Om Hjørnet

I bloggen min skriver jeg om det som faller meg inn der og da. Derfor har den ingen rød tråd eller samlende tema, med den konsekvens at kategorien Diverse ganske stor. Bloggen min inneholder meninger, anekdoter fra dagliglivet, konspirasjoner, anvendt finans, filosofering, dikt jeg har skrevet og mye mer. Den dagen det bare er tørt […]

Print Friendly, PDF & Email

Les videre »

Kontakt

Navn (nødvendig):

E-mail (nødvendig):

Emne:

Melding:

Skriv bokstavene i bildet under:

captcha

Print Friendly, PDF & Email
Del denne posten:

Abonnér

Legg igjen e-mail, så får du mail når jeg publiserer nytt innhold.

Ta kontakt i sosiale medier

Du finner meg her:

Mye lest siste 30 dager

Sorry. No data so far.

Søk, og du skal finne (håper jeg)

Spam-attack

01.08.07 i Cyberspace

Det renner inn usannsynlig mengder med spam om dagen. Siden fredag er det kommet mellom 1.500 og 2.000 spam. Ikke vet jeg hvorfor. Men det betyr i hvert fall at jeg ikke sjekker om det ligger noen kommentarer innimellom all søpla. Det tar alt for lang tid. Så om du har skrevet noe som aldri kommer frem, kan det være at den rett og slett har gått med i den store søplehaugen.

Print Friendly, PDF & Email
Del denne posten:

7 kommentarer

Trackback URL | Kommentar-feed

 1. XmasB sier:

  Jeg fatter ikke hvor alle får denne spammen fra. Jeg har blogget over et år, og er fortsatt ikke veldig plaget med spam. Det lille jeg får havner tar Akismet, og jeg ser over med jevne mellomrom.

  Jeg foreslår at du legger inn en liten sikkerhetmekanisme på kommentarene dine. For eksempel av typen som ber deg taste inn noen tall eller svare på et simpelt spørsmål. Det ser ut som om det virker for de fleste.

  Så spørs det om denne kommentaren kommer frem da…

 2. tonemor sier:

  XmasB har klart godt poeng, – med en inntastingskontroll med vanskelige leste tall og bokstaver slipper man dritt.
  Og, – vi leserene ønsker jo virkelig at dine innlegg skal få kommentarer som lar seg lese. *håpefullt smil*

 3. Iskwew sier:

  XmasB, alt havner hos Akismet, det er bare så utrolig mye for tiden. Hvorfor aner jeg ikke.

  I tillegg er det slik at første kommentar noen skriver må godkjennes manuelt. Der stoppes det Akismet ikke tar. Din kommer frem, ettersom du har kommentert her før.

  Tonemor, dette er ikke noe problem, bortsett fra at jeg ikke orker å se manuelt gjennom 1000+ spam for å se om det har sneket seg inn en ekte kommentar innimellom.

  Jeg ønsker også at innleggene skal få lesbare kommentarer :o)

 4. XmasB sier:

  Noen ganger lurer jeg på om jeg virkelig har få lesere, siden jeg aldri har vært plaget nevneverdig av spam. Ikke engang på epost er jeg spesielt plaget. På ett år har jeg fått rundt 1500 spamkommentarer. Akismet har tatt hver eneste en, og bommet en eller to ganger. En eneste kommentar har blitt moderert pga flere linker.

  Kan jo hende at du har blitt offer for en særdeles ondsinnet spambot.

 5. Iskwew sier:

  Ja, det kan se slik ut. Jeg lurer på om noe skjedde på spam-fronten da jeg fikk høyere pagerank… det er det eneste jeg kommer på.

 6. Tiqui sier:

  Jeg har aldri hatt så store mengder spam, men så har jeg også færre lesere. Men den lille spammen som var forsvant etter at man begynte med verifikasjon av bokstaver/tall. Nå har jeg ikke sett en eneste spam-melding på månedsvis.

  Men jeg vet ikke hvordan man legger opp dette i wordpress.

 7. Iskwew sier:

  Det spiller liten rolle, egentlig, for ingen av spam-meldingene havner i bloggen, Akismet fanger dem. Problemet er at den fanger annet også. Som denne meldingen din.

  Om det blir verre, må jeg se på hva jeg gjør.

Top