Om Hjørnet

I bloggen min skriver jeg om det som faller meg inn der og da. Derfor har den ingen rød tråd eller samlende tema, med den konsekvens at kategorien Diverse ganske stor. Bloggen min inneholder meninger, anekdoter fra dagliglivet, konspirasjoner, anvendt finans, filosofering, dikt jeg har skrevet og mye mer. Den dagen det bare er tørt […]

Print Friendly, PDF & Email

Continue Reading »

Abonnér

Legg igjen e-mail, så får du mail når jeg publiserer nytt innhold.

Ta kontakt i sosiale medier

Du finner meg her:

Mye lest siste 30 dager

Sorry. No data so far.

Søk, og du skal finne (håper jeg)

Drømmesak

29.09.08 in HumoristISK

Følgende er sakset fra Dagbladets Kjendis.no:

Du spørs deg kanskje hvorfor denne ikke ligger smurt utover forsiden på alle landets nettaviser? Du ser for deg et realt slagsmål mellom Mette Marit og Lene Alexandra, som er såpass alvorlig at sistnevnte er redd det skal sprute blod? Du ser for deg Mette Marit med knuste lemmer? Altså

Kronprinsessen
+ Exglamourmodell
+ Knuse
+ Blod
= Det mest spektakulære som har skjedd siden Lars Sponheim gikk på talerstolen på Venstres landsmøte på lørdag og fortalte hvor inderlig djupt skuffa og vonbroten han var over alle som noen gang har hatt befatning med Venstre, minus Odd Einar Dørum

Det hadde vel vært videoen sin, tenker jeg! En video som ville gått sin seiergang på Youtube og kanskje på CNN også.

Dessverre. Det er fortsatt Sponheim som tok helgekaka i norsk offentlighet. Det eneste som skjedde med Mette Marit og Lene Alexandra, var at sistnevnte løp 20 minutter fortere enn førstnevnte i Oslo Maraton, minivarianten på 10 km.

Ingen av dem løp fra Lars Sponheim i helga. Muligens kommer Venstres landsmøtedeltakere til å gjøre det. Mannen er stor, sterk og veldig sinna.

Det siste jeg hørte om Olaf Thommesen er at han har rømt landet. Forlaget har sendt med ham absolutt alle bøkene. For å være på den sikre siden.

Print Friendly, PDF & Email

Tagged With: , ,

14 Reader Comments

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. IvarE says:

  Som en som har visse V-sympatier, men allikevel velger å observere Venstre “utenfra”, synes jeg Thommesens karakteristikker traff veldig godt. De oppsummerer på flere måter hvorfor jeg *ikke* kan tenke meg å stemme Venstre. Og Spon*haug*’s utblåsning i etterkant har heller ikke gjort noe for å forbedre inntrykket.

  Jeg synes Sponheim er morsom, en fargeklatt, av og til et lyspunkt blandt ellers trøtte og grå politikere, men noen leder eller demokrat eller liberalist er han ikke.
  Han styrer partiet (ser det ut for meg) etter “whatever I decide” og “management by fear”- teknikker. Evt. etter det som en kollega kalte “management by seagull”, dvs. storm inn – dropp skiten – storm ut. 😀
  Og selv om han kaller seg partileder, så *administrerer* han partiet, han *leder* det ikke!

 2. Iskwew says:

  Det var en av de mest selsomme politiske talene jeg har sett, i hvert fall. Som sikkert kommer til å selge en bok eller tre.

  Det kan godt være at Thommesens karakteristikker er spot on så det holder. Talen gjorde i hvert fall ikke noe for å vise at det ikke er det, for å si det slik.

  “Management by seagull”. Veeeeldig bra 😀

 3. Avil says:

  Eg var venstrepolitikar i min ungdom. Sånn lokalt og på grasrot og i Unge Venstre. Dengong verda besto av rett og galt og opplagte greier.

  Eg skjønar Odd-Einar Dørum og akademiske nissar ikkje er stemmemagnetar. Eg skjønar at ein maktperson, ein stor og stødig kar med klår stemme og rasande blikk og politiske klisjear kan virke som ein redning.

  Men altså.

  Kan me få Dørum eller nokon andre tenkande og sosialliberale folk tilbake snart? Eg saknar å ha nokon å stemme på når det er val!

 4. Iskwew says:

  Jaaaaaa. Kunne vi fått det! Jeg savner det samme. Selv om jeg var godt plantet på ytterste venstre fløy i ungdommen, er det omtrent der Venstre er at jeg befinner meg nå.

  Men jeg klarer ikke å stemme Venstre så lenge Sinnamannen står til rors.

  😥

 5. Håkon says:

  Heldigvis har englefru Behn med mann slått til med en sak som parkerer Sponheims utfall når ukens sketsjer og satiretekster skal skrives. Sett slikt.

 6. Iskwew says:

  “Hans Majestet Kongen har meddelt Stortingets President at barnets navn er Emma Tallulah Behn.”

  😯

 7. Luka says:

  Og dermed er nok et mobbeoffer født. Noen som har nummeret til Barnevernet?

 8. Iskwew says:

  Ja, du skulle tro det var nok at Sponheim er mobbeoffer. Men nei.

 9. IvarE says:

  Emma-Tulla Behn?
  Emma Tulle-bein?
  E.T. go Behn?
  Emma, ta beiena fatt?

  Stakkar!!
  Men sjansen er vel der for at mobberne aldri kommer lenger enn pappan’z ztemte zzz’er.

  🙂

 10. Iskwew says:

  E.T. go Behn! HAHA.

  Jeg vil tro barnet får en beskyttet tilværelse, ja. Virkelighetsfjern, men beskyttet.

 11. Avil says:

  Apropos Dagbladet. her er eit illustrasjonsfoto dei likar å vise av gravide. Sjekk ribbeina då.

  Gravid Dagbladet

  http://gfx.dagbladet.no/pub/artikkel/5/54/548/548638/gravid960_1222762686.jpg

 12. Iskwew says:

  Ja, der er det ikke overspist under svangerskapet i hvert fall!

 13. Goodwill says:

  Whatever…så tror jeg verken Lene Alexandra eller Mette-Marit har den ringeste ide om hva det vil si å kjenne blodsmaken, langt mindre spytte blod, i innspurten.

  Det har jeg.

  Sponheim? Herregud, for en dust… 🙁

 14. Iskwew says:

  Sponheim stiller ofte i en klasse for seg 🙂

Top