Om Hjørnet

I bloggen min skriver jeg om det som faller meg inn der og da. Derfor har den ingen rød tråd eller samlende tema, med den konsekvens at kategorien Diverse ganske stor. Bloggen min inneholder meninger, anekdoter fra dagliglivet, konspirasjoner, anvendt finans, filosofering, dikt jeg har skrevet og mye mer. Den dagen det bare er tørt […]

Print Friendly, PDF & Email

Continue Reading »

Abonnér

Legg igjen e-mail, så får du mail når jeg publiserer nytt innhold.

Ta kontakt i sosiale medier

Du finner meg her:

Mye lest siste 30 dager

Sorry. No data so far.

Søk, og du skal finne (håper jeg)

Du kommer ikke til å vinne

Du prøver deg, Vinter. Men du kommer ikke til å vinne. Snart kommer solen til å sluke deg igjen.

Et øyeblikk
var våren her

solen smilte med
ertende blikk
hjertet hoppet i
forventningsfull fryd

så begynte det
å snø

Iskwew © 2006

Dette skjer hvert år. Jeg satser på at det var ditt siste forsøk. Og fjorårets depresjonspregede diktskrivning (det var i februar, da har du fortsatt makten) ble ikke gjentatt i år.

Da jeg så at du viste muskler, krøllet jeg meg bare sammen med en bok, mens jeg smilte vitende. Dette kan du ikke vinne, Vinter. Gi deg, like godt først som sist. Våren og Solen er sterkere enn deg. Selv uten hjelp av påskeharen.

Muaaaahaaaaa!

Print Friendly, PDF & Email

Tagged With: ,

16 Reader Comments

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Iskwew says:

  Ikke dum denne heller:

  Melting

  Eller denne:

  too late

 2. Sauegjeteren says:

  Jeg er redd den vil komme tilbake. Ganske sterkt også. Men ikke før enn oktober. Selvfølgelig forsvinner den første oktober-snøen, men så legger det seg snart.

  Hvorfor kan ikke de årstidene bare bestemme seg snart?

 3. Iskwew says:

  Joa, men det er lenge til oktober! Orker ikke tenke på det enda :o)

 4. Goodwill says:

  Snø nå i april er bare tull. Skjønner ikke at han derre værguden gidder. Makan til bortkastet innsats?

  Mot slutten av uka skal det bli 16-17 grader her 🙂 🙂 :-)))))

 5. Undre says:

  Jeg måtte nesten grave fram bilen min da jeg skulle hjem i går kveld. o_O

  Men den bilen elsker å plage meg, så selv om den hutret og frøs under et tykt lag med snø, så jeg at det røsket ondskapfullt i eksospotta på den da jeg bannet og bakset rundt den, våt og kald der jeg forsøkte å få av snøen av tak, ruter og panser.

 6. Iskwew says:

  Goodwill, det er skikkelig tøysete ja. Bortkastet og smeltet om kun kort tid.

  Undre, biler er helvetesmakiner, vet du.

 7. Undre says:

  Trur du’kke jeg veit, Isk!

 8. Trøstefulle vitsetegninger, Iskwew! Vi trøster oss med at vinter`n uansett taper nå snart. Og det er leeeeeeeeeenge til høsten, så det tenker vi ikke på!
  Nå skal jeg lese alt det du har skrevet i bloggen mens jeg har vært på påskeferie, søren så produktiv du har vært…. 🙂

 9. Tiqui says:

  Nei, vinteren kommer ikke tilbake i oktober – ikke for meg iallfall! Det er fordelen med å dra til motsatt halvkule av kloden! 😀

  Snøstormen i går var virkelig utrivelig, spesielt når man blir overrasket av den på sommerdekk og uten sykkelbriller. Har sjelden vært så kald og søkkvåt som når jeg kom meg hjem fra sykkelturen i går. Men i dag er det fint igjen! 😉

 10. Iskwew says:

  Skorpionkvinnen, velkommen tilbake :o) Høsten forholder jeg meg ikke til før den er her.

  Tiqui, den kommer i juni i stedet :o)) Men det spiller ingen rolle, miljøforandringen alene gjøre at du ikke kommer til å merke det.

  Syklet du hjem??

 11. Tiqui says:

  Skal si det kom godt med å ha masse energi fra verdens nydeligste sjokoladekake i skrotten for den hjemturen 😉

  Det var for lang tid til T-banen gikk, så i stedet for å fryse seg ihjel på T-banestoppet, så valgte jeg å fryse meg ihjel på sykkelen. Men jeg kom bare halvveis før jeg måtte gi opp og ta banen resten av veien. Det var rett og slett umulig å sykle på sykkelstiene og i veibanen var det høye sprutsalver og “dårlig plass”.

  Nå er jeg i full gang med wptheme-design! 😉

 12. Iskwew says:

  Kult, Tiqui! Det skal bli morsomt å se :o))

  Godt du traff på t-banen etter en stund i hvert fall!

 13. Elle says:

  Det var utrolig koselig å ta seg noen fotturer i Østmarka i påsken- Ingenting er som lukten av vår inne i skogen.

  Kjipt at det plutselig ble vinter på søndag, hvor jeg og hadde tenkt meg på tur, men nå kommer heldigvis våren tilbake igjen.

  PS: Du har vel savnet din trofaste skribent i påsken Iskwew? Har bare kost meg med god mat, bøker og litt trening. Begynner å bli utålmodig etter å treffe ungen min, men det er koselig å ordne barnerom og diverse innkjøp før den tid og. Gleder meg til å gå ut i permisjon og- Litt over en måned til nå 🙂

 14. Iskwew says:

  Selvsagt har jeg det, Elle :o) Men det høres virkelig ut som du har prioritert rett. Og nå er det virkelig på tide og slappe litt av – for det er ikke lenge igjen :o)

 15. Goodwill says:

  Var på Bygdøy og løp i kveld, og det var deilig. Ingen snø, mild bris fra fjorden, blåveis overalt, blå himmel. Det går rette veien :-))

 16. Iskwew says:

  Ja, det er ikke mye snø nede ved fjordkanten :o) Dette går definitivt rette veien. Og så er det lenge lyst. Det er det aller beste!

Top