Om Hjørnet

I bloggen min skriver jeg om det som faller meg inn der og da. Derfor har den ingen rød tråd eller samlende tema, med den konsekvens at kategorien Diverse ganske stor. Bloggen min inneholder meninger, anekdoter fra dagliglivet, konspirasjoner, anvendt finans, filosofering, dikt jeg har skrevet og mye mer. Den dagen det bare er tørt […]

Print Friendly, PDF & Email

Continue Reading »

Abonnér

Legg igjen e-mail, så får du mail når jeg publiserer nytt innhold.

Ta kontakt i sosiale medier

Du finner meg her:

Mye lest siste 30 dager

Sorry. No data so far.

Søk, og du skal finne (håper jeg)

Ikke så snill, nei

13.06.08 in HumoristISK

Siden Italienerfrøkenen allerede har vært i toppen av et tre , slik at jeg nesten måtte ringe brannvesenet, tror jeg at jeg skal vise henne denne som illustrasjon på hvor dumt det er:

Det er best å holde seg på bakken, ting er ikke alltid som du tror.

Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.

Top