Om Hjørnet

I bloggen min skriver jeg om det som faller meg inn der og da. Derfor har den ingen rød tråd eller samlende tema, med den konsekvens at kategorien Diverse ganske stor. Bloggen min inneholder meninger, anekdoter fra dagliglivet, konspirasjoner, anvendt finans, filosofering, dikt jeg har skrevet og mye mer. Den dagen det bare er tørt […]

Print Friendly, PDF & Email

Continue Reading »

Abonnér

Legg igjen e-mail, så får du mail når jeg publiserer nytt innhold.

Ta kontakt i sosiale medier

Du finner meg her:

Mye lest siste 30 dager

Sorry. No data so far.

Søk, og du skal finne (håper jeg)

And we’re back

25.02.08 in Blogging, IdiotISK

I natt var Hjørnet en periode historie.  Borte.  Vekk.  En stund tenkte jeg at dette er den store internett-guden som synes jeg har brukt nok tid på offentlige skriverier, og dermed fant det betimelig å stenge for muligheten. 

Det begynte med at jeg slettet en plugin som jeg tenkte kunne forårsake noen av problemene her i Hjørnet, nærmere bestemt Firestats, som jeg strengt tatt kun hadde innstallert på grunn av flaggene i kommentarfeltet.  Da måtte jeg slette tabeler i databasen også.  Den så ut til å ta med seg litt mer en forventet.  Tabeller måtte rekonstrueres etc.  Så gjorde jeg en IdiotIsk da det vel var i havn. I will not go into details – if I tell you I will have to shoot you.  Skikkelig IdiotISK var det vaffal.

Nå er det eneste problemet at all kategorisering er borte.  Men det lar seg tross alt rette opp *tappert smil* selv om vi snakker om 850+ poster som p.t. er Uncategorized.  Det viktigste er uansett tekstene og kommentarene – som er her, alle som en.

Forsovelse ble det av det.  Trøtt som en strømpe er jeg i dag.  Men det kan fikses med noen liter kaffe, selvsagt :o)

Print Friendly, PDF & Email

Tagged With:

11 Reader Comments

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Iversen says:

  Ai! Dette hørtes ikke noe moro ut, nei. Og nå får du litt samme biffen som jeg har hatt en stund, behovet for å massekategorisere poster. Jeg har ikke funnet ut hvordan det gjøres, men si fra om du gjør det. 😉

 2. Iskwew says:

  Nei, det var ikke morsomt!

  Jeg har plugin for massetagging, men ikke for massekategorisering. Sender deg link i kveld.

 3. Håkon says:

  Jeg tenker at Hjørnets sjæbne ville ha en opprydding i kategoriene, eller kanskje det er Hjørnets sjel som vil tvinge deg til å vurdere å skrive ut hjørnet på papir og sende den til et forlag?

  Nå vel, det er ikke situasjonene man havner i som definerer et menneske, men hvordan man kommer seg ut av de uønskede situasjonene. :o) Uansett, her har du jo bare skapt muligheter. 😉

 4. Iskwew says:

  I get by with a little help from my friends, Håkon ;o) Verdien av det skal ikke undervurderes.

  Hjørnet hadde ikke vondt av en lite opprydning i kategorier, nei. Men det tar jaggu tid siden det er 848 poster vi snakker om her.

 5. Undre says:

  Det var godt jeg ikke besøkte på Hjørnet på det tidspunktet for da hadde jeg vel fått panikk og ringt 911!

 6. HvaHunSa says:

  Det var da enda godt du ikke ble helt borte. Kan ikke helt se at livet i bloggebygrenda noen gang ville blitt det samme uten deg.

  Du er flink til så mye du. Regning, skriving, tenking, kloking, nerding, mamming, støtting, you name it.

 7. Iskwew says:

  Det var godt da ja, Undre! Og det var virkelig det motsatte av en fornøyelse. Men, mer eller mindre i orden nå :o)

  Takk, takk, HvaHunSa. Jeg ville ikke vært bloggebygrenda foruten. Uten den, ingen HHS, eller Undre eller alle de andre som faktisk er viktige :o)

 8. Undre says:

  *awwww!*

  Sånn ekkel kozemozebloggerklem! 😀

 9. Iskwew says:

  De som synes det er ekkelt, kan bare finne seg en annen blogg :o)

 10. Goodwill says:

  Dette var skikkelig skummelt! Godt det gikk bra! *grøsser*

 11. Iskwew says:

  Jaggu. Det var godt det gikk bra :o)

Top