Om Hjørnet

I bloggen min skriver jeg om det som faller meg inn der og da. Derfor har den ingen rød tråd eller samlende tema, med den konsekvens at kategorien Diverse ganske stor. Bloggen min inneholder meninger, anekdoter fra dagliglivet, konspirasjoner, anvendt finans, filosofering, dikt jeg har skrevet og mye mer. Den dagen det bare er tørt […]

Print Friendly, PDF & Email

Les videre »

Kontakt

Navn (nødvendig):

E-mail (nødvendig):

Emne:

Melding:

Skriv bokstavene i bildet under:

captcha

Print Friendly, PDF & Email
Del denne posten:

Abonnér

Legg igjen e-mail, så får du mail når jeg publiserer nytt innhold.

Ta kontakt i sosiale medier

Du finner meg her:

Mye lest siste 30 dager

Sorry. No data so far.

Søk, og du skal finne (håper jeg)

Louco eller bare lite fotogen?

30.08.07 i Diverse

Dagbladet kan berette at Amazon.com har registrert domenet facebok.com. Dermed havner de som feilstaver facebook i stedet hos Amazon.com. Slik får de sikkert en del nye besøkende der. Det er jo fort gjort å glemme en o. Eventuelt er det som Ohmdal i Dagbladet forslår, ugler i mosen. Jeg aner ikke.

Men det var ikke det jeg ble mest opptatt av i den artikklene. Det var nemlig bildet av Amazon-sjef Jeff Bezos.

Enten er han ekstremt uheldig på bildet, eller så er han vel ganske louco? Du kan jo formelig høre Hitchcock-musikk i bakgrunnen og veien til dusjscenen i Psycho synes svært kort. Jeg vet ikke helt om jeg tør kjøpe bøker der lenger. Hvem vet hva som kan smugles inn i pakkene.

Eventuelt er det jeg som er skrudd i skallen. Det ser jeg selvsagt ikke bort i fra. Men likevel….

Print Friendly, PDF & Email
Del denne posten:

10 kommentarer

Trackback URL | Kommentar-feed

 1. Iversen sier:

  Jeg syns han var søt, jeg.

 2. Iskwew sier:

  *sender bekymringsmelding til nærmeste psykolog*

  Søt?

 3. Iversen sier:

  Ja, på en litt sånn styggskummel måte altså.

 4. tonita sier:

  Søt er han ikke, – men han kan sikkert få roller i en masse ekle filmer.

 5. Iskwew sier:

  Jeg er enig med Tonita, Iversen, og tror at en reshoot av Psycho er innen rekkevidde.

 6. Iversen sier:

  Enda en?? Å herre min hatt.

 7. Iskwew sier:

  Ja, det kan du si. Det er slik det blir når vi kjøper bøker på internett. Og Nintendo DS spill, også.

  Psycho!

 8. Håkon sier:

  Det var noe annet enn amazon.coms offisielle mugshot, ja. 😀

  Jeg tror bildet er fra en pressekonferanse, så det interessante spørsmålet er nok heller: Hva var det journalisten spurte om? (Alternativt kom spørsmålet på et språk journalisten tror er engelsk…)

  Når det gjelder Dagbladets oppslag så tar det kun sekunder å se at webtjeneren til facebok.com videresender brukeren til amazon.com med bruk av kodene amazon.com bruker for å gi provisjon for salg etter videresending. På den annen side er det selvsagt en stor journalistsynd å grave videre dersom du risikerer at du ender opp med en langt dårligere overskrift. Da er det bedre å sikre æren med et spørsmålstegn og noen forbehold i artikkelen.

  Et interessant spørsmål som amazon.com vet svaret på er hvor mange som tenker: Ojsann, dette var da ikke facebook, men jeg kan jo kjøpe en bok siden jeg helt uventet havnet i en nettbokhandel.

 9. Helge sier:

  Jeg ser da alltid slik ut på bilder jeg…

  sa jeg det høyt??

 10. Iskwew sier:

  Det offisielle har jeg ike sett, Håkon, men jeg vil tro det bør se rimelig annerledes ut 😀

  Dagbladet tok forbehold ja, men som du sier ville det jo ikke lage en like artig overskrift. Og jeg lurer også på om feiltrykkerne ender opp med å kjøpe den siste boken om «Valuation» for eksempel, om du trykker feil… /me thinks not.

  Helge…. du sa det høyt!

Top