Om Hjørnet

I bloggen min skriver jeg om det som faller meg inn der og da. Derfor har den ingen rød tråd eller samlende tema, med den konsekvens at kategorien Diverse ganske stor. Bloggen min inneholder meninger, anekdoter fra dagliglivet, konspirasjoner, anvendt finans, filosofering, dikt jeg har skrevet og mye mer. Den dagen det bare er tørt […]

Print Friendly, PDF & Email

Les videre »

Kontakt

Navn (nødvendig):

E-mail (nødvendig):

Emne:

Melding:

Skriv bokstavene i bildet under:

captcha

Print Friendly, PDF & Email
Del denne posten:

Abonnér

Legg igjen e-mail, så får du mail når jeg publiserer nytt innhold.

Ta kontakt i sosiale medier

Du finner meg her:

Mye lest siste 30 dager

Sorry. No data so far.

Søk, og du skal finne (håper jeg)

Heia Stabæk!

23.10.08 i Diverse

Med søndagens seier mot Brann, ligger Stabæk 6 poeng foran og en haug med plussmål før neste lag på tabellen. Det betyr at kultiverte bæringer er i ferd med å gå litt av skaftet, altså. Spesielt ettersom Stabæk kan ta «The double» i år. De er jo i cupfinalen også.

I følge gårsdagens aviser er Daniel Nannskog for dyr for Stockholms-klubbene. Synd for dem, og bra for Stabæk. Det kan se ut som sjansene stiger for at han blir i Bærum også neste år. Jan Jönson forklarer ham vel det her:

Vi håper på finvær på søndag, når Stabæk møter Vålerenga i siste hjemmekamp på Nadderud Stadion. Nannskog scorer nemlig mest når det er klart vær. Regn liker han visst ikke. Alle biletter til den kampen er utsolgt, men vi som ikke har biletter kan være litt sosiale under kampen likevel.

Det skal bli spennende å se om bæringene klarer å løfte stadion på siste kamp på Nadderud.

Jeg er strengt tatt ikke verdens mest fotballinteresserte menneske, når sant skal sies. Men med en Tigerunge med gryende fotballinteresse skal jeg møstre det jeg kan og delta i feiringen. Det ER morsomt at det lokale laget vinner! Derfor er bloggen i dag i Stabæk-farger (blått og svart). Okay da, så er den det til vanlig også, men til og med Cupfinalen er det på grunn av Stabæk.

Jeg tipper Ingebrikt Steen Jensen kommer til å søke om å få bursdagen sin flyttet til 19.oktober, den dagen Stabæk vant serien.

Jeg håper Iversen ikke satte penger på tippingen av Eliteserien i 2008. Det er en understatement å si at han undervurderte Stabæk i 2008. 7.plass var Iversens tips. «Vil aldri klare å følge opp fjoråret». Mææææhæææ til Iversen 😀

Heia Stabæk!

Print Friendly, PDF & Email
Del denne posten:

Tagget med: ,

12 kommentarer

Trackback URL | Kommentar-feed

 1. Goodwill sier:

  Høhø! Gjennomskuer deg!

  Du håper på sol og fint vær du, så denne svenske målscoreren kaster trøya og blotter sixpacken! *humre*

 2. Iversen sier:

  Oh, ja det var vondt tippet. Stabæk har jo vært artige i år, så det er helt greit at de vinner serien. Selv om Stabæk er naborivaler er de jo vanskelig å mislike, stakkars. Men jeg står fremdeles for at Alanzinho er overvurdert.

 3. Iskwew sier:

  Goodwill, nå skjønner jeg ikke hva du mener ❓
  Hilsen Blondie

  😀

  Iversen, det var vondt tippet, ja 🙄 Alanzinho er muligens overvurdert, men så lenge han bidrar til scoringer, så er vi ikke så nøye på det *smiler blidt*

 4. Redneck sier:

  Iskwew! Like pen som før 😉

  Steike den proffe siden du har.. Du er BIG på nett må jeg si. Har bokmerka deg og skal se meg rundt nå og da. Holde et blodskutt øye med deg lissom 😯

 5. Iskwew sier:

  Redneck! Vet ikke om jeg er BIG på nett, men jeg er nå her i hvert fall. Se deg rundt du, med blodskutte øyne 😉

  *blunker til Goodwill*

 6. Undre sier:

  Nei, ikke si at du er i ferd med å bli en sånn foppalblåg.

  Isk? 🙁

 7. Iskwew sier:

  Ja, jeg tenkte det, Undre. Jeg har jo vanvittig peil på foppall, liksom. Mer greie på det enn på mye annet. Det vet jo de fleste.

  Dessuten har jeg kommet over en svenske jeg liker, og det synes jeg er viktig å få frem. Listen er ikke lang.

 8. Iskwew sier:

  Det blir i hvert fall foppal nå på søndag, og helt sikkert når det er cupfinale også.

  (Hjælp! Iskwews Hjørne er blitt Iskwews Hooligans 😯 )

 9. Undre sier:

  Hehe. Jeg bare venter på å se bengallys her inne.

 10. Iskwew sier:

  Å ja.

  *løper rundt på panisk jakt etter en benga-plugin*

Top