Om Hjørnet

I bloggen min skriver jeg om det som faller meg inn der og da. Derfor har den ingen rød tråd eller samlende tema, med den konsekvens at kategorien Diverse ganske stor. Bloggen min inneholder meninger, anekdoter fra dagliglivet, konspirasjoner, anvendt finans, filosofering, dikt jeg har skrevet og mye mer. Den dagen det bare er tørt […]

Print Friendly, PDF & Email

Les videre »

Abonnér

Legg igjen e-mail, så får du mail når jeg publiserer nytt innhold.

Ta kontakt i sosiale medier

Du finner meg her:

Mye lest siste 30 dager

Sorry. No data so far.

Søk, og du skal finne (håper jeg)

Halloween kom tidlig i år

29.09.07 i Cyberspace

haan.jpgI dag er det opprettet en ny og trivelig blogg på blogspot. Bloggens formål er å håne andre bloggere. Mihoe, HvaHunSa og jeg fikk æren av å være første objekter ut. Litt senere fikk også Undre den store ære. Det er selvsagt en ære, ettersom det da beviselig er slik at vi har provokativ kraft, selv når vi strengt tatt ikke regner med å ha det en gang.

Bloggen er skrevet av en erfaren blogger som vet å pinge Bloggrevyen og har fulgt med den siste ukene. Selv har jeg stort sett ikke fulgt så godt med, ettersom jeg har hatt det travelt på andre fronter.

Og ja, etter litt detektivarbeide vet vi hvem denne erfarne bloggeren er. Folk snakker sammen og IP’er legges igjen. Det er bare litt legging av puslespill som skal til, og så faller den siste puslespillbiten på plass. Det har den gjort. Og det er ikke annet å si enn at det hele er patetisk. Stakkars lille deg, Speil.

Jeg skrev følgende et annet sted i dag – og det gjelder tilfeller som dette også:

Jeg skjønner egentlig mer og mer for hver dag som går hvorfor det er så deilig å stort sett være i mitt eget lille Hjørne og i ellers vennligsinnede lokaliteter.

Den dagen det blir så hett at jeg skriver hele bloggposter om andre bloggere, er den dagen jeg håper det kimer en klokke som sier: «Iskwew, nå må du legge ned Hjørnet. Dette har verken du eller omgivelsene godt av.»

Jeg er ekstremt opptatt av at det som bedrives på nett skal være lystbetonte aktiviteter. Tilværelsen utenom nettet er i grunnen slitsom nok, om jeg ikke skal pådra meg magesår og stiv nakke på nett.

Det er selvsagt fristende å legge ut IP og klikkmønstre. Men her i Hjørnet driver vi ikke med outing. Outing er fysjom, ikke sant, «Speil»?

En liten sang til slutt. Det ble litt ga ga dette her, altså.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=GEI4U5KyAS0[/youtube]

Kommentarer er skrudd av i denne tråden. Dette er ikke noe å debattere, selv om jeg vet at mange synes metadiskusjoner er så morsomt som det får blitt. Spesielt «Speil» simpelthen elsker meta-diskusjoner.

PS: Om du sletter den patetiske Håne-bloggen og lover å leve etter Kardemomme-loven fremover, så kan det hende jeg sletter denne posten.

PS2: Siden jeg bare linker til blogger jeg finner lesverdige, er det ingen link til Håne-bloggen. Språket er dårlig og det er ikke morsomt en gang, ingen finesse og heller ingen provokativ kraft. Rendyrket hevgjerrighet har ikke det.

Postscript: Hånebloggeren er…

Print Friendly, PDF & Email

Tagget med:

1 kommentar

Trackback URL | Kommentar-feed

Sider som lenker til dette innlegget

  1. Bare et vennlig råd « Undreverset | 29.09.07
Top