Om Hjørnet

I bloggen min skriver jeg om det som faller meg inn der og da. Derfor har den ingen rød tråd eller samlende tema, med den konsekvens at kategorien Diverse ganske stor. Bloggen min inneholder meninger, anekdoter fra dagliglivet, konspirasjoner, anvendt finans, filosofering, dikt jeg har skrevet og mye mer. Den dagen det bare er tørt […]

Print Friendly, PDF & Email

Continue Reading »

Abonnér

Legg igjen e-mail, så får du mail når jeg publiserer nytt innhold.

Ta kontakt i sosiale medier

Du finner meg her:

Mye lest siste 30 dager

Sorry. No data so far.

Søk, og du skal finne (håper jeg)

Et artigere katteliv

21.06.08 in Kattene

I dag har vi vært på butikken Enklere liv for å kjøpe telefon. Den kjøpte vi12, men i den butikken er det så mye morsomt at det kan bli en skrekkelig dyr opplevelse. Heldigvis hadde vi dårlig tid, men vi fikk med oss automatisk boksåpner, tubeklemme og en ting som Tigerungen bestemt mente vi ikke kunne gå ut derfra uten. Det viste det seg at Italienerfrøkenen var helt enig i, mens Pondus var skeptisk, og heller ville ut å klatre i trærne.

[youtube]P8cLLpMYXXI[/youtube]

.
Muligens synes Tigerungen og jeg dette var enda morsommere enn Italienerfrøkenen synes.

:mrgreen:

Noe annet Italienerfrøkenen synes er veldig artig for tiden, er å bruke det nye gulvteppet som klorebrett. Det er mye som tyder på at det er veldig bra at det teppet var på salg. /me is not amused.

😯

Print Friendly, PDF & Email
  1. Den virker ikke, ser det ut til, ingen summetone å spore. Muligens er den ikke beregnet på ISDN, selv om damen sa den var det. Muligens må den fullades. Muligens er det en skikkelig mandags-telefon. Mail avsendt produsent, så får vi se. []
  2. Da er det beviselig slik at det ikke er en ISDN-telefon jeg hadde kjøpt. Dermed har jeg kjøpt enn annen, og skal levere tilbake lørdagens. []

2 Reader Comments

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Goodwill says:

    Hahaha!!! Dette må da være det de kaller luremus!!! 😀

  2. Iskwew says:

    Jepp! Og Italienerfrøkenen er lettlurt 😀

Top