Om Hjørnet

I bloggen min skriver jeg om det som faller meg inn der og da. Derfor har den ingen rød tråd eller samlende tema, med den konsekvens at kategorien Diverse ganske stor. Bloggen min inneholder meninger, anekdoter fra dagliglivet, konspirasjoner, anvendt finans, filosofering, dikt jeg har skrevet og mye mer. Den dagen det bare er tørt […]

Print Friendly, PDF & Email

Continue Reading »

Abonnér

Legg igjen e-mail, så får du mail når jeg publiserer nytt innhold.

Ta kontakt i sosiale medier

Du finner meg her:

Mye lest siste 30 dager

Sorry. No data so far.

Søk, og du skal finne (håper jeg)

Å telte på festival er ikke for pyser

Jeg drar aldri på festivaler og jeg ligger aldri i telt. Og det skjønner jeg virkelig grunnen til når nå Røde Kors er ute og advarer om drukningsfare på på Roskilde-festivalen.

“Hvis man faller i vannet og ikke klarer å komme seg opp selv, er det en reell fare for at man faktisk kan drukne”, sier Lars Rasmussen, sjef for festivalens Røde Kors-mannskaper.

roskilde.jpg

Tipper de koser seg der, ja.

Jeg lurer på om de som var på festivalen på Hove reiste videre til Kristiansand eller Roskilde for å få flere regnvåte musikkopplevelser. I så fall er det på tide å tvangsinnlegge dem et eller annet sted. Der det er tørt og ingen drukningsfare.

Datteren til en kollega er der nede. Hun ringer og sendre SMS til alle døgnets tider for å få pappa til å sponse hotell. Så lange uten hell, men da vet jeg ikke om han har fått med seg drukningsfaren. Siden han er engelsk-talende og ikke leser mest norske aviser.

Skal – skal ikke – sende SMS for å nevne det?

Print Friendly, PDF & Email

Tagged With:

7 Reader Comments

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Sønnen min på 18 er der nede, i går ringte han endelig hjem til mor. Jeg har selvfølgelig vært litt bekymret, men gutten var faktisk glad og fornøyd, han hadde det fint og han hadde fortsatt tørt tøy – vel dette var i hvert fall det han sa til MEG….

 2. Og selv skal jeg på festival og ligge i telt i august, Down on the farm. Jeg jobber med å blidgjøre værgudene så jeg slipper regn og drukningsfare da!

 3. Iskwew says:

  Hehe – godt han har det bra og fortsatt har tørt tøy! Det høres jo ut som et lite mirakel, strengt tatt.

  Så mye som det har regnet i juni og juli, så MÅ det vel bli finvær i august?

  *håpefull*

 4. tonemor says:

  Nevøen min jobber på Roskilde sammen med sin danske kjæreste, – lange økter med å plukke flasker og bokser til panting. De bruker det de har av penger til å reise hjem til kjærestens familie for å komme unna gjørmen og sove tørt. Fra å være super Roskilde-fan har han blitt noe mindre interessert, plutselig er ikke musikken så god heller …

 5. Iskwew says:

  Hehe – den er ikke det, nei :o) Det skjønner jeg i grunn godt, da – ikke lett å glede seg over noe når det er så mye gjørme at det er drukningsfare :o/

 6. Håkon says:

  Jeg passerte såpass nær Hovefestivalen at jeg fikk med meg synet av en del veldig svartkledde, kalde og søkk våte deltagere. Bortsett fra gjørmen så vil jeg tro det er like greit å stå ved roret på båten min enn å dra på festival :o)

Top