Om Hjørnet

I bloggen min skriver jeg om det som faller meg inn der og da. Derfor har den ingen rød tråd eller samlende tema, med den konsekvens at kategorien Diverse ganske stor. Bloggen min inneholder meninger, anekdoter fra dagliglivet, konspirasjoner, anvendt finans, filosofering, dikt jeg har skrevet og mye mer. Den dagen det bare er tørt […]

Print Friendly, PDF & Email

Les videre »

Abonnér

Legg igjen e-mail, så får du mail når jeg publiserer nytt innhold.

Ta kontakt i sosiale medier

Du finner meg her:

Mye lest siste 30 dager

Sorry. No data so far.

Søk, og du skal finne (håper jeg)

Vi er klare for Våren

19.03.07 i Kattene

Jeg er i hvert fall klar som et egg, som alltid på denne tiden av året. Nå lukter det vår, når du trekker pusten får du et god dose vårsmak i munnen. Lyset er her, til helgen er det sommer tid, og snart kommer den velsignede solen til å varme.

Tigerungen er klar for våren, og siden det er lønningsdag for mor i morgen, skal han snart få nye sykkel som erstatning for den som ble stjålet på aller frekkeste vis i fjor. «Jeg vil gå med shorts snart», sier Tigerungen. Det kan han vel ikke på en stund, men når det blir litt varmere i været skal vi dra på sykkeltur med kaffe og kakao på termos og nistepakke. Vi skal sitte på en stubbe og kjenne solen varme på nesen i påsken, det har jeg bestemt. Hører du det, våren?

Pondus og Italienerfrøkenen er klare for våren. I dag har de fått vaksine, så nå er det ingen fare med å være ute sammen med de andre kattene. Pondus mjauer lengselsfullt ved døren for å få komme ut. Eller han sitter og hakker tenner i kjøkkenvinduet og ser på alle fuglene. Italienerfrøkenen har ikke vært uten enda, men til gjengjeld står hun på bakbena på balkong-boret og værer. Spesielt om Pondus er ute, for da blir hun ekstra rastløs. Jeg tipper hun kommer til å bli utepus hun med, spesielt om hun kan dilte litt etter Pondus i starten.

Så altså, Våren: Vi er klare, du er etterlengtet og vi vil ha deg skikkelig på besøk nå. Ikke noe mer snø, bare en varm vårvind ispedd april-regn.

Komme da, Våren, kommmmeeeeeee daaaaaaaaa!

saadu1.jpg

Print Friendly, PDF & Email
Del denne posten:

Tagget med: ,

14 kommentarer

Trackback URL | Kommentar-feed

 1. Iskwew sier:

  :o))

 2. Lothiane sier:

  Jaaaaaaaa! Jeg vil ha vår. Den er her nesten. Jeg har kunnet sitte på balkongen og kjenne sola varme flere ganger alt. Det varer bare ikke så lenge av gangen. Men snart… 🙂

 3. Elle sier:

  Å du deilige vår, som bærer løfter om at vi nå er inne i det beste halvåret:). Jeg merker jeg blir mer fornøyd med livet, og kan glede meg over mer- Rart hvordan prstider kan påvirke oss.

 4. Iskwew sier:

  Lotiane, jeg lukter våren nå! Det er så deilig. Solen varmer litt innimellom, og lyset er tilbake. Dette er en så deilig tid på året.

  Elle, det er ingen tvil om at årstidene påvirker meg i hvert fall. Jeg får en helt annen mentalitet. Mest er det nok lyset, men det å kjenne solen varme er sååå deilig :o)

 5. juliet sier:

  Har du sykkel?
  Jeg skal ha sykkel i vår, og vi vil være med på sykkelturer ass! 🙂

  Nå kribler det i hele kroppen, sola skinner, livet er skjønt da:-)

 6. Iskwew sier:

  Jeg har sykkel, ja :o) Må bare få reparert elle byttet slangen på det ene hjulet.

  Nå vender livet tilbake :o)

 7. Goodwill sier:

  Selv JEG lengter etter våren nå. Jeg sa det jo den gangen i januar, da snøen kom, at den skulle få ligge til midten av mars, og det gjorde den nesten (du har nå sikkert skjønt hvorfor jeg ytret det ønsket).

  Men nå er jeg også klar som et egg for bare veier, bare skogsstier og sol på terrassen!

 8. Iskwew sier:

  Ja, nå skjønner jeg selvsagt hvorfor midten av mars var et poeng :o)

  Og så langt går det bra! Det lukter i hvert fall skikkelig VÅR.

 9. Goodwill sier:

  Vårlukta for meg er først og fremst JORD. Jord på stiene i skogen, jord i hagen når plenen rakes opp. Deilig 🙂

 10. Tiqui sier:

  Våren er her – nesten. På søndag syklet jeg til Bygdøy og nøt solen og vinden i havgapet. Det ble varmt nok så lenge vi syklet, litt kaldt i vinden, men vi fant et sted i le. Med varm te og medbrakt sjokoladekake ble det strålende likevel.

  Og snøklokker og krokus har jo allerede tittet frem. Det er ikke lenge igjen nå!

 11. Iskwew sier:

  Ja, det lukter og kjennes som vår. Og dager som i dag… selv om det er litt kaldt, så er det jo helt nydelig!

 12. Nico sier:

  Hei, stilig bilde. Hvordan gjorde du det med snakkebloblene til kattene?

 13. Iskwew sier:

  Nico, det gjorde jeg i et fotoprogram.

Top