Om Hjørnet

I bloggen min skriver jeg om det som faller meg inn der og da. Derfor har den ingen rød tråd eller samlende tema, med den konsekvens at kategorien Diverse ganske stor. Bloggen min inneholder meninger, anekdoter fra dagliglivet, konspirasjoner, anvendt finans, filosofering, dikt jeg har skrevet og mye mer. Den dagen det bare er tørt […]

Print Friendly, PDF & Email

Les videre »

Kontakt

Navn (nødvendig):

E-mail (nødvendig):

Emne:

Melding:

Skriv bokstavene i bildet under:

captcha

Print Friendly, PDF & Email
Del denne posten:

Abonnér

Legg igjen e-mail, så får du mail når jeg publiserer nytt innhold.

Ta kontakt i sosiale medier

Du finner meg her:

Mye lest siste 30 dager

Sorry. No data so far.

Søk, og du skal finne (håper jeg)

Sommeren er over

16.09.07 i Blogging

og dermed ble det fargebytte her i Hjørnet. Grønt er min yndlingsfarge. Derfor har jeg også tre flotte grønne smykker som Tigerungen har kjøpt til meg til jul, bursdag og da han var i Spania. Han er en liten mann som får med seg detaljer :o)

Ellers har jeg fint lite å melde i dag. Det har vært en travel jobbperiode, og det kommer til å fortsette. Da blir det liten tid og lite overskudd til innsiktsfull blogging. Men litt fjas og tull kommer det kanskje etterhvert.

Print Friendly, PDF & Email
Del denne posten:

12 kommentarer

Trackback URL | Kommentar-feed

 1. Sauegjeteren sier:

  Så mykt det ble her nå. Jeg liker det.

  Ta deg den tida du trenger, du.

 2. Undre sier:

  Det ble kjempefint, Isk. 🙂

 3. HvaHunSa sier:

  Deilig med myke farger, jeg angrer nesten litt på mine voldsomme. Men jeg er så himla ambivalent, det er et slit 🙂 Jeg bytter nok før eller siden jeg også. Det er lov det?

 4. Iskwew sier:

  Så fint, Sauegjeteren!

  Takk for kvalitetskontrollen, Undre :o)

  HvaHunSa, noe av det stilige med wordpress er at du kan bytte stadig vekk. Det er jo et hav av flotte templates.

 5. Håkon sier:

  Grønt er godkjent i høstpalletten og grønnfargen i portrettet ditt står jo bra til blåstikket i det hvite.

 6. Iskwew sier:

  Takk, Håkon :o) Jeg strevde litt med det bildet, det var for blått i utgangspunktet.

 7. Håkon sier:

  En pallett fra grønt til (nesten) orange er ganske greit mot en blå kontrast da. (I den grad du stoler på menns fargekompetanse 😉 For ikke å snakke om at mange bommer på orange.)

 8. Goodwill sier:

  Siterer nok en gang fra min overveldende økonomi-kompetanse: «Substitumalen er lysegrønn.»

  Vakkert!

 9. Iskwew sier:

  Jeg stoler like mye på menns fargekompetanse som på kvinners, Håkon :o) At det skulle være stor forskjell, tror jeg er en myte.

  Takk, Goodwill! Substitumalen er min beste venn :o))

 10. Håpets farge…. håp om en laaaaaaang fin høst? Og en skikkelig kald og frisk vinter..deretter en vår som eksplodere i farger og yrhet – og så en laaaaaaaaang god sommer.

  litt vivaldi rett og slett 🙂

 11. Elle sier:

  Heisann- Ikke mye inne på nett for tiden. Tulla tar mye tid, og har nå begynt å være litt krevende på nattestider igjen.Plutselig vil hun ha mat 2-3 ganger. Ikke bra. Drømmer om litt overskudd og tid til å gjøre noe eget. Men hun er veldig grei på dagtid da- Selv om hun ikke er av de som sover mest.

  Nå som høsten er kommet, har jeg tatt i bruk »sjal» slik at vi kan komme oss litt ut i skogen på stier og. Det ser det ut som om hun liker godt. I helga var vi en tur ut i marka med bålkos, og hun sovnet på fanget mitt. Den natta sov hun og godt- ingenting som litt frisk luft.

  I dag skal vi på babykino på Saga- Spent på hvordan det går.

  E

 12. Iskwew sier:

  Næmmen :o) Programsekretariatet har en lyrisk åre. Få den inn i programmet!

  Frisk luft er universalmedisin, Elle :o) Tigerungen var på tur fra lørdag til søndag, og sovnet som en stein i går kveld.

Top