Om Hjørnet

I bloggen min skriver jeg om det som faller meg inn der og da. Derfor har den ingen rød tråd eller samlende tema, med den konsekvens at kategorien Diverse ganske stor. Bloggen min inneholder meninger, anekdoter fra dagliglivet, konspirasjoner, anvendt finans, filosofering, dikt jeg har skrevet og mye mer. Den dagen det bare er tørt […]

Print Friendly, PDF & Email

Les videre »

Kontakt

Navn (nødvendig):

E-mail (nødvendig):

Emne:

Melding:

Skriv bokstavene i bildet under:

captcha

Print Friendly, PDF & Email
Del denne posten:

Abonnér

Legg igjen e-mail, så får du mail når jeg publiserer nytt innhold.

Ta kontakt i sosiale medier

Du finner meg her:

Mye lest siste 30 dager

Sorry. No data so far.

Søk, og du skal finne (håper jeg)

Kjærligheten og døden i Afrika

29.06.07 i Film

I kveld har jeg sett «The constant gardener» med Ralph Fiennes, og (siden Ralph er i filmen) noen bipersoner som jeg ikke husker så godt. En god film til å sippe litt av. Ralph har det med å dø så vakkert i Afrika etter at hans elskede har dødd før ham, for da orker han ikke leve mer, rett og slett. Det gjorde han jo også i filmen som alltid får meg til å sippe, «The english patient».

Ralph kan dette her. På en måte som gjør at du bare får lyst til å stryke ham over håret og hviske at «det går nok bra skal du se». Mannen er jo rett og slett til å dåne av. Og alt uhellet i kjærlighet er ikke til å holde ut. Han fortjener det ikke.

Men du Ralph, om du dukker oppe her, skal jeg love å ikke dø. Vi kan leve lykkelig i alle våre dager. Men da tror jeg ikke vi skal reise til Afrika, for da vet du jo hvordan det ender, ikke sant? Kanskje vi skal reise til Brasil?

*sukk*

Print Friendly, PDF & Email
Del denne posten:

Tagget med:

19 kommentarer

Trackback URL | Kommentar-feed

 1. Iversen sier:

  Fjortis-Isk! 😀

 2. Frøkna sier:

  Ja, Ralph er nydelig, men jeg synes også at Rachel Weisz (som spiller hans kone) er fantastisk i denne filmen!

 3. Iskwew sier:

  Fjortis og blånd er sinnstilstander, Iversen :o)

  Frøkna, Kristin Scott Thomas og Juliete Binoche er virkelig ikke borte de heller :o)

 4. Goodwill sier:

  Hehe – tror ikke det er bra for helsa å se for mange sånne filmer! 😉

 5. Iskwew sier:

  Å joda, det er så bra for helsa atte :o) Et lite snufs fra tid til annen ER sunt.

 6. Vidar sier:

  et emo-snufs om dagen gir styrke i hver-dagen! *hihi* Var på wenche-myhre-show på rådhusplassen igår *nostalgi-snufs* Anbefaler forøvrig et gjensyn med Ryan Phillippe i den aktuelle filmen «Breach» – oxo en hjerteknuser av de store…

 7. Iskwew sier:

  Wenche Myhre hadde vel neppe fått meg til å snufse så mye, i motsetning til Ralph. Jeg gjorde nok et godt valg da jeg satte på den filmen i går :o)

 8. Undre sier:

  Tenk om W.M. hadde vært svensk eller amerikansk, da hadde hun vært kul, da!

 9. Håkon sier:

  Hm, fra Rachel Weisz, Kristin Scott Thomas og Juliete Binoche til Wenche Myhre på syv kommentarer 😀

 10. Elle sier:

  I Japan er det dannet en egen klubb, hvor de ser snufse-filmer og gråter sammen. Dette da den japanske kulturen/tradisjonen er at man ikke skal vise følelser- og det er jo ikke sunt!

 11. Iskwew sier:

  Undre, nei, det synes jeg ikke hun hadde :o)

  Håkon, her beveger man seg raskt fra det ene til det andre, ja :o)

  Fornuftig av dem at de i hvert fall har fått seg noen klubber, Elle :o)

 12. Undre sier:

  *fnis* Nå syns jeg faktisk du er litt slem med Wenche altså. 😉

 13. Ralph er fantastisk. Jeg må visst leie The constant gardener og se den helt alene. Jeg syns det funker best å grine til film alene hjemme.
  Wenche?? Hvor kom ho fra nå??? Var vi ikke seriøse her? *indignert på vegne av seriøse skuespillere i verdensklasse*

 14. Iskwew sier:

  Ja, det er jeg kanskje, Undre :o)

  Ja, den bør du leie altså, Sukkerspinnengelen – virkelig verdt å se.

  Joo Ralph er absolutt seriøse saker. Det var vel Vidar som kom med Wenche, tror jeg.

 15. Iversen sier:

  Når jeg kikket på «Denne uken for ett år siden» fant jeg ut at det går ett år mellom hver gang jeg kaller deg fjortis. 🙂 Fint sammentreff.

 16. Iskwew sier:

  HAHA, Iversen! Hvilken tråd var det i da??

 17. Iversen sier:

  Hm. Jeg finner det ikke igjen. Snodig, kanskje jeg innbiller meg ting?

 18. Iversen sier:

  Ah, der ja! «Jeff got her back»-posten. Om vi er litt sjenerøse.

 19. Iskwew sier:

  Aha :o) Dalnet-fjortis :o)

Top