Om Hjørnet

I bloggen min skriver jeg om det som faller meg inn der og da. Derfor har den ingen rød tråd eller samlende tema, med den konsekvens at kategorien Diverse ganske stor. Bloggen min inneholder meninger, anekdoter fra dagliglivet, konspirasjoner, anvendt finans, filosofering, dikt jeg har skrevet og mye mer. Den dagen det bare er tørt […]

Print Friendly, PDF & Email

Continue Reading »

Abonnér

Legg igjen e-mail, så får du mail når jeg publiserer nytt innhold.

Ta kontakt i sosiale medier

Du finner meg her:

Mye lest siste 30 dager

Sorry. No data so far.

Søk, og du skal finne (håper jeg)

Bare det ikke er noen vi kjenner

13.11.08 in HumoristISK

så er det vel greit? Særlig ettersom vi har godt av det.

Dette er en typisk herlig Larson-stripe med dobbelt bunn. /me like!

Print Friendly, PDF & Email

2 Reader Comments

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Iskwew says:

    Jepp, Goodwill, *urk*

    😆

Top