Om Hjørnet

I bloggen min skriver jeg om det som faller meg inn der og da. Derfor har den ingen rød tråd eller samlende tema, med den konsekvens at kategorien Diverse ganske stor. Bloggen min inneholder meninger, anekdoter fra dagliglivet, konspirasjoner, anvendt finans, filosofering, dikt jeg har skrevet og mye mer. Den dagen det bare er tørt […]

Print Friendly, PDF & Email

Les videre »

Kontakt

Navn (nødvendig):

E-mail (nødvendig):

Emne:

Melding:

Skriv bokstavene i bildet under:

captcha

Print Friendly, PDF & Email
Del denne posten:

Abonnér

Legg igjen e-mail, så får du mail når jeg publiserer nytt innhold.

Ta kontakt i sosiale medier

Du finner meg her:

Mye lest siste 30 dager

Sorry. No data so far.

Søk, og du skal finne (håper jeg)

Dagens dårligste timing

27.04.07 i Kultur

hadde damen fra MMI som ringte midt i Nytt på nytt, siste gang med Anne-Kat. Hærland og skulle intervjue meg om et-eller-annet. Avskjed på grått papir bør få ny definisjon etter den bryske avvisningen hun fikk. Og jeg spør meg… hvor dumme går det an for slike meningsmålere å bli? Å ringe folk klokken 21:10 på fredag er jo å være helt sikker på å ikke få svar.

Jeg kommer til å savne Anne-Kat. i den stolen.

Dagens beste var Anne-Kats forslag om at for å kunne finne ut hvilken del av Norges mannlige befolkning personen bak eller foran deg en mørk kveld tilhører (re: ukens debatt), så bør vi forlange at menn skal gå med snoppen ute. Da er det jo bare å vurdere tilstanden løpende mens du går hjem.

Dagens nest beste kom fra Knut Nærum, som spurte om det er slik at menn som sagger oppfordrer til å få underbuksa dratt opp.

Så var det siste Først og Sist med Skavlan. Han skal ha for at han har fått alle til å stille opp i programmet, og fordi han tidvis har laget gode programmer. Selv en elefant har vært på Skavlan. Al Gore har. Og Gerd-Liv selvsagt. Men det angrer hun kanskje på.

En norsk tv-æra er over. Fredag fra 19:55 til 22:15 har store deler av det norske folk benket seg foran fjernsynet og sett på de samme programmene. Det er litt samfunnslim over det. Alle har sett, alle har snakket om, og det er slikt som gir felles referanserammer.

Vi kommer sikkert til å få se både Anne-Kat. og Fredrik igjen. Men de blir et savn på fredagskveldene. Jeg sier likevel: God tur videre!

Print Friendly, PDF & Email
Del denne posten:

16 kommentarer

Trackback URL | Kommentar-feed

 1. Goodwill sier:

  Stjerner kommer, stjerner går – og så kommer det nye etter dem. Denne gangen også.

  Fredagspizzaen skal nok få selskap i framtiden også!

 2. Iskwew sier:

  Joa… men det blir noe annet :o) Et annet slags lim.

 3. Sauegjeteren sier:

  Jeg gleder meg igrunn litt til Grosvold, jeg nå. Blir spennende å se hva hun gjør det til.

 4. Iskwew sier:

  Ja, hun kan sikkert få til noe hun. Jeg er jo mer bekymret for Nytt på nytt uten Anne-Kat.

 5. Sauegjeteren sier:

  Hysj da! Fokusere positivt og alt det der, veit du!

 6. Iskwew sier:

  Jah! Det var det jeg burde gjøre! :o))

 7. Iversen sier:

  åh, det er da litt godt å bli kvitt flåse-Fredrik?

 8. Iskwew sier:

  Ja, det er egentlig ikke noe problem, Iversen. Som du kanskje skjønte har jeg ingen uforbeholden hyllest til ham :o)

 9. Håkon sier:

  Jeg setter egentlig stor pris på at det blir færre grunner til å se på fjernsyn fredag kveld. Hvorfor kan ikke tv-selskapene velge en annen dag? Tirsdag for eksempel, den dagen kan trenge et lite løft.

  :o)

 10. Iskwew sier:

  Jeg kommer meg jo ikke mer ut på fredager enn på tirsdager, så for meg spiller det ingen rolle. Bortsett fra at Tigerungen kan være lenger oppe på fredager og vi dermed kan se Beat for beat sammen. Det er hyggelig.

 11. Håkon sier:

  Nå tenkte jeg egentlig på NRKs gullrekke som helhet. Det er litt forskjell på et eller to gode programmer og at «kringkastningen» tar grep om hele kvelden, liksom. (Ikke det at jeg tror at det har vært tilfelle for alle, og selv har jeg sett så lite på Skavlan at jeg ikke kommer til å merke særlig endringene i sendeplanen bortsett fra når jeg skal gjøre avtaler med andre mennesker :o)

 12. Iskwew sier:

  Ja, og i går så han på Amigo på nrk på nett mens jeg så på resten av gullrekka :o)

  Muligens blir det lettere å gjøre avtaler ja :o)

 13. Lothiane sier:

  Det var et fabealktig siste Nytt på nytt med Anne-Kat! 🙂 Jeg digger den dama.

  Først og sist fikk jeg ikke med meg, men jeg fikk med meg at Anne Grosvold tar over og hun er også en dame jeg har sansen for. Dessverre ble jeg ikke helt overbevist av Sommeråpent, men jeg er mer enn villig til å gi damen en ny sjanse.

  Forhåpentligvis vil fredagskveldene fremover fortsatt by på god underholdning.

 14. Iskwew sier:

  Ja, det gjør jeg også.

  Anne Grosvold er flink hun, og jeg kommer egentlig ikke til å savne Skavlan så mye heller.

 15. jarle sier:

  anne-k er en glitrende dame; gleder meg til neste akt (og neste og…)!

 16. Iskwew sier:

  Ja, det gjør jeg også. Hun kommer visst emd bok. Den forrige var morsom.

Top