Om Hjørnet

I bloggen min skriver jeg om det som faller meg inn der og da. Derfor har den ingen rød tråd eller samlende tema, med den konsekvens at kategorien Diverse ganske stor. Bloggen min inneholder meninger, anekdoter fra dagliglivet, konspirasjoner, anvendt finans, filosofering, dikt jeg har skrevet og mye mer. Den dagen det bare er tørt […]

Print Friendly, PDF & Email

Continue Reading »

Abonnér

Legg igjen e-mail, så får du mail når jeg publiserer nytt innhold.

Ta kontakt i sosiale medier

Du finner meg her:

Mye lest siste 30 dager

Sorry. No data so far.

Søk, og du skal finne (håper jeg)

Snusfornuftig tigerunge, trøtt mamma

12.01.09 in Tigerungen

I dag tidlig var jeg skikkelig stuptrøtt og hadde ikke det minste lyst til å stå opp, eller til å bevege med ut i det tøysete vinterværet vi har.  5 grader, regn og null snø er feil vært i januar, og jeg frykter det betyr at snøen kommer i mars.  Da vil jeg ha vår.

Men i hvert fall, opp måtte vi, og jeg tenkte på en samtale fra i går mens jeg løp rundt og ordnet alt som skal ordnes veldig fort når man har forsovet seg litt.

“Jeg skulle ønske helgen varte lengre”, sa jeg.

Tigerungen var enig i det.

“Jeg skulle ønske uken besto av fem dager helg og to dager arbeidsuke.”

“Du mener så jeg bare skulle gå to dager på skolen, mamma?”

“Ja?”

“Det går ikke. Da kommer jeg ikke til å lære alt jeg trenger å lære, mamma.  Det tar mer enn 2 dager i uken å lære alt jeg trenger å kunne.”

“Sant nok, det hadde jeg ikke tenkt på.”

Tigerungen er altså mer fornuftig enn sin mor.  Men så har han den fordelen at han er A-menneske.  Den har ikke jeg.

Kaffe?  Ja takk, en kaffe til.

Print Friendly, PDF & Email

Tagged With: , ,

6 Reader Comments

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Astrid says:

  Awww hvor de små er herlige noen ganger. Irriterende kloke, men likefullt herlige – særlig når kaffekopp nr 2 er innabords. Skrev faktisk i går om min sønn på 5 år som oppsummerte lørdagen for oss, på en alt for god måte. Akk ja, det er vel ikke siste lærdommen vi skal få av de små.

 2. Iskwew says:

  Den lørdagsoppsummeringen til 5-åringen din var veldig god 🙂

  Lærdommer får vi på rekke og rad, hele tiden. Det er fascinerende hvordan de utvikler evne til selvstendig resonnering. Og hvordan de noen ganger er ekko av oss selv.

 3. Goodwill says:

  Herlig gutt, Iskwew! 😀

  Vi skal vokte oss for å tro at det bare er de som skal lære av oss. Vi har litt å lære av dem også… 🙂

 4. Iskwew says:

  Å ja, vi har en hel masse å lære av dem. Jeg var litt overrasket over at han skjønner at det må mye arbeide og mange skoledager til. Men det hadde han altså skjønt 😀

 5. Goodwill says:

  Skriv det ned, og ha det klart til å bruke mot ham ved behov. Den dagen kommer garantert! :mrgreen:

 6. Iskwew says:

  Har jeg en blogg, eller har jeg?

  😀

Top