Om Hjørnet

I bloggen min skriver jeg om det som faller meg inn der og da. Derfor har den ingen rød tråd eller samlende tema, med den konsekvens at kategorien Diverse ganske stor. Bloggen min inneholder meninger, anekdoter fra dagliglivet, konspirasjoner, anvendt finans, filosofering, dikt jeg har skrevet og mye mer. Den dagen det bare er tørt […]

Print Friendly, PDF & Email

Continue Reading »

Abonnér

Legg igjen e-mail, så får du mail når jeg publiserer nytt innhold.

Ta kontakt i sosiale medier

Du finner meg her:

Mye lest siste 30 dager

Sorry. No data so far.

Søk, og du skal finne (håper jeg)

Men, hvor er den da?

11.11.08 in Kattene

– Ååååååå, det er en fugl her!!

– Men… hvor er den da?

– Ååååååå, det er en fisk her!!

– Men… den burde jeg da få tak ??!

Herkules og Italienerfrøkenen satt som tente lys og så på et program om fossekallen i en halv time.  De ønsker seg en sånn til jul.

Det vil si, den unge lovende jegeren satt ikke helt som et tent lys:

[youtube]1ri9r_fGq4c[/youtube]

(Dårlig kvalitet, men jeg fikk ikke frem det store videokameraet.)

Print Friendly, PDF & Email

8 Reader Comments

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Goodwill says:

  Hehe Kan de ikke få en slik en, da? 😀

 2. Iskwew says:

  Hehe ja, det tenker jeg hadde blir saker. En fossekall og akvarium til jul 😀

 3. Lill says:

  Min pus fulgte også nøye med på fossekallen.:)

 4. Iskwew says:

  Hihi det er så morsomt 🙂

  Jeg hørte en gang at katter ikke kan se hva som skjer på en TV-skjerm. Men det er i hvert fall feil.

 5. Marina says:

  Katter kan helt sikkert se hva som skjer på en TV-skjerm. Iblant kan de lese hva som står i TV-programmet også. Da jeg var unge hadde vi en katt som helt gikk berserk hvis han ikke fikk se tippekampen.
  Og hvis noen så på naturprogrammer med fugl eller fisk kom han løpende og ville se, han også. Men sånne kjedelige menneske-programmer brydde han seg ikke om, så det var klart han visste forskjellen.

 6. Iskwew says:

  Katten gikk berserk om den ikke fikk se tippekampen?? Kult! Forlangte han øl også?

  Jeg har ikke merket synderlig interesse for Redaksjon En nei. Det er pippip-programmer som er noe å se.

 7. smgj says:

  Katten her også fulgte åprogrammet med stor interesse og to labber. Forvirringen var stor over at fuglen ikke var på baksiden av TVen.

 8. Iskwew says:

  Ja, det var utrolig mystisk at den ikke landet på peisen når den fløy ut av TV-ruta 😀 Ahh. De er morsomme!

Top