Om Hjørnet

I bloggen min skriver jeg om det som faller meg inn der og da. Derfor har den ingen rød tråd eller samlende tema, med den konsekvens at kategorien Diverse ganske stor. Bloggen min inneholder meninger, anekdoter fra dagliglivet, konspirasjoner, anvendt finans, filosofering, dikt jeg har skrevet og mye mer. Den dagen det bare er tørt […]

Print Friendly, PDF & Email

Les videre »

Abonnér

Legg igjen e-mail, så får du mail når jeg publiserer nytt innhold.

Ta kontakt i sosiale medier

Du finner meg her:

Mye lest siste 30 dager

Sorry. No data so far.

Søk, og du skal finne (håper jeg)

Den enes flaks, den andres uflaks

28.12.07 i Liv og levned

Pondus og Italienerfrøkenen er nå sendt avgårde på feriekoloni hos en kollega. Og min kollega var veldig fornøyd med det. Det har seg nemlig slik at da hun satt i stuen i dag tidlig, løp det en mus over gulvet. Jeg antar at det kommer til å gå over, i hvert fall for noen uker. Muligens hadde Pondus oppfattet det, for det var ikke noe klaging da han ble plassert i buret sitt. Det bruker å være høylydt klaging. Og Italienerfrøkenen, som er et matvrak og dermed god og rund, kan glede seg til skikkelig jakt på noe annet enn garnnøster.

Musa stakkar, den har hatt skikkelig uflaks. Den som tenkte den var kommet til et varmt og hyggelig sted med mat i skuffer og skap, kommer til å oppdage at det i grunn er den som er maten.

Det Pondus og Italienerfrøkenen ikke vet, er at min kollega akkurat har fått seg en valp. En liten tass på 6 uker som sikkert synes de andre (STORE) pelsvesenene kan være morsomme å leke med. Så får vi se hvordan det går.

Print Friendly, PDF & Email

10 kommentarer

Trackback URL | Kommentar-feed

 1. Håper dere (og kattene) får en super ferie, Iskwew!

 2. Iskwew sier:

  Takk skal du ha, Skorpionkvinnen!

 3. Goodwill sier:

  Ønsker deg god tur til sol og varme, Iskwew!

  *nyttårsklem*

 4. Rockette sier:

  Åjda. Burde kanskje kollega gjestestå for katteblogging?:-)

  Ha en super ferie, Isk!

 5. Undre sier:

  Saaaavner deg, Isk!

  *hulk*

 6. Goodwill sier:

  Men si meg – er man helt avskåret fra nett-omverdenen på disse Kanariøyene eller?

  Saaavne jeg også!!

 7. Håkon sier:

  Jeg tenker Iskwews hjerne er satt til lading :o) Det er nok en vel fortjent start på året.

 8. Iversen sier:

  Godt nyttår, Isken!

  (Jeg foretrekker den enes død, den andres brød, sånn for ordens skyld:D)

 9. Iskwew sier:

  Ajjj, jeg er ikke langt unna, Undre!

  Goodwill, Håkon hadde rett. Iskwews hjerne var på lading :o)

  Takk, Håkon, du er grei, du :o)

  Iversen, takk :o) Og katter spiser ikke brød, så njet.

 10. Iversen sier:

  Jeg tror egentlig ikke metaforen nødvendigvis må tolkes bokstavlig, altså. :p

Top