Om Hjørnet

I bloggen min skriver jeg om det som faller meg inn der og da. Derfor har den ingen rød tråd eller samlende tema, med den konsekvens at kategorien Diverse ganske stor. Bloggen min inneholder meninger, anekdoter fra dagliglivet, konspirasjoner, anvendt finans, filosofering, dikt jeg har skrevet og mye mer. Den dagen det bare er tørt […]

Print Friendly, PDF & Email

Continue Reading »

Abonnér

Legg igjen e-mail, så får du mail når jeg publiserer nytt innhold.

Ta kontakt i sosiale medier

Du finner meg her:

Mye lest siste 30 dager

Sorry. No data so far.

Søk, og du skal finne (håper jeg)

Stopp utvisningen av Nadejda Sokolova!

Oppdatert: I et siste forsøk på å stoppe utvisningen er det satt i gang kronerulling slik at Nadedja kan få prøvd saken i rettsvesenet. Les om det hos Undre.

Oppdatert: Bjarne Håkon Hansen rir kjepphester, og fastholder at Nadejda skal utvises, for å statuere et eksempel. Igjen er det Undre som er på ballen. Les mer hos henne.

I sin store og for vanlige mennesker uforståelige visdom har Utlendingsnemda bestemt seg for å kaste ut den russiske doktorgradsstipendiaten Nadejda Sokolova, som jobber på NTNU. Nadejda har unik kunnskap som Norge trenger, men fordi hun har måttet ukependle for å jobbe for NTNU i Trondheim, mener UNE hun har gitt feilaktig informasjon om bosted og sivil status, og dermed kastes hun ut. Ikke bare fra Norge, men fra hele Schengen-området. Håkon foreslår å opprette kontorer for UNE og UDI på Bouvetøya, og jeg sier meg helt enig.

Les om saken i Adresseavisa.

Print Friendly, PDF & Email

Tagged With: ,

12 Reader Comments

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Goodwill says:

  Dette er absurd!! 🙁

 2. Iskwew says:

  Ja, det er fullstendig absurd, Goodwill :o/

 3. Sexy Sadie says:

  Hvor sykt er ikke det her?

 4. Undre says:

  Jeg oppfordrer alle til å bidra med noen kroner:

  Kronerulling for Nadejda Sokolova

 5. Iskwew says:

  Bra du er på ballen, Undre!

 6. Takk, Isk!

  Jeg skjemmes virkelig over min nasjon nå. Å fastholde utvisningsvedaket er stor idioti!

 7. Iskwew says:

  Det er helt vanvittig. Jeg skjønner ikke hvor den idiotiske staheten til Pølse-Hansen kommer fra.

  Makan!

 8. Goodwill says:

  Jeg fatter det ikke. Jeg syns dette er hinsides all fornuft.

 9. Iskwew says:

  Ja, det er det, Goodwill. Og hadde hun bare ikke giftet seg, ville hun sikkert fortsatt ha forsket i vei på NTNU. Det er bare nordmenn som kan gifte seg og så finne ut at det ikke fungerer.

Top