloggen min skriver jeg om det som faller meg inn der og da. Derfor har den ingen rød tråd eller samlende tema, med den konsekvens at kategorien Diverse ganske stor. Bloggen min inneholder meninger, anekdoter fra dagliglivet, konspirasjoner, anvendt finans, filosofering, dikt jeg har skrevet og mye mer. Den dagen det bare er tørt […]

Print Friendly, PDF & Email

Les videre »

Abonnér

Legg igjen e-mail, så får du mail når jeg publiserer nytt innhold.

Ta kontakt i sosiale medier

Du finner meg her:

Mye lest siste 30 dager

Sorry. No data so far.

Søk, og du skal finne (håper jeg)

Reklame verdt $$$

20.01.09 i Diverse

Jeg tipper noen er veldig førnøyde med dette bildet:

flyttelass

Det er Aftenposten som melder at Obama flytter inn i Det hvite hus med flatpakkede IKEA-møbler. Det er nok noen hos IKEA som gnir seg i hendene over at det kommer bilder av det. Så spørs det hva det er. Billy-hyller til det Ovale rom, kanskje?

Vi får håpe alle skruene er med i pakkene, siden Obama sikkert har annet å gjøre enn å lete frenetisk etter manglende Ikea-skriver til Billy-hyllene.  Løse finanskrisen for eksempel.

Print Friendly, PDF & Email

18 kommentarer

Trackback URL | Kommentar-feed

 1. Iversen sier:

  Jeg tipper Barack er dritgod på å sette sammen IKEA-møbler. Finanskrisen kan vel vente, er det så farlig med den da?

 2. Håkon sier:

  Da kan vi bare vente på IKEAs Barack-design, om det nå blir kontormøbler eller andre bruksområder.

 3. Iskwew sier:

  Iversen, jeg tror dessuten det blir vanskelig å konsentrere seg om finanskrisen om man samtidig irriterer seg grønn over et Ikea-møbel man IKKE klarte å sette samme. Eller som man ikke har skruene til. Etter 13 purringer.

  👿

  «The oval» – den nye kontormøbel-serien fra Ikea, blir det vel, Håkon?

  😀

 4. Milton Marx sier:

  Jeg kan knapt vente til bokhyllen Ivar loeveres med buede hyller, slik at den passer til alle ovale rom.

  Personlig liker jeg mer oppblåsbare møbler. De er så enkle å flytte med.

  • Iskwew sier:

   Dessuten kan du jo ha med deg yndlingsstolen rett ut i svømmebassenget. Det har de vel i Det hvite hus?

 5. Goodwill sier:

  *hihi!*

  IKEA-møbler er ikke for hvemsomhelst. Det er noe alle vet. Å montere sammen et IKEA-møbel eller ti krever både kompetanse, tålmodighet og selvbeherskelse.

  Men Barack Obama har jo proklamert klart og tydelig at ingen utfordring er for liten. YES, WE CAN! :mrgreen:

 6. smgj sier:

  Jeg er sikker på at Bush hadde vært en bedre president dersom han hadde IKEA-erfaring.

  BTW – om jeg kan ha den frekkhet å ønske et innlegg så ser jeg gjerne at hjørnet ser på sammensatte spareprodukter og dagens dom mot DNB og venner.

 7. IvarE sier:

  Kan vi virkelig STOLE på en mann som vil sitte i de stripene der? 😛 Hu, hei, hvor billig. 😛

  Kan han ikke begynne med de litt større tankene? Verdens problemer har ikke all verdens tid… 😆 Bedre og bedre… 😆

  «I en sofa fra IKEA sitter far og denger mor…»
  (Ole Paus)
  :mrgreen:

 8. Milton Marx sier:

  SMGJ: Problemet er vel snarere at Bush har sittet og bannet over en rundslitt umbrakonøkkel, mens han skulle vært ut og bombet slemminger i hodet, strammet opp SEC, holdt styr på Fannie & Freddy etc.

  Her går Iran og skaffer seg atomvåpen, mens Nord-Korea driter i alt – og så sitter Obama og skriver rasende e-poster til Ikea.

  Me don’t like it.

  Det vi trenger, er gigantiske Ikea-avdelinger i Russland, Khasakstan, Georgia, Zimbawe, Kongo, Iran, Gasa, Israel, Syria, Libanon, Jordan, Irak, Venezuela, den colombianske jungelen, Serbia, Bosnia (de kunne gjerne ha en forretning på hvert gatehjørne i hele Balkan).

  Dessuten kunne Ikea sendt et knalltilbud i posten til alle norske politiske representanter fra Venstre, SV, AP, KrF, Oslo Høyre, samt alle ansatte i Klassekampen, Landbruksdepartementet, Skatte & avgiftsdepartementet, Likestillingsombudet, alle asministrativt ansatte i kommunale tekniske etater, alle fylkespolitikere, Martin Kolberg, regjeringa, hele FN, OL-kommiteen, Telenor. Og Erna Solberg.

  Eller kanskje ikke. Det kan jo være at forklaringen på at Sponheim er som han er, er at han har kåken full av Ikea-møbler. Sitter man oppe natten lang med manglende skruer og ødelagte umbrakonøkler, kan jo noen og enhver bli gretten!

  Me don’t like at all.

  Ikea ut av USA!

  Demo på fredag utenfor Stortinget. Ta med gassmaske, spraymaling, molotov-coctails, brostein og godt humør! Lunsj på McDonald’s!

 9. Milton Marx sier:

  Ivar: Det hvite hus avkrefter. Møblene skal til Guantanamo Bay.

 10. anders sier:

  «The Oval» – hehe … Priceless. :o)

 11. Iskwew sier:

  Ikea-møbler er for viderekomne og presidenter, ja, Goodwill. Det er krevende både å kjøpe det inn og å sette det sammen, faktisk. Men: YES WE CAN!

  smgj, det tror jeg også. Bare kompetente personer kan sette sammen Ikea-møbler.

  Jeg har skrevet om strukturerte spareprodukter før, men ser ikke bort fra at det kommer mer etter dagens kjennelse.

  Ivar, jeg er også skeptisk til den stolen! Spesielt nå når de får hund er den jo ikke egnet, siden den også er så lys. Tenk deg bare når bikkja kommer inn etter en tur ute i søla.

  Milton, jeg håper faktisk han har en i staben med Ikea-kompetanse og tålmodighet til å ringe om manglende skruer for trettende gang.

  Men det er en god ide å opprette Ikea-filialer på steder der folk har så mye tid at de bare driver med tull og fanteri. Ikea kan faktisk være det verden trenger for at folk ikke skal ha tid til å krige og sånn. Det vil ikke bli verre i verden av at folk bruker mer tid på lesing av bruksanvisninger og leting etter skruer og umbraco-nøkler.

  Om vi da kan se bort fra Sponheim-effekten. Når jeg tenker meg om, kan vi vel ikke det?

  Kanskje Obama sender møblene til Guantanamo Bay, og så sier han at alle der slipper ut når de har montert alle flatpakkene? Det kommer jo til å ta en evighet!

  «The Oval» blir vel snarere kostbar og profittinnbringende, Anders? 😀

 12. Anne sier:

  Jeg skulle hatt en sånn flyttebil!!!

 13. Hjorthen sier:

  Her har vel Aftenposten gått på limpinnen ja, dette er vel ren reklame for denne møbelgiganten, og møblene er nok ikke på vei til det hvite huset?

 14. Iskwew sier:

  De gikk rett på limpinnen, ja, Hjorthen. Det kjørte limousiner rundt med stygge stoler i bagasjen og Ikea-flatpakker på taket i mange store byer i går.

 15. tb sier:

  Jammen, fikser han Ikea, så fikser han alt?! Nord-Korea og Iran og Midt-Østen og finanskriser; har han først klart IKEA, så er det for småting å regne?

 16. Iskwew sier:

  Ja, det er vaffal sikkert, tb. Den som fikser Ikea, kan vi forvente at fikser det meste.

Top