Om Hjørnet

I bloggen min skriver jeg om det som faller meg inn der og da. Derfor har den ingen rød tråd eller samlende tema, med den konsekvens at kategorien Diverse ganske stor. Bloggen min inneholder meninger, anekdoter fra dagliglivet, konspirasjoner, anvendt finans, filosofering, dikt jeg har skrevet og mye mer. Den dagen det bare er tørt […]

Print Friendly, PDF & Email

Continue Reading »

Abonnér

Legg igjen e-mail, så får du mail når jeg publiserer nytt innhold.

Ta kontakt i sosiale medier

Du finner meg her:

Mye lest siste 30 dager

Sorry. No data so far.

Søk, og du skal finne (håper jeg)

Plan B – Herkules er svart og hvit

08.08.08 in Kattene

Den lille tigerpusen var så sky at det ikke var mulig å få ham med seg. Han fikk nesten nervesammenbrudd, stakkars liten. To ganger hadde vi ham inne i buret, men låsene virket ikke skikkelig, så han kom seg ut og gjemte seg så godt han kunne,

Ergo er Herkules nå blitt til en svart og hvit pusekatt, som er mye mer sosial og definitivt mye mindre redd. Broren til den lille forskremte Tigerpusen altså. Han er kjempesøt han også 😀

Italienerfrøkenen er ikke så fornøyd. Hun freser for det meste.. Vi får håpe det ordner seg! Den lille har derimot spist litt allerede.

Men nå var den lille mannen trøtt, så nå ligger han og sover på Tigerungens rom. Med døren igjen, så ikke Italienerfrøkenen må være fresende på alerten hele tiden.

Morsomme leker har vi her i huset, det skal vi ha:

[youtube]AMTyY_3rvgs[/youtube]

Mer kommer!

Print Friendly, PDF & Email

12 Reader Comments

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Rockette says:

    Superkul og søt, Isk! Kan jeg også få leke?

    Jeg tror Italienerfrøkna vil venne seg til etterhvert. Sånn var det hvertfall den gangen jeg tok en kattunge med hjem til gamlekatten min. Han likte rett og slett ikke drittunger. Så snart lillepusen begynte å te seg, ble de gode venner:-)

Top